Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Biobaushop Kft.

Helyszín:

Tevékenységi kör:
/

A mai légtömör építési módok – egészségünkre ártalmatlan építőanyagok használatát teszik szükségessé!
Ezért is kutatunk folyamatosan olyan természetes építőanyagok után, melyek megfelelnek a mai kor építészeti kihívásainak, környezetünkre és egészségünkre ártalmatlanok. Ilyen anyagok például: a vályog, agyag, kender, fa a nád, és a szalma.
A vályog és agyag építőanyagok pozitív élettani hatása otthonainkban érezhető és mérhető. Ennek bizonyítékául szolgál a Holzforschung Austria Kutatóintézet kísérletsorozata, melynek segítségével kétség kívül bizonyításra kerültek ezen természetes építőanyagok rendkívüli tulajdonságai.

A vályog építőanyagok pozitív tulajdonságai:

  • A levegőben lévő károsanyagok, illékony szerves vegyületek nagymértékű megkötése, semlegesítése. Ezáltal légtisztító hatású.• Minimális finompor képződés az antisztatikus felületnek köszönhetően.
  • Páraszabályozó képesség – képes a levegőből nedvességet/ párát felvenni majd később leadni, ezáltal a lakótér páratartalma állandóan az ideális 45-55% között marad, minimális ingadozásokkal. Ezzel a páralecsapódás, penészedés veszélyét is elhárítjuk.
  • A levegőben található pozitív és negatív ionok arányának helyreállítása.

Ezen tulajdonságok, mind hozzájárulnak az Ön komfortjának maximális növekedéséhez úgy, hogy otthona egész évben egészséges tiszta levegőjű lesz, mindez természetes módon, elektromos áramot igénylő drága berendezések nélkül. Különösen az allergiások számára jelent ez a környezet jelentős könnyedséget, és enyhítik tüneteiket. 10-ből 8 allergiás ügyfelünk jelentős jobbulásról számolt be, míg a 8-ból 2 gyermeknél teljesen megszűntek az allergiás panaszok a saját otthonukban.

Kínálatunkban megtalálhatóak:

  • Vályogvakolatok és dekoratív vályog nemesvakolatok, festékek
  • Természetes hőszigetelések: STEICO fagyapot hőszigetelések, kender hőszigetelések
  • Eredeti svédvörös festékek

Digitális termékkatalógusunk ide kattintva érhető el: https://www.yumpu.com/hu/document/view/59755036/biokay-termekkatalogus-2018

honlap: www.valyogvakolat.hu

  

    Adatkezelési tájékoztató