Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Bello-Expert Kft.

Helyszín:
/

Tevékenységi kör:
/

A Bello-Expert Kft. 2009-ben alakult, elsősorban fürdőszobák és közösségi mosdók berendezésével foglalkozik. Küldetésüknek tekintik, hogy magas minőségű termékeket megfelelő színvonalú szolgáltatással (tervezés, tanácsadás, értékesítés, szállítás, beszerelés) kiegészítve váljanak az építkezők megbízható partnerévé.

Miben tudnak segíteni?

Fürdőkád, zuhany kabin, mosdó, WC, bidé, fürdőszoba bútor, fürdőszobai radiátor, csaptelepek, fürdőszobai kiegészítők. Ügyvezetőjük szavaival élve: „Ha a burkolás elkészült a fürdőszobában, a többit már ránk lehet bízni.”

Fontos, hogy a cég a Ravak, Radaway és M-Acryl márkák szerződött márkaszervize, így ezeket a munkákat gyári garancia-vállalás mellett végzik.

Cég: Bello-Expert Kft.

Fürdőszoba stúdió: H-2112 Veresegyház, Erkel Ferenc tér 1. (ERKEL Üzletház)

Telefon: (30) 360 5214, (28) 588 333

E-mail: iroda@belloexpert.hu

Web: www.furdoszoba-veresegyhaz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/people/Bello-Expert-Kft-Veresegyház/100063673142149/

              

    Adatkezelési tájékoztató