Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

ELKO-ÉP

Helyszín:

Tevékenységi kör:
/

Az ELKO EP Holding több mint 25 éve az európai villamosipari piac egyik meghatározó gyártója, a lakossági és az ipari szektorban egyaránt. 70 országba szállítjuk termékeinket; a moduláris elektronikai eszközöktől (RELÉ) kezdve a lakásszerelvényeken át (Logus90 exkluzív kapcsolócsalád) a LED fényforrásokig. Büszkeségünk, egyik legdinamikusabban fejlődő termékcsaládunk az iNELS épületautomatizálási rendszer, melyet 2007 óta fejlesztünk- és gyártunk. Az okos otthon-rendszer az épületben található különböző technológiákat és alrendszereket (pl. hűtés/fűtés, világítás, redőnyök, biztonsági rendszer, stb…) egyetlen, közös felületen kapcsolja össze, vezérli és szabályozza.

Felügyeli az épületben élők- és értékeik biztonságát, időt- és pénzt takarít meg és a kényelem sosem látott dimenzióját hozza el a felhasználók számára. Képes alkalmazkodni egy kisebb méretű társasházi lakás, de akár egy nagyobb alapterületű családi ház igényeihez is. Mi több, az otthonoknál már bevált megoldásokat képes szállodák, irodaházak, éttermek, gyárcsarnokok, kereskedelmi célú létesítmények vagy akár műemlék épületek intelligens vezérlése során is felhasználni.

Az iNELS rendszer, az egységek közti kommunikáció módját tekintve, vezetékes és vezeték nélküli kivitelben is elérhető, így új építésű, de akár meglévő ingatlanok esetén is remekül használható (utóbbi esetben akár bárminemű szerkezeti beavatkozás, pl. fúrás vagy vésés nélkül is). Moduláris felépítésnek hála pedig egy alaprendszer, a telepítését követően – a tulajdonos igényeinek és élethelyzetének megfelelően – fokozatosan egy sor újabb funkcióval bővíthető a későbbiekben.

    Adatkezelési tájékoztató