Béleczki Attila

Béleczki Attila

Béleczki Attila

Az elmúlt 20 évben több, mint 100 energiatakarékos házról álmodó otthonra vágyó családot vezetett végig a telek kiválasztásától a beköltözésig. Az energiatakarékos házak zöld nagykövete Magyarország első minősített passzívházának készítője.

Küldetésének tekinti, hogy a családi házra vágyóknak megmutassa, hogyan lehet és kell menedzselni “életünk projektjét” a házépítést racionális alapokon: segít, hogy olyan házakat építsünk, melynek minden elemét a racionalitás hatja át, így már az építkezés is szerethető, az otthon pedig fenntartható lesz.

Önálló vállalkozásának részét képezi az építőanyag gyártás- és értékesítés is, de hitvallása szerint minden építkező mellé kell egy olyan mentor, aki tapasztalatával és kapcsolatrendszerével leveszi a vállunkról az építkezés terhét, meghagyva a döntés és alkotás örömét.

Kategóriák: energiatakarékos ház, Szakértő

Vélemény? (1) ↓

1 Comment

 1. Szalai Árpád szeptember 5, 2020

  Jó napot kívánok sziasztok.

  Béleczki Attila legfrissebb előadása ( https://youtu.be/FZIDYTPKbh4 ) nagyon megnyerő volt számomra mivel éppen építkezés előtt vagyok.

  Érdekel ez a hőhíd mentes kivitelezés és a nagyon megnyerő ár amit prezentált a videóban.

  Én szlovákiában élek és komáromtól 25 kilóméterre fogok építkezni 2021 ben. Tudnak nekem segíteni a kivitelezésben ? Kihez kéne fordulnom ?

  Előre is köszönöm.

  Üdvözlettel Szalai Árpád.

  reply

Vélemény?