Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Őrfalvy Árpád – Ablakszakértő

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Őrfalvy Árpád vagyok, az ablakszakerto.hu alapítója és a csapatunk szakmai vezetője. Több, mint 30 éve dolgozom ezen a területen. Azoknak az Ügyfeleknek tudunk legjobban segíteni, akik nem elégednek meg a hanyag munkával, hanem pontosan beépített, precízen működő nyílászárókhoz és árnyékolókhoz szeretnének jutni.

Mi tudjuk, hogy mindig drágább a hibákat utólag kijavítani, mint elsőre jól megcsinálni… ezért összeállítottunk egy ingyenes útmutatót, ami tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat a kivitelező választással kapcsolatban! Töltse le az ingyenes e-bookot IDE kattintva!

Az egyik legjobb érzés, amikor az ügyfeleink így nyilatkoznak rólunk:

„Kedves Árpád!

Köszönöm az érdeklődését!

A feltett kérdésekkel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy az egész bonyolítással, a szereléssel, munkatársai hozzáállásával, az ablakok minőségével teljes mértékben meg vagyok elégedve. Nem gondolom, hogy bármin javítaniuk vagy változtatniuk kellene.

Az sem véletlen hogy Önöket bíztam meg az ablakaim elkészítésével és beszerelésével, ugyanis 8 évvel ezelőtt, az előző lakásomban is Önök szerelték az ablakokat, amivel szintén nagyon meg voltam elégedve. Így azután amikor eldöntöttem, hogy az új lakásban is kicseréltetem az ablakokat, egy percig nem volt kérdés, hogy ezzel a munkával is Önöket bízom meg.

Bárkinek jó szívvel tudom ajánlani, hogy Önöket válassza.

További jó munkát és sok sikert kívánok Önnek, és valamennyi munkatársának!

Üdvözlettel

Fülöp Edit”

Az a célom, hogy minden Ügyfelem így gondolja – Apukámtól tanultam, hogy csak így érdemes nekifogni a munkának!

Jó úton haladunk: friss felmérésünk szerint a 2019-es vásárlóink 99 % -a teljesen meg van elégedve a munkánkkal! ( …. . de engem nagyon zavar még az az 1% …. )

Jelenleg maroknyi, válogatott csapatommal együtt dolgozunk azon, hogy 2020-ban tovább javuljon ez az arány, ezúton is nagyon köszönöm kitartó segítségüket!

 

    Adatkezelési tájékoztató