Hegedűs Attila

Hegedűs Attila

Hegedűs Attila

Hegedűs Attila

Hegedűs Attila, okleveles építészmérnök, minősített passzívháztervező

„Vallom, hogy a valós építtetői igények megismerését követő racionális, funkcionális és alapos tervezői hozzáállás a sikeres épület egyik forrása.

Építésziroda tagjaként éveken át több jelentősebb budapesti beruházás tervezésében is részt vettem, miközben végig fontosnak tartottam magántervezői működésemet is. A megvalósult tervek közül külön említést érdemel az Év Szép Háza különdíjat (2001) kétszer is megszerző pátyi családi ház, illetve a rákosligeti (2014) és a sasadi (2016) minősített passzívház.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, gyakorlott tervezőként tudásom és szakmai látóterem folyamatos tágításának fontos állomása a 2011 óta üzemelő, az energiatudatosság témájának szélesebb összefüggéseit taglaló és az építtetők tájékoztatására fókuszáló internetes blog működtetése (holnaphaz.blog.hu). Többek között ennek is köszönhető, hogy meghívott előadóként több szakmai rendezvényen vettem részt, illetve cikkeim, elemzéseim jelentek meg témába vágó internetes és nyomtatott médiumokban.”

Kategóriák: Építész, Minősített passzívház tervező

Vélemény? (0) ↓

Vélemény?