Építem a házam könyv szakembereknek

epitesz_2

Hogyan szerezzen olyan ügyfeleket, akik

tudják, miről szól egy építkezés (nem Önnek kell ezt fáradságos munkával elmagyarázni nekik),
meg tudják fogalmazni a valódi és reális igényeiket (nem az építkezés folyamán állnak elő újabb és újabb változtatási elképzelésekkel),
értékelik az Ön szaktudását (ezáltal elfogadják a javaslatait, tanácsait), és
hajlandók akár egy kicsivel több pénzt is áldozni egy olyan otthon létrehozására, amire Ön is (mint alkotótárs) büszke lehet?

+

Milyen apró trükkel kerülheti el a piacon dúló értelmetlen árversenyt,
és nyerheti el egycsapásra a megrendelők bizalmát is?

sites/epitemahazam.hu/files/lefele_nyil.gif

Megmutatunk egy olyan egyszerű segédeszközt, amivel mindez lehetségessé válik, és aminek az Ön polcáról sem szabadna hiányoznia!

epitesz_3

Képzelje maga elé, hogy betoppan Önhöz egy potenciális építkező, és elmondja, hogy esetleg Önnel szeretné megterveztetni/megépíttetni/felújíttatni a házát.

Elkezdenek beszélgetni, és hamar kiderül, hogy az illetőnek valójában nem sok fogalma van arról, hogyan is néz ki igazából egy építkezés. Az ismerősöktől, reklámokból, városi legendákból állnak össze az elképzelései – ami nem csoda (és nem szégyen), hiszen a legtöbb ember Magyarországon csak egyszer építkezik, így többnyire tapasztalatok nélkül vág bele élete nagy vállalkozásába – amihez most Öntől kér segítséget.

Ismerős a szituáció?
Ha jól belegondol, akkor Ön egy ilyen helyzetben három dolgot tehet.

 • „Hát ennek az embernek fogalma sincs arról, mit is jelent építkezni” – gondolhatja. „De kit érdekel? Ő fizet, én azt teszem, amit mond.”
  Lehet, hogy ez praktikus, de nem túl etikus hozzáállás, ugye?
 • De gondolhatja ezt is:
  – „Hát ennek az embernek fogalma sincs arról, mit is jelent építkezni. De sebaj, majd én megmondom neki, mit és hogyan csináljon!”
  Valljuk be, ez sem túl korrekt hozzáállás – elvégre a házépítés, házfelújítás mégiscsak a megrendelő igényeiről és pénztárcájáról kellene szóljon. Kétségtelen, hogy ez is a lehetséges kényelmes megoldások közé tartozik – de ritkán lesz a végeredménye igazán elégedett megrendelő…
 • És végül létezik egy harmadik megoldás is, amikor Ön lesz az, aki jónéhány értékes (mérnök)óra beáldozásával felhozza az építkezőt egy olyan tudásszintre, ami mellett közös munkájuk már jó eséllyel zökkenőmentes lesz: a megrendelő megérti az Ön javaslatait, és képes lesz arra, hogy felelős (később sem megbánt) döntéseket hozzon a felkínált alternatívákról.

Szerintem Ön is úgy érzi, hogy a harmadik lenne az igazán korrekt hozzáállás – apró(?) probléma, hogy ezeket a felkészítésre szánt mérnökórákat jó eséllyel nem fogja külön megfizetni az ügyfél…

De mi lenne, ha egy olyan segédeszközt adhatna a megrendelő kezébe, amely Ön helyett elvégzi a felkészítés nem könnyű és időigényes feladatát?!

Mi lenne, ha egy olyan eszközt adhatna a megrendelő kezébe, amely közérthetően, olvasmányosan, pártatlanul és teljes körűen összefoglalja mindazt a tudást, amire egy építkező családnak házépítés, házfelújítás során szüksége lehet – és ami így végtelenül megkönnyíti az Ön dolgát a közös munkájuk során?

konyvsorozat-1_kepe_fileminimizer_0

Ez az „eszköz” az Építem a házam könyvsorozat, egy egyedülálló vállalkozás a magyar piacon, ami az elmúlt öt évben már több mint ezer építkezőnek nyújtott óriási segítséget a házépítés, házfelújítás során – az első gondolat megszületésétől kezdve, a tervezésen át, egészen a kivitelezésig.

Az Építem a házam könyvek eddig megjelent három kötetében azt az alaptudást foglaltuk össze az építkezők számára közérthető és – amennyire lehet – olvasmányos formában, ami ahhoz kell, hogy

 • át tudják látni, mit is várhatnak el jövendő otthonuktól így a XXI. század elején – és mit az azt létrehozó szakemberektől;
 • meg tudják fogalmazni saját valós és reális igényeiket jövendő otthonukkal kapcsolatban és meg tudják érteni, mit is javasolnak nekik a tervezők és a mesteremberek;
 • a lehető legjobb ár-érték arány mellett építkezzenek és minél kevesebb pénzt dobjanak ki feleslegesen az ablakon.

Egyszóval valóban felkészülten vágjanak bele a házépítésbe, házfelújításba.
Ezekben a könyvekben nincsenek csomópontok (elvégre azok már a szakemberekre tartoznak!), van bennük viszont rengeteg színes magyarázó ábra és kép – mindez exkluzív, minőséget sugalló kivitelben, A4-es formátumban, keménykötésben, 200-240 oldal terjedelemben.
(Egészen biztos vagyok benne, hogy Ön is rengeteg érdekességet talál bennük!
)

 

Az Építem a házam 1. kötete az építkezés előkészületeit tárgyalja: mi mindent kell átgondolni, eldönteni, elintézni és megtanulni még a tervezés időszakában.
Bővebb információt, tartalomjegyzéket ide kattintva talál – vagy beleolvashat a könyvbe az alábbiakban!

Az Építem a házam 2. kötete a ház alapozását és falazását járja körbe részletesen, valamint foglalkozik a homlokzatképzés különböző lehetőségeivel. Ennek kapcsán megismertet a hő- és vízszigetelés legfontosabb tudnivalóival is.
Bővebb információt, tartalomjegyzéket ide kattintva talál – vagy beleolvashat a könyvbe az alábbiakban!

Az Építem a házam 3. kötete a nyílászárók és az árnyékolástechnika leglényegesebb tudnivalóit foglalja össze, majd pedig a födémek és padlószerkezetek felépítésének „titkaiba” avat be.
Bővebb információt, tartalomjegyzéket ide kattintva talál – vagy beleolvashat a könyvbe az alábbiakban!

 

Az Építem a házam könyvsorozat kötetei jelentős mértékben megkönnyítik Önnek az építkezőkkel folytatott kommunikációt, egyben sokkal hatékonyabbá is teszik azt.
Ott a helyük az Ön könyvespolcán is!

15.03.14._2000_ft_kedvezmeny_kupon

Most ráadásul 2000 Ft értékű kupon ajándékba a Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség 2015 február-márciusi Irányelv Konferencia sorozatán részt vevőknek!

A Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség THR és Kerámiaburkolatok Konferenciasorozatain összesen 14 szerencsés szakember megnyerhette az Építem a házam könyvsorozat egy-egy kötetét.
A konferencia résztvevőjeként most Ön is kedvezményesen hozzájuthat a sorozat könyveihez – és akár már holnap kipróbálhatja, mekkora segítséget jelentenek mindennapi munkájában!

Az építő közösség online Könyváruházában az Építem a házam könyvsorozat bármelyik kötetét most 2000 Ft kedvezménnyel vásárolhatja meg! A kedvezmény a már eleve kedvezményes csomagajánlatokra is érvényes!
A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint a Kuponkód mezőbe beírnia: MESZ.
A kedvezmény csak 2015. március 31-ig vehető igénybe!

Rendelje meg most 2000 Ft kedvezménnyel az Építem a házam könyvsorozatot – vagy annak bármely kötetét!

KATTINTSON IDE!

felkialtojel

Két trükk, amivel akár még versenyelőnyhöz is juthat a piacon az Építem a házam könyvek révén!

1. Ne árkedvezményt adjon a potenciális ügyfél megnyerésére, hanem megrendelés esetén adja ajándékba az Építem a házam könyvsorozatot, vagy annak egyes köteteit!
Az árkedvezmény mindig összevethető egy másik árkedvezménnyel – és ez az árspirál óriási veszélyeket rejt.
Egy értékes, mutatós, ráadásul a megrendelőnek közvetlen hasznot hozó könyv (mondjuk úgy, „használat utasítás”) ugyanakkor nem összevethető egy másik árkedvezménnyel. Ráadásul minőséget, egyediséget sugall – ami semmiképpen nem rossz egy üzleti kapcsolat elején.

2. Ébresszen bizalmat, sugalljon szakértelmet!
Gondolja el, mekkora bizalmat ébresztene az építési piacon gyanakodva mozgó építkezőben, ha kezébe adja azt a „használati utasítást”, amivel aztán „ellenőrizni” tudja az Ön munkáját!
Engem biztosan levenne a lábamról, ha egy szakember olyan könyvet adna a kezembe, ami egyfajta garancia az átverés ellen! (Ennek az érvnek természetesen csak minőségi építési szakembereknél van létjogosultsága – de Ön egészen biztosan ilyen, hiszen különben nem találkoztunk volna a Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség Irányelv-Konferenciáján! 🙂 )

 

garancia_2

100% Garancia

Ön nem kockáztat semmit. Ha mégsem nyerné el tetszését az Építem a házam könyvsorozat, csak küldje vissza nekünk, és mi kérdés nélkül visszafizetjük Önnek a könyvek árát!

Rendelje meg most 2000 Ft kedvezménnyel az Építem a házam könyvsorozatot – vagy annak bármely kötetét!
KATTINTSON IDE!

Ha nem szeretne a megrendeléssel bajlódni, rendelését közvetlenül emailben is elküldheti nekünk ide kattintva!
Ugyanitt várjuk esetéges kérdéseit is!

 

A szerzőkről

Bodnár György, okleveles villamos szakmérnök, de élete döntő részét az építőanyag-iparban töltötte.
11 éven keresztül volt a Wienerberger kereskedelmi igazgatója, majd másfél éven keresztül a Nikecell egyik ügyvezető igazgatója. Öt évvel ezelőtt hozta létre Az építő közösséget, melynek célja, hogy felkészült építkezőket és felújítókat „neveljen” és átsegítse őket a házépítés, házfelújítás nehézségein.(Az építő közösség idehaza egyedülálló eszköze a Tervcafé és az Építem a házam könyvsorozat.)
Jelenleg a Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség titkáraként is dolgozik.

Tóth Balázs, okleveles építészmérnök. Pályáját tervezőként kezdte, majd építőanyag-gyártó cégek műszaki, alkalamazástechnikai szakértőjeként dolgozott. Hosszú évek óta a magyar építőipar és az építésztársadalom meghatározó alakja. Rendszeresen publikál és tart országszerte az építést, építészetet népszerűsítő előadásokat. Jelenleg elsősorban az építésminőség, illetve az építésbiztonság területén tevékenykedik, mellette tervez és az építőipar szakmai utánpótlásával is foglalkozik.

Borzák Balarám Béla, okleveles építészmérnök, a „dryvit” rendszer talán legelismertebb hazai szakértője, jelenleg műszaki tanácsadó és igazságügyi szakértő.