Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

ZÉnégyzet Építész Iroda

Helyszín:

Tevékenységi kör:
/

Az iroda létrehozásának gondolata régóta érlelődött bennem. Legfőképpen az ország lakóépületeinek, azon belül is a családi házak meglehetősen rossz műszaki és építészet esztétikai állapota miatt, ezért egyik fő profilunk a meglévő régi épületállományunkkal történő munka, épület rehabilitáció. Partnereimmel vállaljuk meglévő kis-, és közepes léptékű lakó-, és középületek áttervezését és építési műszaki ellenőrzését. A házainkat lehetőségeinkhez mérten igyekszünk végigkövetni a project előkészítésétől kezdve a tervezésen és a műszaki ellenőrzésen át egészen az átadásig. Ezen túlmenően új épületek létrehozásának kihívásaitól sem riadunk vissza.

Keressenek bizalommal!

Meglévő régi és új épületek tervezése és műszaki ellenőrzése esetén is!
Referenciák a teljesség igénye nélkül megtekinthetőek a Facebook alábbi oldalán folyamatosan a hírfolyamon illetve az albumokban.

https://www.facebook.com/zenegyzetepitesziroda/

    Adatkezelési tájékoztató