Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Kardos Labor

Helyszín:
/

Tevékenységi kör:

Mindenkor olyan épületgépészeti rendszereket akarunk építeni, jobbítani, amellyel mi is szívesen „élnénk” egy fedél alatt.

Sosem kísérletezünk a Megrendelőnél. Mindig vannak új módszerek, technológiák, amelyeket kipróbálásra érdemesnek tartunk – be kell vallanunk, az újdonságok mindig is vonzottak bennünket. Ezek az újdonságok otthon, vagy a telephelyen kerülnek tesztelésre. Gondolkodásmódunkkal összeegyeztethetetlen, hogy egy terméket azért próbáljunk eladni, mert van a raktárban belőle néhány tucat. Mindig komplex műszaki megoldásokat kínálunk fel, hasonlóan, mint ahogyan a jó orvos meghatározza a gyógymódot az aktuális bajra.

Az első évek „arccal a megújuló energiák felé” irányultsága lassan átalakult. A hőtechnikailag gyenge épületek, a túlméretezett gépészeti rendszerek – különösen az intézményiek – az elvártnál alacsonyabb hatásfokkal üzemelnek. Ezeknek a problémáknak a megoldása sokkal jobb megtérülést mutat, mint megújuló energiaforrásokat alkalmazni olyan épületeknél, amelyekre cinikusan azt lehetne mondani: ez a ház az utca radiátora!

Ezzel együtt részesei voltunk sok, komoly napkollektoros rendszer létrehozásának – az sem lehetetlen, hogy ha a nagyméretű szolárrendszerek felületeit összesítenénk, akkor nehezen maradnánk le a képzeletbeli dobogó legfelső fokáról. Egy dolgot azonban bizton állíthatunk: ezek a rendszerek mindig racionális tervek alapján készültek, műszakilag és gazdaságilag is optimalizálva.

Ha egy kifejezéssel kell meghatároznunk cégünk fő tevékenységét, akkor ez a szó az OPTIMALIZÁLÁS.

Ennek szellemében született az Energiakulcs® néven szabadalmaztatott fejlesztésünk is.

Ha valaki megkérdezné, van-e olyan dolog, amelyben talán a hazai piaci átlag felett van a cégünk, mit válaszolnánk? Igen, van: jó arányban megtaláljuk egy adott problémahalmazban, mi a legjobb műszaki megoldás, adott körülmények közt mit éri meg változtatni, fejleszteni és melyek azok a komponensek, amelyeken nem érdemes módosítani.

Valószínűleg ennek a gondolkodásmódnak is köszönhető, hogy a Kardos Labor Kft. 2017 őszén betöltötte a 26. életévét.

    Adatkezelési tájékoztató