Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Selmeczi Róbert

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Az én hivatásom, hogy az ügyfeleim egyedi igényeire megtaláljam az optimális pénzügyi megoldást a sok száz pénzintézeti ajánlat közül a Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt. keretein belül. Biztosítási vagy hitelajánlatok között ugyanúgy, mint a befektetések vagy az állami támogatások, adókedvezmények sűrűjében.
2001 óta a szakmám, és az állandóan visszatérő több száz ügyfelem elégedettsége ad mindig visszaigazolást az eredményességről.
Hogy miben tudok segíteni annak, aki építkezik vagy felújít? Az egyik legutóbbi ügyfelem történetén keresztül bemutatom:

Egy ügyfelem úgy döntött, hogy építkezésbe vág. Felhívott, hogy hitelre van szüksége hozzá, sőt, még állami támogatásokat is felvenne, mivel jogosult rá, van két gyermeke.

Összeültünk a családdal, és átbeszéltük az alábbi témákat:

 • mennyi hitelösszegre jogosultak, illetve mit vállalnak be;
 • mekkora állami támogatásra jogosultak a személyes paramétereik alapján;
 • melyik bank adja a számukra legkedvezőbb hitelt, ennek későbbi ügyintézésében is részt veszek;
 • hogyan és mennyiből kívánják megoldani a család anyagi biztonságát élet-, és balesetbiztosítások által;
 • a későbbi munkálatokra vagy akár a hitel korábbi visszafizetésére hogyan és melyik lakás-takarékpénztári termék használható fel a legkedvezőbben;
 • később, az épülőben lévő, illetve a kész házra melyik lakásbiztosítási ajánlat a számukra optimális, különös tekintettel az értékesebb berendezésekre: napelem, hőszivattyú, nagy táblaméretű üvegajtók, ablakok, stb.

Mivel az építkezés és a hitel jelentősen kihat hosszútávon a család pénzügyeire, ezért összefüggéseiben áttekintettük a család pénzügyi terveit a gyerekek iskoláztatására való felkészülésen túl a biztonságos nyugdíjba vonulás anyagi feltételeinek megteremtéséig.

 • meghatároztuk a mindig szükséges, hozzáférhető vésztartalék mértékét és helyét;
 • felhívtam a figyelmet a kedvezményekre, akciókra és az esetleges veszélyekre;
 • rámutattam, hogy hogyan lehet hiteltörlesztő részlet után még ma is adókedvezményt kihasználni, sőt annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy még a gyerekruhák és a pelenkák után járó adókedvezmény kihasználására is kitértünk;
 • költségmentes bankszámlacsomagot kerestem nekik, ami különösen hasznos, amikor több milliós utalásokat kell teljesíteni.

Elkezdtem az elemzést, piaci felmérést.

A kész ajánlatokat áttekintettük, döntést hoztak, segítettem a szükséges adminisztrációban.
Az építkezés elindult és mivel minden oldalról körbejártuk az elképzelésüket, kellően felkészültek voltak a bonyodalmakra, mert azok azért mindig elő szoktak fordulni.
Az évek során pedig tartom az ügyfeleimmel a kapcsolatot, tájékoztatva őket a pénzpiac változásairól.

Volt ügyfelem, akinek még csak a tervei között szerepelt építkezés. Neki a felkészülésben, állami támogatások gyűjtésében segítettem.

Vannak ügyfeleim, akik építőipari szolgáltató cégek, neki a céges vagyonbiztosításában és a saját szolgáltatására specializált felelősségbiztosításában segítettem. Az évek során történő változások, szerződésmódosítások lebonyolításában is részt veszek.
Kárrendezésnél hatékonyan tudom képviselni ügyfeleimet, intézni a szükséges adminisztrációt.

  Adatkezelési tájékoztató