Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Mobilházak

Helyszín:

Tevékenységi kör:

2005-ben kezdtük el az angol mobilházak bevezetését a magyarországi piacra, valamint forgalmazásukat.
A kezdetek kezdetétől az volt a célkitűzésünk, hogy csakis jó minőségű mobilházak kerüljenek be Magyarországra általunk, a lehető legkedvezőbb áron jussanak haza Angliából, és olyan megbízható, reális árakon dolgozó szakemberek álljanak készen arra, hogy teljesítsék ügyfeleink mobilház telepítéssel, átalakítással kapcsolatos elképzeléseit, akik professzionálisan végzik munkájukat.

Ez mai napig nem változott…

Bár a célkitűzésünk továbbra is ez maradt, és több külföldi, valamint belföldi partnerünkkel pedig 2008 óta együtt dolgozunk, szép lassan minden más megváltozott körülöttünk, folyamatosan átalakultunk ügyfeleink igényeit követve. 2012-ben új korszakot nyitottunk, és elindítottuk az Önköltséges Mobilház Beszerzést. Ez az új perspektíva korlátlan lehetőséget nyújtott, és nyújt mai napig az angol mobilház beszerzésén gondolkodó ügyfeleink számára.

A 2021-es évben bekövetkezett építőipari termékek árrobbanása, valamint az Új Generációs Mobilházak lehetősége szintén nagy változást idézett elő. Az új generációs mobilházakkal már könnyedén megvalósítható az építkezésmentes, kulcsrakész ház megteremtése előre látható, kiszámítható költségek mellett, rejtett – időközben felmerülő – kiadások nélkül. Megkímélheted magad a végeláthatatlan idejű építkezéstől, a beláthatatlan – ám folyamatosan növekvő – költségektől, a végnélküli bosszankodástól, felesleges konfliktusoktól. Az európai éghajlatra tervezett mobilházaink megszabadíthatnak a hagyományos építkezésre jellemző korlátoktól… 

A megfelelő hőszigetelési rendszernek köszönhetően, minden tekintetben kényelmes és biztonságos, valamint egy lakóházzal kapcsolatos igényt kielégítő, egész évben használható mobilházat készíthetünk. A mobilház szigetelésének mértékét/típusát a ház rendeltetése, és a helyi időjárási viszonyok határozhatják meg.

Legyen az álmod egy nyaraló, hétvégi ház, ideiglenes otthon, vagy akár egész évben, hosszabb távon kényelmesen és biztonsággal használható ház, esetleg szalon (szépség-, masszázs-, energetikai kezeléseket nyújtó szalon), rendelő, iroda kialakítása, avagy kifejezetten kiadásra használható apartmanok megvalósítása, vagy mobil étterem, keress minket bizalommal, számíthatsz ránk. Tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel támogatunk téged a megvalósításában.

 

    Adatkezelési tájékoztató