Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

KŐ-TÁR | Geo ’96 Kft.

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Építkezéskor és felújításkor is természetes vágy, hogy a ház szép, különleges, egyedi legyen. 

A külföldi magazinokban és az interneten látható pazar villák nem mindig az építkezést tervező család reális lehetőségei.

Amit a KŐ-TÁR ajánl, hogy teljesüljön a vágyad: különleges homlokzati és beltéri burkolatok reális, itthon is megfizethető áron, hogy azok felöltöztessék, értékessé, egyedivé tegyék otthonod. Ilyenre lehet, hogy nem is gondoltál, mert ilyen burkolatokat egyben még nem láttál.  Tudod milyen például a csillámpala, az 5 mm vékony geo-Slim lap, miért hajlékony a geo ultravékony kő?  Tudod, hogy kis ráfordítással sokkal értékesebb, mutatósabb lehet ingatlanod? Látogass el hozzánk, nem csak jó minőségű burkolatot, hanem rengeteg jó ötletet, műszaki tanácsot, pénztárcakímélő tippet tudunk adni. 

Ha szeretnéd, hogy házad más legyen, mint másé, akkor szánj egy fél órát nálunk a nézelődésre, ingyenes konzultációnkra, mi is szívesen adjuk neked időnket, tudásunkat

Web: www.ko-tar.hu
Cím: 1154 Budapest, Gábor Áron utca 76.

    Adatkezelési tájékoztató