Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

V2 Építésziroda Kft.

Helyszín:

Tevékenységi kör:
/ /

Irodánk építészeti és generál tervezéssel foglalkozik. Hiszünk benne, hogy egy minőségi, építészeti értékkel bíró, valamint energiatakarékos épület úgy tud megvalósulni, hogy az építész az első gondolattól az épület befejezéséig aktívan részt vesz az összes munkafolyamatban. A tervezés nem a tervek elkészültével fejeződik be, hiszen az építész támogatása alapvetően fontos a kivitelezés során felmerülő részletkérdések megoldásában is.

Az általunk vállalt passzívház tervezés az adott épültre generált időjárási adatok alapján történik PHPP energetikai számítással és hőhíd kalkulációval.

Igény esetén akár saját tervezésű épületeink, vagy akár önálló belsőépítészeti tervezéseket is vállalunk.

Foglalkozunk épületek energetikai szakértésével, energetikai elemzésével, műszaki javaslatok kidolgozásával és ezek tervezésével is.

Vállaljuk továbbá építészeti tervek energetikai és passzívház szempontból történő véleményezését, ellenőrzését és ehhez kapcsolódó tanácsadást és szaktervezést.
Szolgáltatásaink között szerepel még tételes költségvetés kiírás készítése is.

Mottónk: Energiatudatos tervezés egy fenntarthatóbb jövőért!

https://www.v2epitesz.hu/

V2 Építésziroda Kft.
1188 Budapest, Rózsakvarc u. 6.


    Adatkezelési tájékoztató