Segítünk, hogy felkészülten vághasson bele családi háza építésébe, felújításába!

építem a házam

ÉPÍTEM A HÁZAM

 

Házépítés, házfelújítás

 • felesleges műszaki kompromisszumok nélkül,

 • az eltervezett költségeken belül,

 • határidőre,

 • idegeskedés nélkül!

Biztos, hogy elérhetetlen álom?
Egyáltalán nem!

 

Akik olvasták az Építem a házam I. kötetét, reméljük már hisznek ennek a kijelentésnek a valóságtartalmában!
Könyvünk I. kötetében ahhoz adtunk segítséget, mi mindent kell eldönteni, átgondolni, megszervezni, megtanulni a házépítés előkészítési szakaszában.
Ha elkészültek az optimális tervek, megvan a reális költségvetés és sikerült rálelni a megfelelő szakemberekre, akkor kezdődhet az építkezés második szakasza:a kivtelezés!

Az Építem a házam II. kötete ("Állnak a falak!") a szerkezetépítés három döntő fontosságú lépéséhez nyújt segítséget: az alapozáshoz, a falszerkezet építéséhez és a homlokzatképzéshez. 

 
 

Miért nevezhető az alapozás és a falszerkezet kiválasztása/megépítése a házépítés talán legkritikusabb szakaszának?

 Ez az a része a házépítésnek, amikor talán a legnagyobb téttel bíró döntéseket kell meghozni (mind anyagilag, mind a későbbi bentlakás kényelme szempontjából) ? miközben az építkezők többsége ekkor még minimális tapasztalattal rendelkezik.

Az Építem a házam II. kötete ennek az ellentmondásnak a feloldásához szeretne segítséget nyújtani.
Minden olyan információt megtalál benne, amire egy építkezőnek szüksége lehet, anélkül, hogy ehhez heteket, hónapokat kellene böngésznie az Internetet.
Ráadásul közérthető, logikailag csoportosított formában közli ezeket az információkat és rávilágít a ?miért??-ekre is (amik a reklámokból általában kimaradnak?)

 

Milyen fontosabb kérdések megválaszolásához ad segítséget az Építem a házam II. kötete?

- Mire figyeljünk oda a ház alapozásakor?
Az alapozás a házépítés méltatlanul alulértékelt szakasza. Márpedig az itt elkövetett hibákat, hiányosságokat a későbbiekben szinte lehetetlen pótolni, javítani! (Vagy ha igen akkor aranyáron?)
Ha hibázunk az alapozásnál, akkor 
- repedhetnek a falaink,
- beázhat, penészedhet  a pincénk, vizesedhet a lábazat,
- hiába szigeteljük a falakat, a hő lefelé fog elillanni.

Az Építem a házam II. kötet első fejezete megismertet a választható alap-típusokkal, az alapozás folyamatával, az alap tartószerkezeti funkciójával, a hő- és vízszigetelés legfontosabb anyagaival, de emellett ? többek között ? olyan dilemmákban is segíteni igyekszik, mint hogy legyen-e pincénk, vagy ne.

- Milyen lehetőségeink vannak a ház falazatának kiválasztásakor?
Lehet, hogy kicsit elfogult kijelentés, de a falak talán a ház legmeghatározóbb szerkezeti elemei ? már csak azért is, mert a hatból négy oldalon ezek határolják az épületet.
Aki ma fog építkezésbe, már ezen a területen is a bőség zavarával küzdhet. Nagyon sokféle falazati filozófia kínálja magát a piacon, és mindegyik jól hangzó, logikus érvekkel hirdeti magát.
Minek alapján válasszunk közülük? Kire hallgassunk?

Az Építem a házam II. kötete átfogó képet ad a fellelhető anyagokról és technológiákról, valamint az ezek közötti különbségekről. 
Bőséges rész foglalkozik a napjainkra egyre fontosabbá váló hőszigetelésekkel és azzal, hogy mire figyeljünk oda ezek alkalmazásakor.

- Hogyan öltöztethetjük fel a házunkat a homlokzat révén?
 A homlokzat az első olyan szerkezeti eleme a háznak, amely nem csak funkcionális, hanem látvány szereppel is bír. Hogyan képzelhetünk házunknak egyedi, szép, de mégis praktikus és tartós homlokzatot? Milyen lehetőségeink vannak ezen a téren?
Hogyan kerüljük el azt, hogy a szépség a működőképesség rovására menjen?

 

"Igazi hiánypótló könyv, mely a teljes építési folyamatot átfogóan, szemléletesen, szakértői, mégis közérthető módon mutatja be. Nincs telezsúfolva szakszavakkal, melyek elveszik a kedvünket az olvasástól, hanem olvasmányos-szakértői stílusban szinte "letehetetlenné" válik. Rengeteg okos gondolat, apró "titkok" felfedése a minőséggel, a takarékossággal, a szemléletmóddal kapcsolatban. Nagyon hasznos könyv, már nagyon várom a II. kötetet is!" (Kovács Attila, Szeged, az Építem a házam I. kötetéről) 


 Kinek ajánljuk az Építem a házam II. kötetét (Állnak a falak!)?

- Minden házépítés előtt álló családnak, hogy a megszerzett tudás birtokában sokkal hatékonyabban tudjanak kommunikálni az építkezésben részt vevő szakemberekkel (és a tudás megszerzéséhez ne kelljen hosszú estéket, éjszakákat prospektusok és a net olvasásával tölteniük).
- Családi ház felújítását tervező építkezőknek, akik szeretnének jobban belelátni abba, milyen szerkezeti elemek jobbá tétele áll előttük.
- A házépítésben részt vevő szakembereknek, akik saját szakterületükön túl szeretnének átfogó képet kapni a házépítésről, és szeretnének ennek a könyvnek a segítségével könnyebben szót érteni a megrendelőikkel.
 

?Mint aktív tervező nagy segítséget nyújt számomra az ?Építem a házam? könyvsorozat. A közérthetően megfogalmazott és rendszerbe foglalt ismeretek birtokában a felkészült, tudatos építtetőket jobb döntésekhez, és talán még barátságosabb otthonokhoz tudom segíteni.? (Horváth Margit, építész, Budapest)

 

Könyvünket igyekeztünk - az I. kötethez hasonlóan - közérthető és olvasményos stílusban megírni és bőségesen ellátni a megértést könnyítő fotókkal és ábrákkal.

Az Építem a házam II. kötet ("Állnak a falak!") dekoratív A4-es formátumban, keménykötéssel, 256 oldalon, 429 színes ábrával és fotóval, valamint 26 táblázattal jelenik meg.

 

Ebből a könyvből tartogatunk egy példányt Önnek is.

Rendelje meg az Építem a házam könyvsorozat II. kötetét ("Állnak a falak!"), most mindössze 8.990 Ft-ért!

 

Érdekli a könyv, de nem szeretne zsákbamacskát venni?

Megértjük.
Olvasson bele kötelezettség nélkül az Építem a házam II. kötetébe, és győződjön meg róla, hogy stílusa, infomációtartalma valóban segítheti Önt a házépítés vagy házfelújítás előkészületeiben!
Töltse le ingyenesen

 • a könyv Tartalomjegyzékét (amelyből tájékozódhat arról, milyen témákkal is foglalkozunk a könyvben);
 • az 1. fejezet egy részét, amely a vízszigeteléssel foglalkozik.

Töltse le ingyenesen a könyv Tartalomjegyzékét és a vízszigeteléssel foglalkozó fejezet egy részét!

 

Ráadás ajándék!
Kedvezményfüzet!

A megvásárolt könyv mellé egy ajándékkal is szeretnénk segíteni Önnek az építkezésben!

A könyv megvásárlásával hozzáférhet egy folyamatosan bővülő és frissülő, jelentős kedvezményeket tartalmazó kuponfüzethez.

A kuponfüzetben olyan kedvezményeket talál, melyeket felhasználva, akár több 10.000 Ft -ot is spórolhat partnereinknél történő vásárlás esetén. Egy házépítés során elköltött összegek nagyságrendjét figyelembe véve így a könyv nemhogy ingyen lesz Önnek, de még spórol is a megvásárlásával!
A kuponfüzetet folyamatosan frissítjük.

 

?Néhány évvel ezelőtt magam is építkeztem. Noha akkor már hosszú éveket töltöttem el az építőanyag-iparban, mégis szerettem volna alaposan felkészülni a házépítésre. A "tanuláshoz" egy olyan könyvet kerestem, amelyik közérthetően mutatja be az építkezés teljes folyamatát, rávilágít a leginkább odafigyelést igénylő pontokra és megismerhetem belőle azoknak a szakszavaknak, szakkifejezéseknek a valódi tartalmát, melyeket lépten-nyomon mindenki használ, de jóval kevesebben vannak tisztában a tényleges jelentésükkel. Szerettem volna felkészülni arra, hogy hatékonyan tudjak majd kommunikálni a szakemberekkel. 
Nem találtam ilyen könyvet.
Ezért amikor a lehetőségem engedte, nekifogtam megírni.
Most, hogy már túl vagyok/vagyunk a II. köteten, nem is tudom, hogy büszkén vagy szomorúan jelentsem ki: ha annak idején olvasom a könyvünket, akkor sok mindent másként csináltam volna a házépítésünkön... (És ma még értékállóbb, még költséghatékonyabb családi házban élnénk.)
Ennek tudatában merem bátran ajánlani könyvünket minden építkezés előtt álló családnak!"
Bodnár György (az Építem a házam könyvsorozat egyik szerzője)

Az Építem a házam I. kötete az első 100 vásárló reprezentatív megkérdezésén 87%-os tetszési indexet ért el.

 

Rendelje meg az Építem a házam könyvsorozat II. kötetét ("Állnak a falak!"), most mindössze 8.990 Ft-ért!

  

A két kötet együtt olcsóbb!

Az Építem a házam I. kötete ("Az előkészítés") nélkülözhetetlen segítség minden építkezés előtt álló család számára. Megismertet a családi ház építés alapjaival, a sikeres házépítéshez szükséges gondolkodásmóddal, összefoglalja, mi mindent kell átgondolni, elintézni, eldönteni és megtanulni még az előtt, hogy elkezdődne a kivitelezés.
Ha még nem olvasta, akkor most érdemes pótolnia!
Az Építem a házam II. kötet vásárlói 20% kedvezménnyel juthatnak az I. kötethez! 
Használja ki a csomagár adta előnyöket!
Az Építem a házam I. kötetéről bővebben ide kattintva olvashat!

Rendelje meg az Építem a házam I. és II. kötetét együtt, most rendkívül kedvező 16.180 Ft-os csomagáron!
(A Megjegyzés rovatba, kérjük, írja be: "Csomagár") 

 

Hogyan jut a könyvhöz?

 • kérhet házhozszállítást előre utalással, melynek költsége 990 Ft,
 • kérheti a kiszállítást utánvéttel, melynek költsége 1490 Ft
 • Budapesten személyesen is átveheti a könyvet (postaköltség 0 Ft)
  (Egyeztetéshez üzenjen ide kattintva, vagy hívja a 30/9820-797-es telefonszámot!)

A választást Önre bízzuk! A megrendeléshez, kérjük, töltse ki az alábbi megrendelőlapot:
  

 

Személyes adatok
Szállítási információk
Számlázási információk
Fizetési mód
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.