Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

ERMIN

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Az Erdők Mintájára Építészeti Vállalkozás célja az egyszerűség, átláthatóság és rendszerben való gondolkodás elveinek képviselete az építészeti tervezés és a kivitelezés során.

Környezettudatos elvek alapján, a természetes anyagok és megoldások széles palettájával tervezünk. Fontosnak tartjuk, hogy minden helyzetben, minden tervezési feladatra minőségi, jó arányú építészeti megoldást készítsünk. Vállaljuk kis- és közepes léptékű épületek tervezését és kivitelezésük levezetését, valamint régi épületek, köztük vályog épületek szakérését és szakszerű felújításuk megtervezését is. Alternatívákat kínálunk utólagos hőszigetelésre, statikai megerősítésekre, fenntartható életformához kapcsolódó épített környezet kialakítására.

Támogatjuk a közösségépítő, építéskultúrát-fejlesztő tevékenységeket, nyitottsággal és kellő kritikával kezeljük a népi építészet hagyományát és a kortárs építőipar technológiai eszköztárát is.

 

 

 

A háztervezést, illetve Radev Gergőt Balogh Viktória fényképezte, a rajz egy csaprendeki házról készült.

    Adatkezelési tájékoztató