Jótanácsok az első lépésekhez házépítőknek

37 oldalas e-könyv, tele hasznos tippekkel és gondolatokkal ahhoz, hogy miként kezdj neki egy házépítésnek, és hogyan kerüld ki a rátok leselkedő csapdákat – akár már első házépítésénél is!

5+1 titok felújítóknak

Egy házfelújítás sokszor nagyobb szakmai felkészültséget igényel, mint egy új építés.

A siker érdekében érdemes tehát alaposan felkészülni még egy kisebb nagyságrendű házfelújításra is.

Fekete öves építkező csomag

Minden tudás és háttértámogatás egy csomagban, amire egy magyarországi házépítőnek vagy házfelújítónak szüksége lehet!

Válaszd ezt, és már az első lépéseknél sem fogsz hibákat elkövetni a tapasztalatlanságából adódóan!

Személyes tanácsadás

Hogyan állj neki az építkezésnek, hogy már az első lépések is sikeresek legyenek?

1.5 óra alatt közösen kitaláljuk – és még a elkerülendő veszélyeket is pontosítjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj első kézből a házépítéssel kapcsolatos hírekről, változásokról, lehetőségekről, rendezvényekről, tudásanyagokról!

Feliratkozom!

 

Hogyan tudunk segíteni nektek?

Az első gondolat megszületésétől kezdve, a tervezésen át egészen a kivitelezésig segítünk abban, hogy valóban álmaitok otthonát hozzátok létre – minél kevesebb ablakon kidobott pénzzel!

Segítünk abban, hogy felkészülten vágj bele az építkezésbe. Egy egyedülálló, közérthető könyvsorozatban összegyűjtöttük mindazt a tudást és információt, amire a házépítés, házfelújítás során szükséged lehet. (Építem a házam könyvsorozat)

A terveidet, skicceidet, elképzeléseidet különleges (és díjtalan!) rendezvényeken tökéletesítheted. (Tervcafé).

Eddigi tapasztalatok szerint az Építem a házam könyvek és a Tervcafék segítségével több százezertől több millió forintig terjedő összeget takarítottak meg Az építő közösség tagjai – miközben még a házuk is jobb lett!

Végül abban is segítünk, hogy tisztességes, felkészült szakembereket találj!

Ha házépítésre készülsz

hazepitoknek-ikon2

 • Akár több millió forint megtakarítás
 • Optimális háztervek
 • Nyugodt építkezés

Miért érnéd be kevesebbel?

Kattints ide!

Ha házfelújításra készülsz

felujitoknak-ikonSegítünk abban, hogy megtaláld a leghatékonyabb módszereket, és a házfelújításra fordított pénzed a legjobb megtérülést hozza!
Kattints ide!

 

Építem a házam könyvsorozat

Egy egyedülálló könyvsorozatban összeszedtük mindazt a tudást, információt, amire egy házépítés vagy házfelújítás előtt álló családnak szüksége van – a tervezés során, a kivitelezés során, sőt, később a fenntartás során is.
Minden, amit az anyagokról, technológiákról, munkafolyamtokról tudni érdemes – közérthető, olvasmányos stílusban, rengeteg szemléltető fotóval és ábrával.

Nélkülözhetetlen segítség ahhoz, hogy megfontolt döntéseket hozzatok az építkezés során, szót értsetek a legkülönbözőbb építési szakemberekkel, és ki tudjátok szűrni közülük a kóklereket!

Bővebben

 

 

Tervcafé

Tervcafe

Jó háztervek nélkül eleve kudarcra van ítélve a házépítés vagy a házfelújítás!

Mit szólnátok egy kellemes beszélgetéshez egy kávé mellett, ahol mindenki azon fáradozik, hogy optimális háztervekkel vágjatok bele az építkezésbe?

Ez a Tervcafé. egy egyedülálló rendezvény, ahol jó hangulatú estéken beszélgethettek, konzultálhattok építészekkel, kivitelezőkkel, épületgépészekkel, villamossági szakemberekkel, lakberendezőkkel, hőszigetelési-, és nyílászárós szakemberekkel – és a sort még folytathatnánk!

A tervezési időszak nélkülözhetetlen segédeszköze! 

 

Bővebben

 

Ügyfeleink mondták

 • Tűri Balázs

  „Bár a könyveket már korábban megrendeltük, mégis úgy éreztük, hasznos lehet egy általános, kötetlen beszélgetés is még mielőtt belevágunk egy nagyszabású felújításba. Nem kellett csalódnunk: György közvetlen, kedves stílusának hála gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Természetesen egy 1,5-2 órás beszélgetés alkalmával nem érdemes és nem is lehet egészen konkrét kérdéseket megbeszélni, ez a konzultáció mégis sokat segített, hogy egy lépést hátrébb lépve, átfogóbban lássuk a ránk váró feladatokat. Bár mi eddig is igyekeztünk megfontolt döntéseket hozni, mégis sikerült rávilágítani olyan kérdésekre, amelyek eldöntése nélkül felelőtlenség lenne elkezdeni a munkát. Mindenkinek ajánljuk, aki építkezésre, vagy komplett felújításra vállalkozik.”

 • Turiné Flaisz Krisztina(könyvvásárló)

  „Csupa olyan témakör szerepelt benne, ami egy laikus építőben is felmerül. Kihez forduljak, milyen szempontok érvényesülhetnek, stb. Jónak tartottam az összefoglaló táblázatokat (például a falak vastagságáról és a hőszigetelésről.”

 • Gacsó Sándor

  „A könyv dekoratív, igényes, szép kiadvány. Jó kézbe venni. Értékét mégsem ezek a külsőségek határozzák meg, hanem a beltartalom. Igen, a beltartalom. A logikusan felépített, emberközeli nyelvezettel íródott mű nemcsak nekünk szakembereknek sokatmondó. A laikusok, az „egyszerű építtetők” alapműve kellene, hogy legyen, hiszen elsősorban nekik, a családi házat építőknek készült.”

 • Kállainé Horváth Andrea(könyvvásárló)

  „Kis családunk „Nagy Kalandja” akkor kezdődött, mikor elhatároztuk, szeretnénk végre egy olyan házban élni, ami a mi életvitelünknek megfelelő, ránk van szabva. Nem akartuk túlbonyolítani, gondoltuk, betársulunk egy most épülő társas- vagy ikerházba. Sajnos nagyon gyorsan kiderült, hogy ezek bizony egy kaptafára készülnek, elég kicsik és leginkább kisgyerekes családok részére alkalmas, két kamasz gyerekkel már nem megfelelő, hiányoznak belőlük számunkra fontos mellékhelyiségek stb. Így bármennyire is humán beállítottságúak vagyunk a férjemmel, szembesülnünk kellett azzal, hogy nincs más megoldás, építkeznünk kell! Teljesen laikusként kezdtünk el telket keresni, csak annyit tudtunk, hogy mekkora házat, milyen helyiségekkel szeretnénk, ehhez mennyi pénz áll rendelkezésünkre. És ekkor, valamilyen úton-módon (talán Isteni sugallatra :-)) rátaláltam Az Építő közösségre a neten tele hasznos blog bejegyzésekkel. Nem volt kérdés a regisztráció, és az Építem a házam két kötetének megrendelése, mert ahogy haladtunk előre a „TERV” megvalósításában, egyre több kérdésbe, problémába ütköztünk és a kíváncsiságunk is egyre nőtt. A két kötet viszont olyan részletes és kiterjedt információval rendelkezett, laikusoknak érhető és emészthető megfogalmazásban, hogy a köd elkezdett tisztulni. „

 

Blog építkezőknek

 
Még több blog

Videók építkezőknek

Amit a modern tetőtéri ablakokról tudni érdemes

A (hővisszanyerős) szellőztetés szerepe napjaink energiatakarékos házainál

 
Még több videó
 

Kiemelt támogatóink

Kardos Labor
Weber
ISOVER
HUFBAU
Zehnder Group
MANI Magyar-Norvég Kft.
Budatech Kft.
Schlüter-Systems
EJOT
Daikin
Hofstadter
Kingstone Chemicals
Kamleithner-Budapest
Nordinova Energy
XELLA
Hörmann
Stiebel Eltron
Aereco
Wienerberger
Sopro
Dörken
Hella
Internorm
Baumit
Rigips
Murexin
Leier
Bachl
Ceresit
JUB
Lasselberger-Knauf

Támogatóink

Magyar Épületgépészet
A mi otthonunk magazin

Itt találkozhattál velünk

Házak Otthon
Origo
Kosár / Médiaklikk
Klubrádió
épülettár.hu
Zöld Ipar Magazin (ZIP)
epiteszforum.hu
Kossuth Rádió
Homeinfo

BEZÁRÁS

Útikalauz először építkezőknek

Ne menjen el üres kézzel!
AJÁNDÉK 37 oldalas e-könyv, tele hasznos tippekkel, ötletekkel!

Töltse le ingyenesen!

BEZÁRÁS

Köszönjük!

Az e-könyv letöltési linkjét elküldtük az Ön által megadott email-címre!