Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Aereco Légtechnika Kft.

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Az Aereco 1984 évi megalakulása óta vezető szerepet tölt be, a tényleges szellőztetési szükségletekhez igazodó, változó légmennyiségű szellőzés területén.

A cég saját gyártó, termelő, minőségvizsgáló és ellenőrző bázissal rendelkezik, mely megfelelő alapot teremt arra, hogy folyamatosan fejlesszen, gyártson és forgalmazzon energiatakarékos, automatikusan a szellőzési igényekhez alkalmazkodó, önszabályozó szellőztető rendszereket, és az intelligens szellőzés újabb és újabb megoldásaival jelenjen meg a piacon.

Szellőzési rendszereink fejlesztésekor, elsődleges szempont a jelentős mértékű energia megtakarításról gondoskodó rendszerek megalkotása. Az Aereco több nemzetközi szervezet aktív tagjaként, elkötelezett híve a környezettudatos építési technológiák alkalmazásának.
Az Aereco Légtechnika Kft. a legkülönfélébb épülettípusokba kínál szellőztetési rendszereket, de alapvetően a lakóterek igény szerinti szellőztetésére kínál szabályozott megoldásokat. Rendszereink elsősorban központi rendszerek, ezért mind beruházási, mind üzemeltetési, mind komfort szempontjából optimális megoldást jelentenek a szellőzetlenségi problémákra. A rendszereink igény szerinti szabályozását, érzékelőink segítségével páravezérelt, szén-dioxid, jelenlét érzékelés alapján valósítjuk meg, mely így azonnal reagál a pillanatnyi igényekhez.

Az általunk gyártott és forgalmazott berendezések esetében kiemelten fontosnak érezzük a termékek szakszerű beépítését, ezért a különböző beruházásokat nyomon követjük, segítünk a kivitelezés folyamán, ill. a telepítést követően igény szerint beüzemelünk. Meglévő rendszerek tisztítását, karbantartását, felújítását is vállaljuk, így igazodva a legkorszerűbb megoldási célokhoz. Termékeink nagy része meglévő épületekbe is egyszerűen telepíthető, nem okoz gondot felújítás során kapcsolódni egyéb szakágak munkáihoz.

Egyre nagyobb szerephez jutnak hazánkban is a szabályozott, ill. hővisszanyerős szellőzési megoldások, ezért választékunkban megjelentek a nagyobb méretű, nagyhatásfokú szellőztető berendezések is. Megfelelő, szellőzés-vezérlő automatikával kiegészítve, gépeink jól alkalmazhatók kisebb irodaépületekhez is, ahol fő szempont az energiatakarékos működés.

Folyamatosan támogatjuk tervező, viszonteladó illetve kivitelező partnereink munkáját, mert célunk, hogy az általunk ajánlott rendszerek az elvárások szerint teljesítsék feladatukat.

Az új építési technológiák új kihívásokat állítanak mindannyiunk elé, a legmagasabb energiamegtakarítás mellett kell biztosítani a legmagasabb komfortot, mely korszerű légtechnika mellett elképzelhetetlen. Az Aereco mindkét feltétel teljesülése mellett képes intelligens megoldásokat alkalmazni, így lesz alacsony üzemeltetésű, energiahatékony az épület.

honlap: Aereco Légtechnika Kft.

    Adatkezelési tájékoztató