Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Incelor Kft.

Helyszín:
/

Tevékenységi kör:

Az Incelor Kft. fő profilja a Loxone épületautomatikai rendszerek tervezése, kivitelezése és szervizelése. A cég magyarországon az elsők között kezdett el foglalkozni az osztrák okos otthon gyártó termékeivel, majd a sikeresen átadott projektjeinknek köszönhetően, 2014 óta a gyártó kiemelt Gold Partner fokozatú telepítő partnere is, ami egyben minőséggaranciát is jelent szakértelmükre és hozzáállásukra.

Céljuk teljes mértékben megegyezik a Loxone gyártó szlogenjével („No Gimmicks. Real Smart Homes.”), azaz olyan komplex, minden az épületben található erőforrásra kiterjedő okos ház megoldásokat kiépíteni megrendelőik számára, melyek jövőbiztos, stabil, bővíthető, igény esetén átprogramozható de legfőképp minden igényt kielégítő valódi okos otthon funkcionalitást kínálnak.

Hisznek abban, hogy egy jól megtervezett, speciálisan az ügyfeleik számára személyre szabott és megfelelően kivitelezett intelligens otthon nem csak időt takarít meg a felhasználók számára, de kényelmesebb életteret, nagyobb biztonságot és energiahatékonyságot is eredményez.

weboldal: https://incelor.com
e-mail: info@incelor.com
facebook: https://www.facebook.com/incelor

   

 

    Adatkezelési tájékoztató