Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

SIPEurope

Helyszín:

Tevékenységi kör:

ÉPÍTSEN GYORSABBAN, KÖNNYEBBEN, FENNTARTHATÓAN a SIPEurope SE-SIP építési technológiájával!

A SIPEUROPE SE-SIP építési rendszere a faszerkezetek új generációját képviseli.

A páratlan építési sebesség, sokoldalúság, nagy szilárdság és szigetelő tulajdonsága teszik az SE-SIP-et rendkívül hatékony építési rendszerré az alacsony energiaigényű és a passzív épületek megvalósításában.

A SIP technológia az építkezés minden résztvevője számára számos előnyt nyújt. A kis létszámú csapattal történő rendkívül gyors szerelés, a vékony falazatnak köszönhető értékes extra belső méretek, a kiváló hőszigetelő tulajdonság, ami a családok számára jelentős pénzmegtakarítást eredményez, és a befektetők számára gyorsabb megtérülést. A könnyű súly lehetővé teszi, hogy az elavult városi tetőszerkezetek felújítását az ott lakók zavarása vagy a városi közlekedés hosszú időn át tartó akadályoztatása nélkül végezzük el akár több emelet ráépítésével. Az épületek szerkezeteit egyedileg, gyártói környezetben készítjük, így az építkezéseken nem keletkezik hulladék.

A SIPEurope technológiájának alapja az SE-SIP panel, ami 2 db, 15mm vastag, vágás után is vízálló, formaldehidmentes OSB TOP4-es és a közre fogott hőszigetelő magból áll, ami lehet önoltó, habosított EPS, NEOPOR (grafitos) vagy PIR szigetelő anyag. A szerkezethez szükséges kiemelkedő szilárdságú fát (tanúsított C24) fenntartható erdőgazdaságokból szerezzük be és a hagyományosan épített fa szerkezetekkel szemben csak annyi fát használunk, ami feltétlen szükséges a szerkezet szilárdságához. Mivel nem csak paneleket, hanem komplett készletet biztosítunk a szereléshez szükséges kötőelemekkel, a kiváló minőségű alapanyagok használata lehetővé teszi, hogy a SIPEurope 50 év garanciát adjon a felépített szerkezetekre.

Az európai műszaki értékelés (ETA) mellett cégünknek Magyarországon egyedülálló módon az építési készletre és nem csupán a panelekre van Nemzeti Műszaki Értékelése, ami megkülönböztet minket más gyártóktól. Nagymértékű kapacitásunk lehetővé teszi, hogy szállítási határidőt a tervek jóváhagyásától számított 4-6 héten belül tudjuk vállalni.

A SIPEurope SIP építési készletével már 17 európai országban vagyunk jelen és több száz sikeres projektet tudhatunk magunk mögött. Mivel a korábbi években elsőként nyugat-európai országokba szállítottuk saját gyártású SE-SIP szerkezeteinket, első kézből látjuk a trendeket és az építőipart érintő változásokat is. Ezért nem csupán gyártóként tekintünk magunkra, hanem tervezői és kivitelező vállalkozások partnereként nyújtunk támogatást és képzést. Gyártóként elsősorban építész tervezőkkel és kivitelező vállalkozásokkal állunk kapcsolatban, akik a szerkezet szerelésén túl további készültségi szinteket tudnak vállalni. Magánszemély érdeklődőket a partneri kapcsolataink között fellelhető építészmérnökökkel és kivitelező vállalkozásokkal tudjuk összekötni.

Az európai piacokon már határozott törekvések vannak az épületek energiahatékonyságának növelésén túl a teljes építőipar megreformálására az ún. körforgásos gazdaság tükrében. A hagyományos, az acél vagy betonnal történő építés az egyik legnagyobb mértékű üvegházhatású gáz kibocsátók, miközben a fa rengeteg értékes tulajdonsága mellett, mind alapanyag, mind elérhetősége és újrahasznosítás szempontjából jelentősen hozzájárul a karbonlábnyom minimalizálásához.

A SIPEurope az ún. moduláris épületekhez is évek óta gyárt szerkezeteket és 2022-ben már megtekinthetők, sőt kipróbálhatók saját gyártású készház moduljaink is, amelyek tovább erősíti a fenntarthatóság szemléletét.

Várjuk hívásaikat a +36308678224-es számon, vagy látogassanak el a www.sipeurope.hu oldalunkra.

    

 

  

 

 

 

    Adatkezelési tájékoztató