Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Weitzer Parkett GmbH & CO KG

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Ha szereted a fát, és hiszed, hogy ennek a csodálatos alapanyagnak a lábad előtt kell lennie, akkor egy csapásra tiszta természettel töltötted meg otthonod legnagyobb területét! Érzi, szagolja és látja a fa tulajdonságait számtalan formájában. Kezdve a szobaklímával, amely pozitívan hat a parkettára, a színek különböző összjátékán keresztül a kézzelfogható szemcsékig és ecsetelésekig, amelyek egyedi járásérzetet keltenek. Az elvonuló hely és az 1. számú helyi üdülőterület – azaz a saját négy fala – számára természetesen nagyon fontos a személyes jólét, a melegség és a meghittség. A parketta jelentős mértékben hozzájárulhat ehhez. Mi a Weitzer Parkettnél 1831 óta éljük a fa iránti szenvedélyünket, és azon a véleményen vagyunk: ehhez más padlóburkolat nem fér hozzá.

A karbantartást nem igénylő parketta időt és pénzt takarít meg: a jövőben nélkülözheti az időigényes karbantartást, valamint a karbantartási termékekkel kapcsolatos többletkiadásokat. A forradalmi technológiának köszönhetően a parkettát csak finoman kell megtisztítani. A karbantartást nem igénylő parketta tartósan szép marad, karbantartás nélkül.

    Adatkezelési tájékoztató