Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Elektro-Kamleithner

Helyszín:

Tevékenységi kör:
/

Cégünk, az Elektro-Kamleithner Kft. 2000-ben alakult és rövid időn belül a piac meghatározó szereplőjévé vált az épületautomatizálás területén. Kiváló minőségű villamos szerelvények gyártói képviseletével és KNX épületautomatizálási rendszerek kiépítésével foglalkozunk. Az idén 100 éves német Theben épületautomatikai gyártó kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk.

LUXORliving okosotthon rendszer a Thebentől

A LUXORliving fejlett funkciókat és előnyöket kínál mind a telepítőnek, mind a lakástulajdonosnak. Könnyen beállítható, könnyen telepíthető, könnyen programozható. És a legfontosabb, hogy könnyen használható. LUXORliving, Egyszerűen biztonságos, egyszerűen intelligens.

A LUXORliving egy egyszerű intelligens otthon rendszer a Thebentől, amely teljeskörű kényelmet kínál otthonában. Kapcsolja és dimmeli a fényeket, szabályozza a szobahőmérsékletet, fel- és lehúzza a redőnyöket. A LUXORliving erről szól. És ami a legjobb: a LUXORliving telepítése annyira egyszerű, mint amilyen egyszerűen programozható.

Szeretne Ön is 15-30%-ot megspórolni a rezsi számláján?

Mindenkinek, aki építkezik vagy felújításba kezd, be kellene terveznie a LUXORliving rendszert. Az intelligens otthon megoldás kényelmesebbé és rugalmasabbá teszi az otthonokat és lakásokat. Kellemes munkakörnyezetet biztosít az irodákban, továbbá hangulatot teremt a bárokban és éttermekben. Mi több, az intelligens otthon rendszer biztosítja az optimális feltételeket a potenciális energiamegtakarítás érdekében.

Ahol a nap minden nap ugyanakkor felmelegíti az üveghomlokzatokat, a LUXORliving szabályozza az árnyékolókat és mindenkor biztosítja a szükséges árnyékolást. Egyenként, vagy akár egyszerre többet – mindig teljesen automatikusan. Esténként a LUXORliving 19 °C-ra állítja a hálószobai hőmérsékletet és reggel felfűti a fürdőszobát 22 °C-ra, ezáltal folyamatosan biztosítva az ideális hőmérsékletet – és egy nagyszerű nap kezdetét. Mindezt tökéletesen a lakók igényeihez illeszkedve. Természetesen az év minden napján, a ház minden helyiségében. A LUXORliving segít megteremteni a megfelelő légkört a lámpák be- és kikapcsolásával, vagy a fényerősség beállításával a kedvenc “világítási képnek” megfelelően.

A riasztó / pánik funkciókkal a LUXORliving extra nyugalmat biztosít. Ha valami neszt észlel a kertben, egy előre beállított kapcsoló például az ágy mellett az összes kültéri lámpát egy pillanat alatt felkapcsolhatja. Maguk a vezérlők is rendkívül biztonságosak – a LUXORplay és a WLAN segítségével.

Vállaljuk családi házak, lakások, irodák, bárok, rendelők és egyéb ingatlanok korszerűsítését. Látogasson el hozzánk bemutató termünkbe (Elektro-Kamleithner Kft. – 1095 Budapest, Soroksári út 48. 14-es épület (EK Loft Bemutatóterem)) és ismerje meg a LUXORlivinget.

 

 

 

Antal Balázs

mérnök értékesítő

Mobil: +36 30 351 5200

E-mail: antal.balazs@ek.hu

Web: www.luxorliving.hu

Facebook: LUXORliving okosotthon csoport

Cím: Elektro-Kamleithner Kft. – 1095 Budapest, Soroksári út 48. 14-es épület (EK Loft Bemutatóterem)

    

 

    Adatkezelési tájékoztató