Karácsony 2014- eredeti verzió

Négy év minden fejlesztését belepakoltuk ebbe a csomagba, hogy Ön igazi profiként vághasson bele az építkezésbe!

FEKETE ÖVES MESTER CSOMAG HÁZÉPÍTŐK, HÁZFELÚJÍTÓK SZÁMÁRA

Ebbe a csomagba Az építő közösség szinte összes szolgáltatását belesűrítettük, melyek együttesen az első gondolat megszületésétől kezdve, a tervezésen és a kivitelezésen át, egészen a bentlakásig segítséget nyújtanak ahhoz, hogy az építkezés, felújítás nyugodtan, átgondoltan, minél kevesebb ablakon kidobott pénzzel bonyolódjon – és a végén egy valódi érték, valóban álmai otthona jöjjön létre!

Egy Magyarországon egyedülálló könyvsorozat – nélkülözhetetlen segítség az építkezésre való felkészüléshez

Minden információ és tudás egy helyen, amire egy házépítésre, házfelújításra készülő családnak szüksége lehet a tervezgetés időszakában és a kivitelezés alatt!
Az Építem a házam könyvsorozat közérthető, olvasmányos nyelven vezet be az építkezés bonyolult világába és olyan alaptudást ad az építkezőknek, melynek birtokában megfontoltan hozhatnak nagy értékű döntéseket az építkezés folyamán és egyenrangú tárgyalófelei lehetnek bármely építési szakembereknek.
Rengeteg hasznos jótanács és tipp egy helyen, melyek közül akár egy is a csomag árának sokszorososát takaríthatja meg Önnek!

Bodnár György, a könyvek egyik szerzője hosszú éveken keresztül volt vezető magyar építőanyag-gyártó cégek vezetője, és ezen évek alatt pontosan látta azt, miért végződik kudarccal oly sok magyar építkezés. Széles körű szakmai kapcsolataira és bő tizenöt év tapasztalatára alapozva írta meg (és írja ma is) közérthető, olvasmányos formában Magyarországon egyedülállónak számító könyvsorozatát, melynek fő célja, hogy az építkezők, felújítók valóban felkészülten vághassanak bele életük nagy vállalkozásába, átlássák az építkezés bonyolult folyamatát, meg tudják fogalmazni valódi igényeiket, hatékonyan tudjanak kommunikálni az építési szakemberekkel, árgondolt döntéseket tudjanak hozni – és pontosan lássák azt, hogy mit várhatnak el jövendő otthonuktól a XXI. század elején.

Karácsonyi csomagunkban most az Építem a házam könyvsorozat mind a három, eddig megjelent kötete az Öné lehet – rendkívül kedvező áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

Az 1. kötet december elején megjelent második, teljesen aktualizált és kibővített kiadása részletesen foglalkozik a háztervek készítésének folyamatával és Az építő közösség négy évének tapasztata alapján ötleteket ad arra nézve is, hogyan lehetne a magyar gyakorlathoz képest hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot.
Tippeket ad ahhoz, hogyan találhatjuk meg a nekünk legmegfelelőbb építési szakembereket.
Bemutatja a napjainkban egyre fontosabbá váló energiahatékonysági elvárásokat és előírásokat, hogy mindenki megfontoltan dönthesse el, milyen energiafogyasztású házat szeretne magának.
Végezetül közérthetően bemutatja azokat a szakkifejezéseket és a műszaki paramétereket, melyeket mindenki lépten-nyomon használ az építkezés során – de sokszor még maguk a szakemberek sincsenek tisztában a valódi jelentésükkel…

Nélkülözhetetlen útmutató az építkezés kezdeti szakaszához, óriási segítség az építkezésre történő felkészüléshez!
ExkluzÍv A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 1. kötetébe!

A 2. kötet a kivitelezés első, és talán legfontosabb szakaszához nyújt segítséget.
Ekkor készülnek ugyanis el azok a szerkezetek (alap, falak), melyek hibái utóbb alig, vagy csak „aranyáron” javíthatóak!
A könyv részletes bepillantást ad a hő- és vízszigetelés rejtelmeibe, megismertet az alapok és falszerkezetek legfontosabb típusaival, az ezek közötti különbségekkel, és bemutatja a homlokzatok kialakításának legfontosabb tudnivalóit.
A könyv elolvasása után már sokkal könnyebb lesz dönteni olyan gyakori dilemmákban, mint hogy miből épüljenek a falak, hány centi szigetelést tegyünk a falra, vagy éppen milyen vakolat kerüljön a házunk homlokzatára!

Exkluzív A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 2. kötetébe!

A 3. kötet olyan témákat tárgyal, melyek egyformán izgalmasak új házat építőknek és felújítóknak egyaránt. Miben különböznek egymástól napjaink nyílászárói? Min múlik az, hogy a hatalmas kínálatból jól választunk-e?
Milyen szerepe van napjaink árnyékolóinak és melyek a redőnyök legújabb alternatívái?
Melyek e két épületszerkezet beépítésének leggyakoribb buktatói?
Milyen födémeket alakíthatunk ki egy családi házban és hogyan kerüljük el, hogy ezek bosszantó zajforrások vagy éppen hőhidak legyenek?
Hogyan épülnek fel a jó padlószerkezetek és melyek a beépítés legfontosabb tudnivalói beltéren és a teraszokon?

Exkluzív A4-es formátumban, 196 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 3. kötetébe!

 

 

ajandek_2

A Fekete öves mester csomag karácsonyi kiadásához most ráadásul temérdek értékes ajándékot is hozzácsomagoltunk – hogy még több és még átfogóbb segítséget nyújthassunk a házépítőknek, házfelújítóknak!

Ajándék #1

A könyvek mellé most egy értékes szolgáltatást is kap.
Az építő közösség VIP Programjának keretében az Építem a házam könyv vásárlói exkluzív segítséget kaphatnak Magyarország jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégétől – szaktanácsadást a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztásához, tippeket a beépítéshez és a leggazdaságosabb anyagbeszerzéshez!

 

Ajándék #2

Különleges karácsonyi ajándékként most egy kétlemezes DVD-el is meglepjük Önt!
Az „Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című lemez 12 tömör, lényegre törő előadása áttekintést ad az építési, felújítási folyamat egészéről – a finanszírozástól kezdve, a szigetelésen, a nyílászárókon át, egészen a ház fűtési- és szellőzési rendszerének kialakításáig.
Áttekintés napjaink trendjeiről és mindannak bemutatása, mire kell különösen odafigyelni egy-egy szakterületen – a szakma legkiválóbb képviselőinek előadásában!

 

Ajándék #3

Szintén csak mostani karácsonyi csomagunkban!
Összegyűjtöttük Az építő közösség négy évének valamennyi blogbejegyzését egyetlen e-könyvbe – és ezt most a karácsonyfa alá tesszük.
200 oldalnyi érdekes, tartalmas és hasznos olvasnivaló a családi ház, a házépítés, a házfelújítás világából – csak most hozzáférhetően!

 

Ajándék #4

Karácsony alkalmából még egy értékes szakkönyvvel is megajándékozzuk Önt az építkezés világából. A készlet szerint választható könyvek témája jól kiegészíti az Építem a házam könyvsorozatot, mivel többségében a gépészet (fűtés és hűtés) témakörét öleli fel. (Az Önnek legvonzóbb könyvet telefonon egyezetjük Önnel.)

 

Ajándék #5

Bodnár Györgynek, az Építem a házam könyvsorozat írójának, a Tervcafé létrehozójának személyes ajándéka a csomag vásárlóinak: egy óra személyes konzultáció és tanácsadás!
Óriási segítség, rengeteg hasznos tipp ahhoz, hogyan érdemes belevágni egy építkezésbe?
Hol hibáznak legtöbbször az építkezők?
Mire érdemes különösen odafigyelni?
Hogyan lehet a legjobban kihasználni Az építő közösséget?
Merítsen Ön is 15 év szakmai tapasztatából és Az építő közösség működésének négy évnyi tanulságaiból!

 

Ugye most már elhiszi, hogy ennél gazdagabb, tartalmasabb és hasznosabb ajándékkal nem lepheti meg építkezésre, felújításra készülő szeretteit – vagy éppen önmagát?

latvany_01-1_nagy_csomag

 

Rendelje meg most az Építem a házam  Fekete öves mester karácsonyi csomagot soha nem látott akciós áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

          tablazat_1_mod_2_-_fekete_oves_vegleges

 

 


100% elégedettségi garancia – csak nyerhet!

Ön semmit sem kockáztat a megrendeléssel!
Ha mégsem lenne elégedett a Fekete öves mester karácsonyi csomaggal, ha úgy érezné, hogy semmilyen segítséget nem jelentett az Ön számára a házépítésénél, akkor küldje vissza egyszerűen nekünk a könyveket és mi visszatérítjük Önnek a csomag teljes árát!

   A megrendeléshez kattintson ide! 

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés beérkezéséről azonnal visszaigazolást kap.
Ezt követően kolléganőnk telefonon egyeztet Önnel az ajándék könyvről.
A csomag kiszállítását logiszitkai partnerünk, a Webshopiroda (www.webshopiroda.hu) intézi.
Utánvétes megrendelés esetén a futár telefonon egyeztet Önnel kiszállítási időpontot, a számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
Amennyiben az előre fizetés fizetési módot választotta, a Webshopiroda egy előszámlát küld Önnek. Az összeg beérkezését követően a futár ebben az esetben is telefonon egyeztet Önnel a kiszállításról. A végleges számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
A VIP Program részleteiről külön levélben tájékoztatjuk.
A csomagban található e-könyvet az Ön által megadott  megadott email-címre (esetleg a kolléganőnkkel egyeztetett email-címre) küldjük meg.

A szállítással kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül a Webshopirodához fordulhat:
Telefon: :(06 20) 221-3566       Email: logisztika@webshopiroda.hu.
Bármilyen egyéb kérdésével, esetleges reklamációjával Az építő közösséget keresse ide kattintva!

 

 

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy életre szóló örömmel, boldogsággal!

Nincs annál nagyobb öröm, mint egy-egy fárasztó nap után hazatérni a meleg családi fészekbe, ahol minden egyes szeglet az ott lakók kényelmét, pihenését szolgálja.

A megajándékozott évtizedeken át emlékezni fog erre a nagyszerű és hasznos ajándékra.

A házépítés, házfelújítás komoly nehézség elé állítja mindazokat, akik a szükséges felkészülés nélkül vágnak bele ebbe a kalandba.

 

Válasszon csomagjaink közül, segítse hozzá szeretteit, barátait egy meghitt, kényelmes családi fészek kialakításához!

Felfedező csomag

Ez a csomag azoknak hasznos, akik egyenlőre csak egy-egy területet kívánnak felfedezni, megismerni az építkezéssel, felújítással járó labirintusban.

Tovább a Felfedező csomaghoz

Fekete öves mester csomag

Minden tudásunkat, minden gyakorlati tapasztalatunkat belepakoltuk ebbe a csomagba. Ennek a tudásnak a bitrokában bárki magabiztosan és sikeresen vághat bele a házépítésbe vagy házfelújításba.

Tovább a Fekete öves mester csomaghoz

 

 

 

 

 

FELFEDEZŐ CSOMAG HÁZÉPÍTŐK, HÁZFELÚJÍTÓK SZÁMÁRA

Tapasztalatok azt mutatják, hogy Magyarországon az építkezések több mint háromnegyede már akkor többé-kevésbé kudarcra van Ítélve, amikor elkezdik ásni az alapot, vagy amikor a felújítást végző szakember megjelenik a háznál.

Ennek oka, hogy az előkészítés, a tervezés általában nem kap kellő hangsúlyt az építkezés során.

Pedig egy építkezés valójában két egyenértékű szakaszból tevődik össze:
az előkészítésből (beleértve a háztervek készítését is) és a kivitelezésből.
Erre a két szakaszba nagyjából egyforma energiát kellene fektetni – idehaza az arány valahol a 30%-70% körül van.

Az eredmény: rengeteg ad hoc megoldás a kivitelezés során és rengeteg, feleslegesen kiadott pénz.

Egy egyedülálló könyvben összefoglaltuk mindazt, amit az építkezés, felújítás előkészülete során

– meg kell tanulniI,

– el kell dönteni,

– meg kell csinálni,

– el kell intézni

annak érdekében, hogy aztán a kivitelezés nyugodtan, szinte „magától” bonyolódjon.

Az Építem a házam könyvsorozat 1. kötetének (Az előkészítés) vadonatúj második kiadása olvasmányosan, közérthető nyelvezettel vezet be a házépítés világába, foglalja össze mindazokat a tudnivalókat, amelyre a ház tervezése során szükség lehet.

 • Bemutatja, milyen alapvető döntéseket kell meghozni az építkezésnek ebben a szakaszában – és bőséges információval szolgál ezen döntések megalapozottságához.
 • Részletesen foglalkozik a háztervek készítésének folyamatával és Az építő közösség négy évének tapasztata alapján ötleteket ad arra nézve is, hogyan lehetne a magyar gyakorlathoz képest hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot.
 • Tippeket ad ahhoz, hogyan találhatjuk meg a nekünk legmegfelelőbb építési szakembereket.
 • Bemutatja a napjainkban egyre fontosabbá váló energiahatékonysági elvárásokat és előírásokat, hogy mindenki megfontoltan dönthesse el, milyen energiafogyasztású házat szeretne magának.
 • Végezetül közérthetően bemutatja azokat a szakkifejezéseket és a műszaki paramétereket, melyeket mindenki lépten-nyomon használ az építkezés során – de sokszor még maguk a szakemberek sincsenek tisztában a valódi jelentésükkel…

Nélkülözhetetlen útmutató az építkezés kezdeti szakaszához, óriási segítség az építkezésre történő felkészüléshez!

ExkluzÍv A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!
A most megjelent 2. kiadás aktualizált 2014-es tartalommal, 16 oldallal bővítve!

 

Olvasson bele a könyvbe!

 

Ha a megajándékozott már javában benne jár az építkezésben, akkor az Építem a házam 2. vagy 3. kötete az ideális ajándék számára! (A Felfedező csomag a könyvsorozat bármelyik kötetével választható!)

A 2. kötet az építkezés első, talán legfontosabb szakaszáról szól: az alapozásról, a falak építéséről,a víz- és hőszigetelésről.
Ezek az építkezés azon része, ahol minden jótanács aranyat ér! Az ekkor elkövetett hibák ugyanis később már alig, vagy csak „arany áron” javíthatók!
Rengeteg információ és hasznos tipp 240 oldalon, exkluzív A4-es formátumban, keménykötésben!

A 3. kötet napjainkban nagyon aktuális és „népszerű” témákkal foglalkozik: a nyílászárókkal, az árnyékolás legújabb ezsközeivel és a tökéletes padlószerkezetek kialakításával. Kihagyhatatlan témák mind új építők, mind felújítók számára!
Rengeteg információ és hasznos tipp 196 oldalon, exkluzív A4-es formátumban, keménykötésben!

Olvasson bele a 2. és 3. kötetbe – és válassza akár ezen kötetek valamelyikét a Felfedező csomagban!

A Felfedező csomag karácsonyi kiadásához most ráadásul több értékes ajándékot is hozzácsomagoltunk – hogy még több és még átfogóbb segítséget nyújthassunk a házépítőknek, házfelújítóknak! 

 

Ajándék #1

A könyv mellé most egy értékes szolgáltatást is kap.

Az építő közösség VIP Programjának keretében az Építem a házam könyv vásárlói exkluzív segítséget kaphatnak Magyarország jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégétől:
Szaktanácsadást a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztásához, tippeket a beépítéshez és a leggazdaságosabb anyagbeszerzéshez!
Ajándék #2

Különleges karácsonyi ajándékként most egy kétlemezes DVD-el is meglepjük Önt!

Az „Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című lemez 12 tömör, lényegre törő előadása áttekintést ad az építési, felújítási folyamat egészéről – a finanszírozástól kezdve, a szigetelésen, a nyílászárókon át, egészen a ház fűtési- és szellőzési rendszerének kialakításáig.

Áttekintés napjaink trendjeiről, és mindannak bemutatása, mire kell különösen odafigyelni egy-egy szakterületen – a szakma legkiválóbb képviselőinek előadásában!
Ajándék #3.

Szintén csak mostani karácsonyi csomagunkban!
Összegyűjtöttük Az építő közösség négy évének valamennyi blogbejegyzését egyetlen e-könyvbe – és ezt most a karácsonyfa alá tesszük.
200 oldalnyi érdekes, tartalmas és hasznos olvasnivaló a családi ház, a házépítés, a házfelújítás világából – csak most hozzáférhetően!

 

Íme az ideális karácsonyi ajándék házépítőknek és felújítóknak

 

                                         

 

100% elégedettségi garancia – csak nyerhet!

Ön semmit sem kockáztat a megrendeléssel!
Ha mégsem lenne elégedett a Felfedező csomaggal, ha úgy érezné, hogy semmilyen segítséget nem jelentett az Ön számára a házépítésénél, akkor küldje vissza egyszerűen nekünk a könyvet és mi visszatérítjük Önnek a csomag teljes árát!

 

 

Rendelje meg most az Építem a házam Felfedező csomagot rendkívüli,
8 990 Ft-os csomagáron!

 

  A megrendeléshez kattintson ide! 

 

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés beérkezéséről azonnal visszaigazolást kap.
A csomag kiszállítását logiszitkai partnerünk, a Webshopiroda (www.webshopiroda.hu) intézi.
Utánvétes megrendelés esetén a futár telefonon egyeztet Önnel kiszállítási időpontot, a számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
Amennyiben az előre fizetés fizetési módot választotta, a Webshopiroda egy előszámlát küld Önnek. Az összeg beérkezését követően a futár ebben az esetben is telefonon egyeztet Önnel a kiszállításról. A végleges számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
A VIP Program részleteiről külön levélben tájékoztatjuk.

A szállítással kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül a Webshopirodához fordulhat:
Telefon: :(06 20) 221-3566       Email: logisztika@webshopiroda.hu.
Bármilyen egyéb kérdésével, esetleges reklamációjával Az építő közösséget keresse ide kattintva!

 

 

 

 

FEKETEÖVES MESTER CSOMAG HÁZÉPÍTŐK, HÁZFELÚJÍTÓK SZÁMÁRA

Ebbe a karácsonyi csomagba Az építő közösség szinte összes szolgáltatását belesűrítettük, melyek együttesen az első gondolat megszületésétől kezdve, a tervezésen és a kivitelezésen át, egészen a bentlakásig segítséget nyújtanak ahhoz, hogy az építkezés, felújítás nyugodtan, átgondoltan, minél kevesebb ablakon kidobott pénzzel bonyolódjon – és a végén egy valódi érték, valóban álmai otthona jöjjön létre!

Egy Magyarországon egyedülálló könyvsorozat – nélkülözhetetlen segítség az építkezésre való felkészüléshez

Minden információ és tudás egy helyen, amire egy házépítésre, házfelújításra készülő családnak szüksége lehet a tervezgetés időszakában és a kivitelezés alatt!
Az Építem a házam könyvsorozat közérthető, olvasmányos nyelven vezet be az építkezés bonyolult világába és olyan alaptudást ad az építkezőknek, melynek birtokában megfontoltan hozhatnak nagy értékű döntéseket az építkezés folyamán és egyenrangú tárgyalófelei lehetnek bármely építési szakembereknek.
Rengeteg hasznos jótanács és tipp egy helyen, melyek közül akár egy is a csomag árának sokszorososát takaríthatja meg Önnek!

Bodnár György, a könyvek egyik szerzője hosszú éveken keresztül volt vezető magyar építőanyag-gyártó cégek vezetője, és ezen évek alatt pontosan látta azt, miért végződik kudarccal oly sok magyar építkezés. Széles körű szakmai kapcsolataira és bő tizenöt év tapasztalatára alapozva írta meg (és írja ma is) közérthető, olvasmányos formában Magyarországon egyedülállónak számító könyvsorozatát, melynek fő célja, hogy az építkezők, felújítók valóban felkészülten vághassanak bele életük nagy vállalkozásába, átlássák az építkezés bonyolult folyamatát, meg tudják fogalmazni valódi igényeiket, hatékonyan tudjanak kommunikálni az építési szakemberekkel, árgondolt döntéseket tudjanak hozni – és pontosan lássák azt, hogy mit várhatnak el jövendő otthonuktól a XXI. század elején.

Karácsonyi csomagunkban most az Építem a házam könyvsorozat mind a három, eddig megjelent kötete az Öné lehet – rendkívül kedvező áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

Az 1. kötet december elején megjelent második, teljesen aktualizált és kibővített kiadása részletesen foglalkozik a háztervek készítésének folyamatával és Az építő közösség négy évének tapasztata alapján ötleteket ad arra nézve is, hogyan lehetne a magyar gyakorlathoz képest hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot.
Tippeket ad ahhoz, hogyan találhatjuk meg a nekünk legmegfelelőbb építési szakembereket.
Bemutatja a napjainkban egyre fontosabbá váló energiahatékonysági elvárásokat és előírásokat, hogy mindenki megfontoltan dönthesse el, milyen energiafogyasztású házat szeretne magának.
Végezetül közérthetően bemutatja azokat a szakkifejezéseket és a műszaki paramétereket, melyeket mindenki lépten-nyomon használ az építkezés során – de sokszor még maguk a szakemberek sincsenek tisztában a valódi jelentésükkel…

Nélkülözhetetlen útmutató az építkezés kezdeti szakaszához, óriási segítség az építkezésre történő felkészüléshez!
ExkluzÍv A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 1. kötetébe!

A 2. kötet a kivitelezés első, és talán legfontosabb szakaszához nyújt segítséget.
Ekkor készülnek ugyanis el azok a szerkezetek (alap, falak), melyek hibái utóbb alig, vagy csak „aranyáron” javíthatóak!
A könyv részletes bepillantást ad a hő- és vízszigetelés rejtelmeibe, megismertet az alapok és falszerkezetek legfontosabb típusaival, az ezek közötti különbségekkel, és bemutatja a homlokzatok kialakításának legfontosabb tudnivalóit.
A könyv elolvasása után már sokkal könnyebb lesz dönteni olyan gyakori dilemmákban, mint hogy miből épüljenek a falak, hány centi szigetelést tegyünk a falra, vagy éppen milyen vakolat kerüljön a házunk homlokzatára!

Exkluzív A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 2. kötetébe!

A 3. kötet olyan témákat tárgyal, melyek egyformán izgalmasak új házat építőknek és felújítóknak egyaránt. Miben különböznek egymástól napjaink nyílászárói? Min múlik az, hogy a hatalmas kínálatból jól választunk-e?
Milyen szerepe van napjaink árnyékolóinak és melyek a redőnyök legújabb alternatívái?
Melyek e két épületszerkezet beépítésének leggyakoribb buktatói?
Milyen födémeket alakíthatunk ki egy családi házban és hogyan kerüljük el, hogy ezek bosszantó zajforrások vagy éppen hőhidak legyenek?
Hogyan épülnek fel a jó padlószerkezetek és melyek a beépítés legfontosabb tudnivalói beltéren és a teraszokon?

Exkluzív A4-es formátumban, 196 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 3. kötetébe!

 

 

A Fekete öves mester csomag karácsonyi kiadásához most ráadásul temérdek értékes ajándékot is hozzácsomagoltunk – hogy még több és még átfogóbb segítséget nyújthassunk a házépítőknek, házfelújítóknak!

Ajándék #1

A könyvek mellé most egy értékes szolgáltatást is kap.
Az építő közösség VIP Programjának keretében az Építem a házam könyv vásárlói exkluzív segítséget kaphatnak Magyarország jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégétől – szaktanácsadást a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztásához, tippeket a beépítéshez és a leggazdaságosabb anyagbeszerzéshez!

 

Ajándék #2

Különleges karácsonyi ajándékként most egy kétlemezes DVD-el is meglepjük Önt!
Az „Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című lemez 12 tömör, lényegre törő előadása áttekintést ad az építési, felújítási folyamat egészéről – a finanszírozástól kezdve, a szigetelésen, a nyílászárókon át, egészen a ház fűtési- és szellőzési rendszerének kialakításáig.
Áttekintés napjaink trendjeiről és mindannak bemutatása, mire kell különösen odafigyelni egy-egy szakterületen – a szakma legkiválóbb képviselőinek előadásában!

 

Ajándék #3

Szintén csak mostani karácsonyi csomagunkban!
Összegyűjtöttük Az építő közösség négy évének valamennyi blogbejegyzését egyetlen e-könyvbe – és ezt most a karácsonyfa alá tesszük.
200 oldalnyi érdekes, tartalmas és hasznos olvasnivaló a családi ház, a házépítés, a házfelújítás világából – csak most hozzáférhetően!

 

Ajándék #4

Karácsony alkalmából még egy értékes szakkönyvvel is megajándékozzuk Önt az építkezés világából. A készlet szerint választható könyvek témája jól kiegészíti az Építem a házam könyvsorozatot, mivel többségében a gépészet (fűtés és hűtés) témakörét öleli fel. (Az Önnek legvonzóbb könyvet telefonon egyezetjük Önnel.)

 

Ajándék #5

Bodnár Györgynek, az Építem a házam könyvsorozat írójának, a Tervcafé létrehozójának személyes ajándéka a csomag vásárlóinak: egy óra személyes konzultáció és tanácsadás!
Óriási segítség, rengeteg hasznos tipp ahhoz, hogyan érdemes belevágni egy építkezésbe?
Hol hibáznak legtöbbször az építkezők?
Mire érdemes különösen odafigyelni?
Hogyan lehet a legjobban kihasználni Az építő közösséget?
Merítsen Ön is 15 év szakmai tapasztatából és Az építő közösség működésének négy évnyi tanulságaiból!

 

Ugye most már elhiszi, hogy ennél gazdagabb, tartalmasabb és hasznosabb ajándékkal nem lepheti meg építkezésre, felújításra készülő szeretteit – vagy éppen önmagát?

                                         

 

Rendelje meg most az Építem a házam  Fekete öves mester karácsonyi csomagot soha nem látott akciós áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

         

 

 


100% elégedettségi garancia – csak nyerhet!

Ön semmit sem kockáztat a megrendeléssel!
Ha mégsem lenne elégedett a Fekete öves mester karácsonyi csomaggal, ha úgy érezné, hogy semmilyen segítséget nem jelentett az Ön számára a házépítésénél, akkor küldje vissza egyszerűen nekünk a könyveket és mi visszatérítjük Önnek a csomag teljes árát!

   A megrendeléshez kattintson ide! 

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés beérkezéséről azonnal visszaigazolást kap.
Ezt követően kolléganőnk telefonon egyeztet Önnel az ajándék könyvről.
A csomag kiszállítását logiszitkai partnerünk, a Webshopiroda (www.webshopiroda.hu) intézi.
Utánvétes megrendelés esetén a futár telefonon egyeztet Önnel kiszállítási időpontot, a számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
Amennyiben az előre fizetés fizetési módot választotta, a Webshopiroda egy előszámlát küld Önnek. Az összeg beérkezését követően a futár ebben az esetben is telefonon egyeztet Önnel a kiszállításról. A végleges számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
A VIP Program részleteiről külön levélben tájékoztatjuk.
A csomagban található e-könyvet az Ön által megadott  megadott email-címre (esetleg a kolléganőnkkel egyeztetett email-címre) küldjük meg.

A szállítással kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül a Webshopirodához fordulhat:
Telefon: :(06 20) 221-3566       Email: logisztika@webshopiroda.hu.
Bármilyen egyéb kérdésével, esetleges reklamációjával Az építő közösséget keresse ide kattintva!

 

 

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy életre szóló örömmel, boldogsággal!

Nincs annál nagyobb öröm, mint egy-egy fárasztó nap után hazatérni a meleg családi fészekbe, ahol minden egyes szeglet az ott lakók kényelmét, pihenését szolgálja.

A megajándékozott évtizedeken át emlékezni fog erre a nagyszerű és hasznos ajándékra.

A házépítés, házfelújítás komoly nehézség elé állítja mindazokat, akik a szükséges felkészülés nélkül vágnak bele ebbe a kalandba.

 

Válasszon csomagjaink közül, segítse hozzá szeretteit, barátait egy meghitt, kényelmes családi fészek kialakításához!

Felfedező csomag

Ez a csomag azoknak hasznos, akik egyenlőre csak egy-egy területet kívánnak felfedezni, megismerni az építkezéssel, felújítással járó labirintusban.

Tovább a Felfedező csomaghoz

Fekete öves mester csomag

Minden tudásunkat, minden gyakorlati tapasztalatunkat belepakoltuk ebbe a csomagba. Ennek a tudásnak a bitrokában bárki magabiztosan és sikeresen vághat bele a házépítésbe vagy házfelújításba.

Tovább a Fekete öves mester csomaghoz

 

 

 

 

 

FELFEDEZŐ CSOMAG HÁZÉPÍTŐK, HÁZFELÚJÍTÓK SZÁMÁRA

Tapasztalatok azt mutatják, hogy Magyarországon az építkezések több mint háromnegyede már akkor többé-kevésbé kudarcra van Ítélve, amikor elkezdik ásni az alapot, vagy amikor a felújítást végző szakember megjelenik a háznál.

Ennek oka, hogy az előkészítés, a tervezés általában nem kap kellő hangsúlyt az építkezés során.

Pedig egy építkezés valójában két egyenértékű szakaszból tevődik össze:
az előkészítésből (beleértve a háztervek készítését is) és a kivitelezésből.
Erre a két szakaszba nagyjából egyforma energiát kellene fektetni – idehaza az arány valahol a 30%-70% körül van.

Az eredmény: rengeteg ad hoc megoldás a kivitelezés során és rengeteg, feleslegesen kiadott pénz.

Egy egyedülálló könyvben összefoglaltuk mindazt, amit az építkezés, felújítás előkészülete során

– meg kell tanulniI,

– el kell dönteni,

– meg kell csinálni,

– el kell intézni

annak érdekében, hogy aztán a kivitelezés nyugodtan, szinte „magától” bonyolódjon.

Az Építem a házam könyvsorozat 1. kötetének (Az előkészítés) vadonatúj második kiadása olvasmányosan, közérthető nyelvezettel vezet be a házépítés világába, foglalja össze mindazokat a tudnivalókat, amelyre a ház tervezése során szükség lehet.

 • Bemutatja, milyen alapvető döntéseket kell meghozni az építkezésnek ebben a szakaszában – és bőséges információval szolgál ezen döntések megalapozottságához.
 • Részletesen foglalkozik a háztervek készítésének folyamatával és Az építő közösség négy évének tapasztata alapján ötleteket ad arra nézve is, hogyan lehetne a magyar gyakorlathoz képest hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot.
 • Tippeket ad ahhoz, hogyan találhatjuk meg a nekünk legmegfelelőbb építési szakembereket.
 • Bemutatja a napjainkban egyre fontosabbá váló energiahatékonysági elvárásokat és előírásokat, hogy mindenki megfontoltan dönthesse el, milyen energiafogyasztású házat szeretne magának.
 • Végezetül közérthetően bemutatja azokat a szakkifejezéseket és a műszaki paramétereket, melyeket mindenki lépten-nyomon használ az építkezés során – de sokszor még maguk a szakemberek sincsenek tisztában a valódi jelentésükkel…

Nélkülözhetetlen útmutató az építkezés kezdeti szakaszához, óriási segítség az építkezésre történő felkészüléshez!

ExkluzÍv A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!
A most megjelent 2. kiadás aktualizált 2014-es tartalommal, 16 oldallal bővítve!

 

Olvasson bele a könyvbe!

 

Ha a megajándékozott már javában benne jár az építkezésben, akkor az Építem a házam 2. vagy 3. kötete az ideális ajándék számára! (A Felfedező csomag a könyvsorozat bármelyik kötetével választható!)

A 2. kötet az építkezés első, talán legfontosabb szakaszáról szól: az alapozásról, a falak építéséről,a víz- és hőszigetelésről.
Ezek az építkezés azon része, ahol minden jótanács aranyat ér! Az ekkor elkövetett hibák ugyanis később már alig, vagy csak „arany áron” javíthatók!
Rengeteg információ és hasznos tipp 240 oldalon, exkluzív A4-es formátumban, keménykötésben!

A 3. kötet napjainkban nagyon aktuális és „népszerű” témákkal foglalkozik: a nyílászárókkal, az árnyékolás legújabb ezsközeivel és a tökéletes padlószerkezetek kialakításával. Kihagyhatatlan témák mind új építők, mind felújítók számára!
Rengeteg információ és hasznos tipp 196 oldalon, exkluzív A4-es formátumban, keménykötésben!

Olvasson bele a 2. és 3. kötetbe – és válassza akár ezen kötetek valamelyikét a Felfedező csomagban!

A Felfedező csomag karácsonyi kiadásához most ráadásul több értékes ajándékot is hozzácsomagoltunk – hogy még több és még átfogóbb segítséget nyújthassunk a házépítőknek, házfelújítóknak! 

 

Ajándék #1

A könyv mellé most egy értékes szolgáltatást is kap.

Az építő közösség VIP Programjának keretében az Építem a házam könyv vásárlói exkluzív segítséget kaphatnak Magyarország jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégétől:
Szaktanácsadást a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztásához, tippeket a beépítéshez és a leggazdaságosabb anyagbeszerzéshez!
Ajándék #2

Különleges karácsonyi ajándékként most egy kétlemezes DVD-el is meglepjük Önt!

Az „Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című lemez 12 tömör, lényegre törő előadása áttekintést ad az építési, felújítási folyamat egészéről – a finanszírozástól kezdve, a szigetelésen, a nyílászárókon át, egészen a ház fűtési- és szellőzési rendszerének kialakításáig.

Áttekintés napjaink trendjeiről, és mindannak bemutatása, mire kell különösen odafigyelni egy-egy szakterületen – a szakma legkiválóbb képviselőinek előadásában!
Ajándék #3.

Szintén csak mostani karácsonyi csomagunkban!
Összegyűjtöttük Az építő közösség négy évének valamennyi blogbejegyzését egyetlen e-könyvbe – és ezt most a karácsonyfa alá tesszük.
200 oldalnyi érdekes, tartalmas és hasznos olvasnivaló a családi ház, a házépítés, a házfelújítás világából – csak most hozzáférhetően!

 

Íme az ideális karácsonyi ajándék házépítőknek és felújítóknak

 

                                         

 

100% elégedettségi garancia – csak nyerhet!

Ön semmit sem kockáztat a megrendeléssel!
Ha mégsem lenne elégedett a Felfedező csomaggal, ha úgy érezné, hogy semmilyen segítséget nem jelentett az Ön számára a házépítésénél, akkor küldje vissza egyszerűen nekünk a könyvet és mi visszatérítjük Önnek a csomag teljes árát!

 

 

Rendelje meg most az Építem a házam Felfedező csomagot rendkívüli,
8 990 Ft-os csomagáron!

 

  A megrendeléshez kattintson ide! 

 

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés beérkezéséről azonnal visszaigazolást kap.
A csomag kiszállítását logiszitkai partnerünk, a Webshopiroda (www.webshopiroda.hu) intézi.
Utánvétes megrendelés esetén a futár telefonon egyeztet Önnel kiszállítási időpontot, a számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
Amennyiben az előre fizetés fizetési módot választotta, a Webshopiroda egy előszámlát küld Önnek. Az összeg beérkezését követően a futár ebben az esetben is telefonon egyeztet Önnel a kiszállításról. A végleges számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
A VIP Program részleteiről külön levélben tájékoztatjuk.

A szállítással kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül a Webshopirodához fordulhat:
Telefon: :(06 20) 221-3566       Email: logisztika@webshopiroda.hu.
Bármilyen egyéb kérdésével, esetleges reklamációjával Az építő közösséget keresse ide kattintva!

 

 

 

 

FEKETEÖVES MESTER CSOMAG HÁZÉPÍTŐK, HÁZFELÚJÍTÓK SZÁMÁRA

Ebbe a karácsonyi csomagba Az építő közösség szinte összes szolgáltatását belesűrítettük, melyek együttesen az első gondolat megszületésétől kezdve, a tervezésen és a kivitelezésen át, egészen a bentlakásig segítséget nyújtanak ahhoz, hogy az építkezés, felújítás nyugodtan, átgondoltan, minél kevesebb ablakon kidobott pénzzel bonyolódjon – és a végén egy valódi érték, valóban álmai otthona jöjjön létre!

Egy Magyarországon egyedülálló könyvsorozat – nélkülözhetetlen segítség az építkezésre való felkészüléshez

Minden információ és tudás egy helyen, amire egy házépítésre, házfelújításra készülő családnak szüksége lehet a tervezgetés időszakában és a kivitelezés alatt!
Az Építem a házam könyvsorozat közérthető, olvasmányos nyelven vezet be az építkezés bonyolult világába és olyan alaptudást ad az építkezőknek, melynek birtokában megfontoltan hozhatnak nagy értékű döntéseket az építkezés folyamán és egyenrangú tárgyalófelei lehetnek bármely építési szakembereknek.
Rengeteg hasznos jótanács és tipp egy helyen, melyek közül akár egy is a csomag árának sokszorososát takaríthatja meg Önnek!

Bodnár György, a könyvek egyik szerzője hosszú éveken keresztül volt vezető magyar építőanyag-gyártó cégek vezetője, és ezen évek alatt pontosan látta azt, miért végződik kudarccal oly sok magyar építkezés. Széles körű szakmai kapcsolataira és bő tizenöt év tapasztalatára alapozva írta meg (és írja ma is) közérthető, olvasmányos formában Magyarországon egyedülállónak számító könyvsorozatát, melynek fő célja, hogy az építkezők, felújítók valóban felkészülten vághassanak bele életük nagy vállalkozásába, átlássák az építkezés bonyolult folyamatát, meg tudják fogalmazni valódi igényeiket, hatékonyan tudjanak kommunikálni az építési szakemberekkel, árgondolt döntéseket tudjanak hozni – és pontosan lássák azt, hogy mit várhatnak el jövendő otthonuktól a XXI. század elején.

Karácsonyi csomagunkban most az Építem a házam könyvsorozat mind a három, eddig megjelent kötete az Öné lehet – rendkívül kedvező áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

Az 1. kötet december elején megjelent második, teljesen aktualizált és kibővített kiadása részletesen foglalkozik a háztervek készítésének folyamatával és Az építő közösség négy évének tapasztata alapján ötleteket ad arra nézve is, hogyan lehetne a magyar gyakorlathoz képest hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot.
Tippeket ad ahhoz, hogyan találhatjuk meg a nekünk legmegfelelőbb építési szakembereket.
Bemutatja a napjainkban egyre fontosabbá váló energiahatékonysági elvárásokat és előírásokat, hogy mindenki megfontoltan dönthesse el, milyen energiafogyasztású házat szeretne magának.
Végezetül közérthetően bemutatja azokat a szakkifejezéseket és a műszaki paramétereket, melyeket mindenki lépten-nyomon használ az építkezés során – de sokszor még maguk a szakemberek sincsenek tisztában a valódi jelentésükkel…

Nélkülözhetetlen útmutató az építkezés kezdeti szakaszához, óriási segítség az építkezésre történő felkészüléshez!
ExkluzÍv A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 1. kötetébe!

A 2. kötet a kivitelezés első, és talán legfontosabb szakaszához nyújt segítséget.
Ekkor készülnek ugyanis el azok a szerkezetek (alap, falak), melyek hibái utóbb alig, vagy csak „aranyáron” javíthatóak!
A könyv részletes bepillantást ad a hő- és vízszigetelés rejtelmeibe, megismertet az alapok és falszerkezetek legfontosabb típusaival, az ezek közötti különbségekkel, és bemutatja a homlokzatok kialakításának legfontosabb tudnivalóit.
A könyv elolvasása után már sokkal könnyebb lesz dönteni olyan gyakori dilemmákban, mint hogy miből épüljenek a falak, hány centi szigetelést tegyünk a falra, vagy éppen milyen vakolat kerüljön a házunk homlokzatára!

Exkluzív A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 2. kötetébe!

A 3. kötet olyan témákat tárgyal, melyek egyformán izgalmasak új házat építőknek és felújítóknak egyaránt. Miben különböznek egymástól napjaink nyílászárói? Min múlik az, hogy a hatalmas kínálatból jól választunk-e?
Milyen szerepe van napjaink árnyékolóinak és melyek a redőnyök legújabb alternatívái?
Melyek e két épületszerkezet beépítésének leggyakoribb buktatói?
Milyen födémeket alakíthatunk ki egy családi házban és hogyan kerüljük el, hogy ezek bosszantó zajforrások vagy éppen hőhidak legyenek?
Hogyan épülnek fel a jó padlószerkezetek és melyek a beépítés legfontosabb tudnivalói beltéren és a teraszokon?

Exkluzív A4-es formátumban, 196 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 3. kötetébe!

 

 

A Fekete öves mester csomag karácsonyi kiadásához most ráadásul temérdek értékes ajándékot is hozzácsomagoltunk – hogy még több és még átfogóbb segítséget nyújthassunk a házépítőknek, házfelújítóknak!

Ajándék #1

A könyvek mellé most egy értékes szolgáltatást is kap.
Az építő közösség VIP Programjának keretében az Építem a házam könyv vásárlói exkluzív segítséget kaphatnak Magyarország jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégétől – szaktanácsadást a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztásához, tippeket a beépítéshez és a leggazdaságosabb anyagbeszerzéshez!

 

Ajándék #2

Különleges karácsonyi ajándékként most egy kétlemezes DVD-el is meglepjük Önt!
Az „Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című lemez 12 tömör, lényegre törő előadása áttekintést ad az építési, felújítási folyamat egészéről – a finanszírozástól kezdve, a szigetelésen, a nyílászárókon át, egészen a ház fűtési- és szellőzési rendszerének kialakításáig.
Áttekintés napjaink trendjeiről és mindannak bemutatása, mire kell különösen odafigyelni egy-egy szakterületen – a szakma legkiválóbb képviselőinek előadásában!

 

Ajándék #3

Szintén csak mostani karácsonyi csomagunkban!
Összegyűjtöttük Az építő közösség négy évének valamennyi blogbejegyzését egyetlen e-könyvbe – és ezt most a karácsonyfa alá tesszük.
200 oldalnyi érdekes, tartalmas és hasznos olvasnivaló a családi ház, a házépítés, a házfelújítás világából – csak most hozzáférhetően!

 

Ajándék #4

Karácsony alkalmából még egy értékes szakkönyvvel is megajándékozzuk Önt az építkezés világából. A készlet szerint választható könyvek témája jól kiegészíti az Építem a házam könyvsorozatot, mivel többségében a gépészet (fűtés és hűtés) témakörét öleli fel. (Az Önnek legvonzóbb könyvet telefonon egyezetjük Önnel.)

 

Ajándék #5

Bodnár Györgynek, az Építem a házam könyvsorozat írójának, a Tervcafé létrehozójának személyes ajándéka a csomag vásárlóinak: egy óra személyes konzultáció és tanácsadás!
Óriási segítség, rengeteg hasznos tipp ahhoz, hogyan érdemes belevágni egy építkezésbe?
Hol hibáznak legtöbbször az építkezők?
Mire érdemes különösen odafigyelni?
Hogyan lehet a legjobban kihasználni Az építő közösséget?
Merítsen Ön is 15 év szakmai tapasztatából és Az építő közösség működésének négy évnyi tanulságaiból!

 

Ugye most már elhiszi, hogy ennél gazdagabb, tartalmasabb és hasznosabb ajándékkal nem lepheti meg építkezésre, felújításra készülő szeretteit – vagy éppen önmagát?

                                         

 

Rendelje meg most az Építem a házam  Fekete öves mester karácsonyi csomagot soha nem látott akciós áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

         

 

 


100% elégedettségi garancia – csak nyerhet!

Ön semmit sem kockáztat a megrendeléssel!
Ha mégsem lenne elégedett a Fekete öves mester karácsonyi csomaggal, ha úgy érezné, hogy semmilyen segítséget nem jelentett az Ön számára a házépítésénél, akkor küldje vissza egyszerűen nekünk a könyveket és mi visszatérítjük Önnek a csomag teljes árát!

   A megrendeléshez kattintson ide! 

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés beérkezéséről azonnal visszaigazolást kap.
Ezt követően kolléganőnk telefonon egyeztet Önnel az ajándék könyvről.
A csomag kiszállítását logiszitkai partnerünk, a Webshopiroda (www.webshopiroda.hu) intézi.
Utánvétes megrendelés esetén a futár telefonon egyeztet Önnel kiszállítási időpontot, a számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
Amennyiben az előre fizetés fizetési módot választotta, a Webshopiroda egy előszámlát küld Önnek. Az összeg beérkezését követően a futár ebben az esetben is telefonon egyeztet Önnel a kiszállításról. A végleges számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
A VIP Program részleteiről külön levélben tájékoztatjuk.
A csomagban található e-könyvet az Ön által megadott  megadott email-címre (esetleg a kolléganőnkkel egyeztetett email-címre) küldjük meg.

A szállítással kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül a Webshopirodához fordulhat:
Telefon: :(06 20) 221-3566       Email: logisztika@webshopiroda.hu.
Bármilyen egyéb kérdésével, esetleges reklamációjával Az építő közösséget keresse ide kattintva!

 

 

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy életre szóló örömmel, boldogsággal!

Nincs annál nagyobb öröm, mint egy-egy fárasztó nap után hazatérni a meleg családi fészekbe, ahol minden egyes szeglet az ott lakók kényelmét, pihenését szolgálja.

A megajándékozott évtizedeken át emlékezni fog erre a nagyszerű és hasznos ajándékra.

A házépítés, házfelújítás komoly nehézség elé állítja mindazokat, akik a szükséges felkészülés nélkül vágnak bele ebbe a kalandba.

 

Válasszon csomagjaink közül, segítse hozzá szeretteit, barátait egy meghitt, kényelmes családi fészek kialakításához!

Felfedező csomag

Ez a csomag azoknak hasznos, akik egyenlőre csak egy-egy területet kívánnak felfedezni, megismerni az építkezéssel, felújítással járó labirintusban.

Tovább a Felfedező csomaghoz

Fekete öves mester csomag

Minden tudásunkat, minden gyakorlati tapasztalatunkat belepakoltuk ebbe a csomagba. Ennek a tudásnak a bitrokában bárki magabiztosan és sikeresen vághat bele a házépítésbe vagy házfelújításba.

Tovább a Fekete öves mester csomaghoz

 

 

 

 

 

FELFEDEZŐ CSOMAG HÁZÉPÍTŐK, HÁZFELÚJÍTÓK SZÁMÁRA

Tapasztalatok azt mutatják, hogy Magyarországon az építkezések több mint háromnegyede már akkor többé-kevésbé kudarcra van Ítélve, amikor elkezdik ásni az alapot, vagy amikor a felújítást végző szakember megjelenik a háznál.

Ennek oka, hogy az előkészítés, a tervezés általában nem kap kellő hangsúlyt az építkezés során.

Pedig egy építkezés valójában két egyenértékű szakaszból tevődik össze:
az előkészítésből (beleértve a háztervek készítését is) és a kivitelezésből.
Erre a két szakaszba nagyjából egyforma energiát kellene fektetni – idehaza az arány valahol a 30%-70% körül van.

Az eredmény: rengeteg ad hoc megoldás a kivitelezés során és rengeteg, feleslegesen kiadott pénz.

Egy egyedülálló könyvben összefoglaltuk mindazt, amit az építkezés, felújítás előkészülete során

– meg kell tanulniI,

– el kell dönteni,

– meg kell csinálni,

– el kell intézni

annak érdekében, hogy aztán a kivitelezés nyugodtan, szinte „magától” bonyolódjon.

Az Építem a házam könyvsorozat 1. kötetének (Az előkészítés) vadonatúj második kiadása olvasmányosan, közérthető nyelvezettel vezet be a házépítés világába, foglalja össze mindazokat a tudnivalókat, amelyre a ház tervezése során szükség lehet.

 • Bemutatja, milyen alapvető döntéseket kell meghozni az építkezésnek ebben a szakaszában – és bőséges információval szolgál ezen döntések megalapozottságához.
 • Részletesen foglalkozik a háztervek készítésének folyamatával és Az építő közösség négy évének tapasztata alapján ötleteket ad arra nézve is, hogyan lehetne a magyar gyakorlathoz képest hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot.
 • Tippeket ad ahhoz, hogyan találhatjuk meg a nekünk legmegfelelőbb építési szakembereket.
 • Bemutatja a napjainkban egyre fontosabbá váló energiahatékonysági elvárásokat és előírásokat, hogy mindenki megfontoltan dönthesse el, milyen energiafogyasztású házat szeretne magának.
 • Végezetül közérthetően bemutatja azokat a szakkifejezéseket és a műszaki paramétereket, melyeket mindenki lépten-nyomon használ az építkezés során – de sokszor még maguk a szakemberek sincsenek tisztában a valódi jelentésükkel…

Nélkülözhetetlen útmutató az építkezés kezdeti szakaszához, óriási segítség az építkezésre történő felkészüléshez!

ExkluzÍv A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!
A most megjelent 2. kiadás aktualizált 2014-es tartalommal, 16 oldallal bővítve!

 

Olvasson bele a könyvbe!

 

Ha a megajándékozott már javában benne jár az építkezésben, akkor az Építem a házam 2. vagy 3. kötete az ideális ajándék számára! (A Felfedező csomag a könyvsorozat bármelyik kötetével választható!)

A 2. kötet az építkezés első, talán legfontosabb szakaszáról szól: az alapozásról, a falak építéséről,a víz- és hőszigetelésről.
Ezek az építkezés azon része, ahol minden jótanács aranyat ér! Az ekkor elkövetett hibák ugyanis később már alig, vagy csak „arany áron” javíthatók!
Rengeteg információ és hasznos tipp 240 oldalon, exkluzív A4-es formátumban, keménykötésben!

A 3. kötet napjainkban nagyon aktuális és „népszerű” témákkal foglalkozik: a nyílászárókkal, az árnyékolás legújabb ezsközeivel és a tökéletes padlószerkezetek kialakításával. Kihagyhatatlan témák mind új építők, mind felújítók számára!
Rengeteg információ és hasznos tipp 196 oldalon, exkluzív A4-es formátumban, keménykötésben!

Olvasson bele a 2. és 3. kötetbe – és válassza akár ezen kötetek valamelyikét a Felfedező csomagban!

A Felfedező csomag karácsonyi kiadásához most ráadásul több értékes ajándékot is hozzácsomagoltunk – hogy még több és még átfogóbb segítséget nyújthassunk a házépítőknek, házfelújítóknak! 

 

Ajándék #1

A könyv mellé most egy értékes szolgáltatást is kap.

Az építő közösség VIP Programjának keretében az Építem a házam könyv vásárlói exkluzív segítséget kaphatnak Magyarország jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégétől:
Szaktanácsadást a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztásához, tippeket a beépítéshez és a leggazdaságosabb anyagbeszerzéshez!
Ajándék #2

Különleges karácsonyi ajándékként most egy kétlemezes DVD-el is meglepjük Önt!

Az „Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című lemez 12 tömör, lényegre törő előadása áttekintést ad az építési, felújítási folyamat egészéről – a finanszírozástól kezdve, a szigetelésen, a nyílászárókon át, egészen a ház fűtési- és szellőzési rendszerének kialakításáig.

Áttekintés napjaink trendjeiről, és mindannak bemutatása, mire kell különösen odafigyelni egy-egy szakterületen – a szakma legkiválóbb képviselőinek előadásában!
Ajándék #3.

Szintén csak mostani karácsonyi csomagunkban!
Összegyűjtöttük Az építő közösség négy évének valamennyi blogbejegyzését egyetlen e-könyvbe – és ezt most a karácsonyfa alá tesszük.
200 oldalnyi érdekes, tartalmas és hasznos olvasnivaló a családi ház, a házépítés, a házfelújítás világából – csak most hozzáférhetően!

 

Íme az ideális karácsonyi ajándék házépítőknek és felújítóknak

 

                                         

 

100% elégedettségi garancia – csak nyerhet!

Ön semmit sem kockáztat a megrendeléssel!
Ha mégsem lenne elégedett a Felfedező csomaggal, ha úgy érezné, hogy semmilyen segítséget nem jelentett az Ön számára a házépítésénél, akkor küldje vissza egyszerűen nekünk a könyvet és mi visszatérítjük Önnek a csomag teljes árát!

 

 

Rendelje meg most az Építem a házam Felfedező csomagot rendkívüli,
8 990 Ft-os csomagáron!

 

  A megrendeléshez kattintson ide! 

 

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés beérkezéséről azonnal visszaigazolást kap.
A csomag kiszállítását logiszitkai partnerünk, a Webshopiroda (www.webshopiroda.hu) intézi.
Utánvétes megrendelés esetén a futár telefonon egyeztet Önnel kiszállítási időpontot, a számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
Amennyiben az előre fizetés fizetési módot választotta, a Webshopiroda egy előszámlát küld Önnek. Az összeg beérkezését követően a futár ebben az esetben is telefonon egyeztet Önnel a kiszállításról. A végleges számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
A VIP Program részleteiről külön levélben tájékoztatjuk.

A szállítással kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül a Webshopirodához fordulhat:
Telefon: :(06 20) 221-3566       Email: logisztika@webshopiroda.hu.
Bármilyen egyéb kérdésével, esetleges reklamációjával Az építő közösséget keresse ide kattintva!

 

 

 

 

FEKETEÖVES MESTER CSOMAG HÁZÉPÍTŐK, HÁZFELÚJÍTÓK SZÁMÁRA

Ebbe a karácsonyi csomagba Az építő közösség szinte összes szolgáltatását belesűrítettük, melyek együttesen az első gondolat megszületésétől kezdve, a tervezésen és a kivitelezésen át, egészen a bentlakásig segítséget nyújtanak ahhoz, hogy az építkezés, felújítás nyugodtan, átgondoltan, minél kevesebb ablakon kidobott pénzzel bonyolódjon – és a végén egy valódi érték, valóban álmai otthona jöjjön létre!

Egy Magyarországon egyedülálló könyvsorozat – nélkülözhetetlen segítség az építkezésre való felkészüléshez

Minden információ és tudás egy helyen, amire egy házépítésre, házfelújításra készülő családnak szüksége lehet a tervezgetés időszakában és a kivitelezés alatt!
Az Építem a házam könyvsorozat közérthető, olvasmányos nyelven vezet be az építkezés bonyolult világába és olyan alaptudást ad az építkezőknek, melynek birtokában megfontoltan hozhatnak nagy értékű döntéseket az építkezés folyamán és egyenrangú tárgyalófelei lehetnek bármely építési szakembereknek.
Rengeteg hasznos jótanács és tipp egy helyen, melyek közül akár egy is a csomag árának sokszorososát takaríthatja meg Önnek!

Bodnár György, a könyvek egyik szerzője hosszú éveken keresztül volt vezető magyar építőanyag-gyártó cégek vezetője, és ezen évek alatt pontosan látta azt, miért végződik kudarccal oly sok magyar építkezés. Széles körű szakmai kapcsolataira és bő tizenöt év tapasztalatára alapozva írta meg (és írja ma is) közérthető, olvasmányos formában Magyarországon egyedülállónak számító könyvsorozatát, melynek fő célja, hogy az építkezők, felújítók valóban felkészülten vághassanak bele életük nagy vállalkozásába, átlássák az építkezés bonyolult folyamatát, meg tudják fogalmazni valódi igényeiket, hatékonyan tudjanak kommunikálni az építési szakemberekkel, árgondolt döntéseket tudjanak hozni – és pontosan lássák azt, hogy mit várhatnak el jövendő otthonuktól a XXI. század elején.

Karácsonyi csomagunkban most az Építem a házam könyvsorozat mind a három, eddig megjelent kötete az Öné lehet – rendkívül kedvező áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

Az 1. kötet december elején megjelent második, teljesen aktualizált és kibővített kiadása részletesen foglalkozik a háztervek készítésének folyamatával és Az építő közösség négy évének tapasztata alapján ötleteket ad arra nézve is, hogyan lehetne a magyar gyakorlathoz képest hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot.
Tippeket ad ahhoz, hogyan találhatjuk meg a nekünk legmegfelelőbb építési szakembereket.
Bemutatja a napjainkban egyre fontosabbá váló energiahatékonysági elvárásokat és előírásokat, hogy mindenki megfontoltan dönthesse el, milyen energiafogyasztású házat szeretne magának.
Végezetül közérthetően bemutatja azokat a szakkifejezéseket és a műszaki paramétereket, melyeket mindenki lépten-nyomon használ az építkezés során – de sokszor még maguk a szakemberek sincsenek tisztában a valódi jelentésükkel…

Nélkülözhetetlen útmutató az építkezés kezdeti szakaszához, óriási segítség az építkezésre történő felkészüléshez!
ExkluzÍv A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 1. kötetébe!

A 2. kötet a kivitelezés első, és talán legfontosabb szakaszához nyújt segítséget.
Ekkor készülnek ugyanis el azok a szerkezetek (alap, falak), melyek hibái utóbb alig, vagy csak „aranyáron” javíthatóak!
A könyv részletes bepillantást ad a hő- és vízszigetelés rejtelmeibe, megismertet az alapok és falszerkezetek legfontosabb típusaival, az ezek közötti különbségekkel, és bemutatja a homlokzatok kialakításának legfontosabb tudnivalóit.
A könyv elolvasása után már sokkal könnyebb lesz dönteni olyan gyakori dilemmákban, mint hogy miből épüljenek a falak, hány centi szigetelést tegyünk a falra, vagy éppen milyen vakolat kerüljön a házunk homlokzatára!

Exkluzív A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 2. kötetébe!

A 3. kötet olyan témákat tárgyal, melyek egyformán izgalmasak új házat építőknek és felújítóknak egyaránt. Miben különböznek egymástól napjaink nyílászárói? Min múlik az, hogy a hatalmas kínálatból jól választunk-e?
Milyen szerepe van napjaink árnyékolóinak és melyek a redőnyök legújabb alternatívái?
Melyek e két épületszerkezet beépítésének leggyakoribb buktatói?
Milyen födémeket alakíthatunk ki egy családi házban és hogyan kerüljük el, hogy ezek bosszantó zajforrások vagy éppen hőhidak legyenek?
Hogyan épülnek fel a jó padlószerkezetek és melyek a beépítés legfontosabb tudnivalói beltéren és a teraszokon?

Exkluzív A4-es formátumban, 196 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 3. kötetébe!

 

 

A Fekete öves mester csomag karácsonyi kiadásához most ráadásul temérdek értékes ajándékot is hozzácsomagoltunk – hogy még több és még átfogóbb segítséget nyújthassunk a házépítőknek, házfelújítóknak!

Ajándék #1

A könyvek mellé most egy értékes szolgáltatást is kap.
Az építő közösség VIP Programjának keretében az Építem a házam könyv vásárlói exkluzív segítséget kaphatnak Magyarország jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégétől – szaktanácsadást a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztásához, tippeket a beépítéshez és a leggazdaságosabb anyagbeszerzéshez!

 

Ajándék #2

Különleges karácsonyi ajándékként most egy kétlemezes DVD-el is meglepjük Önt!
Az „Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című lemez 12 tömör, lényegre törő előadása áttekintést ad az építési, felújítási folyamat egészéről – a finanszírozástól kezdve, a szigetelésen, a nyílászárókon át, egészen a ház fűtési- és szellőzési rendszerének kialakításáig.
Áttekintés napjaink trendjeiről és mindannak bemutatása, mire kell különösen odafigyelni egy-egy szakterületen – a szakma legkiválóbb képviselőinek előadásában!

 

Ajándék #3

Szintén csak mostani karácsonyi csomagunkban!
Összegyűjtöttük Az építő közösség négy évének valamennyi blogbejegyzését egyetlen e-könyvbe – és ezt most a karácsonyfa alá tesszük.
200 oldalnyi érdekes, tartalmas és hasznos olvasnivaló a családi ház, a házépítés, a házfelújítás világából – csak most hozzáférhetően!

 

Ajándék #4

Karácsony alkalmából még egy értékes szakkönyvvel is megajándékozzuk Önt az építkezés világából. A készlet szerint választható könyvek témája jól kiegészíti az Építem a házam könyvsorozatot, mivel többségében a gépészet (fűtés és hűtés) témakörét öleli fel. (Az Önnek legvonzóbb könyvet telefonon egyezetjük Önnel.)

 

Ajándék #5

Bodnár Györgynek, az Építem a házam könyvsorozat írójának, a Tervcafé létrehozójának személyes ajándéka a csomag vásárlóinak: egy óra személyes konzultáció és tanácsadás!
Óriási segítség, rengeteg hasznos tipp ahhoz, hogyan érdemes belevágni egy építkezésbe?
Hol hibáznak legtöbbször az építkezők?
Mire érdemes különösen odafigyelni?
Hogyan lehet a legjobban kihasználni Az építő közösséget?
Merítsen Ön is 15 év szakmai tapasztatából és Az építő közösség működésének négy évnyi tanulságaiból!

 

Ugye most már elhiszi, hogy ennél gazdagabb, tartalmasabb és hasznosabb ajándékkal nem lepheti meg építkezésre, felújításra készülő szeretteit – vagy éppen önmagát?

                                         

 

Rendelje meg most az Építem a házam  Fekete öves mester karácsonyi csomagot soha nem látott akciós áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

         

 

 


100% elégedettségi garancia – csak nyerhet!

Ön semmit sem kockáztat a megrendeléssel!
Ha mégsem lenne elégedett a Fekete öves mester karácsonyi csomaggal, ha úgy érezné, hogy semmilyen segítséget nem jelentett az Ön számára a házépítésénél, akkor küldje vissza egyszerűen nekünk a könyveket és mi visszatérítjük Önnek a csomag teljes árát!

   A megrendeléshez kattintson ide! 

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés beérkezéséről azonnal visszaigazolást kap.
Ezt követően kolléganőnk telefonon egyeztet Önnel az ajándék könyvről.
A csomag kiszállítását logiszitkai partnerünk, a Webshopiroda (www.webshopiroda.hu) intézi.
Utánvétes megrendelés esetén a futár telefonon egyeztet Önnel kiszállítási időpontot, a számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
Amennyiben az előre fizetés fizetési módot választotta, a Webshopiroda egy előszámlát küld Önnek. Az összeg beérkezését követően a futár ebben az esetben is telefonon egyeztet Önnel a kiszállításról. A végleges számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
A VIP Program részleteiről külön levélben tájékoztatjuk.
A csomagban található e-könyvet az Ön által megadott  megadott email-címre (esetleg a kolléganőnkkel egyeztetett email-címre) küldjük meg.

A szállítással kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül a Webshopirodához fordulhat:
Telefon: :(06 20) 221-3566       Email: logisztika@webshopiroda.hu.
Bármilyen egyéb kérdésével, esetleges reklamációjával Az építő közösséget keresse ide kattintva!

 

 

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy életre szóló örömmel, boldogsággal!

Nincs annál nagyobb öröm, mint egy-egy fárasztó nap után hazatérni a meleg családi fészekbe, ahol minden egyes szeglet az ott lakók kényelmét, pihenését szolgálja.

A megajándékozott évtizedeken át emlékezni fog erre a nagyszerű és hasznos ajándékra.

A házépítés, házfelújítás komoly nehézség elé állítja mindazokat, akik a szükséges felkészülés nélkül vágnak bele ebbe a kalandba.

 

Válasszon csomagjaink közül, segítse hozzá szeretteit, barátait egy meghitt, kényelmes családi fészek kialakításához!

Felfedező csomag

Ez a csomag azoknak hasznos, akik egyenlőre csak egy-egy területet kívánnak felfedezni, megismerni az építkezéssel, felújítással járó labirintusban.

Tovább a Felfedező csomaghoz

Fekete öves mester csomag

Minden tudásunkat, minden gyakorlati tapasztalatunkat belepakoltuk ebbe a csomagba. Ennek a tudásnak a bitrokában bárki magabiztosan és sikeresen vághat bele a házépítésbe vagy házfelújításba.

Tovább a Fekete öves mester csomaghoz

 

 

 

 

 

FELFEDEZŐ CSOMAG HÁZÉPÍTŐK, HÁZFELÚJÍTÓK SZÁMÁRA

Tapasztalatok azt mutatják, hogy Magyarországon az építkezések több mint háromnegyede már akkor többé-kevésbé kudarcra van Ítélve, amikor elkezdik ásni az alapot, vagy amikor a felújítást végző szakember megjelenik a háznál.

Ennek oka, hogy az előkészítés, a tervezés általában nem kap kellő hangsúlyt az építkezés során.

Pedig egy építkezés valójában két egyenértékű szakaszból tevődik össze:
az előkészítésből (beleértve a háztervek készítését is) és a kivitelezésből.
Erre a két szakaszba nagyjából egyforma energiát kellene fektetni – idehaza az arány valahol a 30%-70% körül van.

Az eredmény: rengeteg ad hoc megoldás a kivitelezés során és rengeteg, feleslegesen kiadott pénz.

Egy egyedülálló könyvben összefoglaltuk mindazt, amit az építkezés, felújítás előkészülete során

– meg kell tanulniI,

– el kell dönteni,

– meg kell csinálni,

– el kell intézni

annak érdekében, hogy aztán a kivitelezés nyugodtan, szinte „magától” bonyolódjon.

Az Építem a házam könyvsorozat 1. kötetének (Az előkészítés) vadonatúj második kiadása olvasmányosan, közérthető nyelvezettel vezet be a házépítés világába, foglalja össze mindazokat a tudnivalókat, amelyre a ház tervezése során szükség lehet.

 • Bemutatja, milyen alapvető döntéseket kell meghozni az építkezésnek ebben a szakaszában – és bőséges információval szolgál ezen döntések megalapozottságához.
 • Részletesen foglalkozik a háztervek készítésének folyamatával és Az építő közösség négy évének tapasztata alapján ötleteket ad arra nézve is, hogyan lehetne a magyar gyakorlathoz képest hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot.
 • Tippeket ad ahhoz, hogyan találhatjuk meg a nekünk legmegfelelőbb építési szakembereket.
 • Bemutatja a napjainkban egyre fontosabbá váló energiahatékonysági elvárásokat és előírásokat, hogy mindenki megfontoltan dönthesse el, milyen energiafogyasztású házat szeretne magának.
 • Végezetül közérthetően bemutatja azokat a szakkifejezéseket és a műszaki paramétereket, melyeket mindenki lépten-nyomon használ az építkezés során – de sokszor még maguk a szakemberek sincsenek tisztában a valódi jelentésükkel…

Nélkülözhetetlen útmutató az építkezés kezdeti szakaszához, óriási segítség az építkezésre történő felkészüléshez!

ExkluzÍv A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!
A most megjelent 2. kiadás aktualizált 2014-es tartalommal, 16 oldallal bővítve!

 

Olvasson bele a könyvbe!

 

Ha a megajándékozott már javában benne jár az építkezésben, akkor az Építem a házam 2. vagy 3. kötete az ideális ajándék számára! (A Felfedező csomag a könyvsorozat bármelyik kötetével választható!)

A 2. kötet az építkezés első, talán legfontosabb szakaszáról szól: az alapozásról, a falak építéséről,a víz- és hőszigetelésről.
Ezek az építkezés azon része, ahol minden jótanács aranyat ér! Az ekkor elkövetett hibák ugyanis később már alig, vagy csak „arany áron” javíthatók!
Rengeteg információ és hasznos tipp 240 oldalon, exkluzív A4-es formátumban, keménykötésben!

A 3. kötet napjainkban nagyon aktuális és „népszerű” témákkal foglalkozik: a nyílászárókkal, az árnyékolás legújabb ezsközeivel és a tökéletes padlószerkezetek kialakításával. Kihagyhatatlan témák mind új építők, mind felújítók számára!
Rengeteg információ és hasznos tipp 196 oldalon, exkluzív A4-es formátumban, keménykötésben!

Olvasson bele a 2. és 3. kötetbe – és válassza akár ezen kötetek valamelyikét a Felfedező csomagban!

A Felfedező csomag karácsonyi kiadásához most ráadásul több értékes ajándékot is hozzácsomagoltunk – hogy még több és még átfogóbb segítséget nyújthassunk a házépítőknek, házfelújítóknak! 

 

Ajándék #1

A könyv mellé most egy értékes szolgáltatást is kap.

Az építő közösség VIP Programjának keretében az Építem a házam könyv vásárlói exkluzív segítséget kaphatnak Magyarország jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégétől:
Szaktanácsadást a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztásához, tippeket a beépítéshez és a leggazdaságosabb anyagbeszerzéshez!
Ajándék #2

Különleges karácsonyi ajándékként most egy kétlemezes DVD-el is meglepjük Önt!

Az „Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című lemez 12 tömör, lényegre törő előadása áttekintést ad az építési, felújítási folyamat egészéről – a finanszírozástól kezdve, a szigetelésen, a nyílászárókon át, egészen a ház fűtési- és szellőzési rendszerének kialakításáig.

Áttekintés napjaink trendjeiről, és mindannak bemutatása, mire kell különösen odafigyelni egy-egy szakterületen – a szakma legkiválóbb képviselőinek előadásában!
Ajándék #3.

Szintén csak mostani karácsonyi csomagunkban!
Összegyűjtöttük Az építő közösség négy évének valamennyi blogbejegyzését egyetlen e-könyvbe – és ezt most a karácsonyfa alá tesszük.
200 oldalnyi érdekes, tartalmas és hasznos olvasnivaló a családi ház, a házépítés, a házfelújítás világából – csak most hozzáférhetően!

 

Íme az ideális karácsonyi ajándék házépítőknek és felújítóknak

 

                                         

 

100% elégedettségi garancia – csak nyerhet!

Ön semmit sem kockáztat a megrendeléssel!
Ha mégsem lenne elégedett a Felfedező csomaggal, ha úgy érezné, hogy semmilyen segítséget nem jelentett az Ön számára a házépítésénél, akkor küldje vissza egyszerűen nekünk a könyvet és mi visszatérítjük Önnek a csomag teljes árát!

 

 

Rendelje meg most az Építem a házam Felfedező csomagot rendkívüli,
8 990 Ft-os csomagáron!

 

  A megrendeléshez kattintson ide! 

 

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés beérkezéséről azonnal visszaigazolást kap.
A csomag kiszállítását logiszitkai partnerünk, a Webshopiroda (www.webshopiroda.hu) intézi.
Utánvétes megrendelés esetén a futár telefonon egyeztet Önnel kiszállítási időpontot, a számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
Amennyiben az előre fizetés fizetési módot választotta, a Webshopiroda egy előszámlát küld Önnek. Az összeg beérkezését követően a futár ebben az esetben is telefonon egyeztet Önnel a kiszállításról. A végleges számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
A VIP Program részleteiről külön levélben tájékoztatjuk.

A szállítással kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül a Webshopirodához fordulhat:
Telefon: :(06 20) 221-3566       Email: logisztika@webshopiroda.hu.
Bármilyen egyéb kérdésével, esetleges reklamációjával Az építő közösséget keresse ide kattintva!

 

 

 

 

FEKETEÖVES MESTER CSOMAG HÁZÉPÍTŐK, HÁZFELÚJÍTÓK SZÁMÁRA

Ebbe a karácsonyi csomagba Az építő közösség szinte összes szolgáltatását belesűrítettük, melyek együttesen az első gondolat megszületésétől kezdve, a tervezésen és a kivitelezésen át, egészen a bentlakásig segítséget nyújtanak ahhoz, hogy az építkezés, felújítás nyugodtan, átgondoltan, minél kevesebb ablakon kidobott pénzzel bonyolódjon – és a végén egy valódi érték, valóban álmai otthona jöjjön létre!

Egy Magyarországon egyedülálló könyvsorozat – nélkülözhetetlen segítség az építkezésre való felkészüléshez

Minden információ és tudás egy helyen, amire egy házépítésre, házfelújításra készülő családnak szüksége lehet a tervezgetés időszakában és a kivitelezés alatt!
Az Építem a házam könyvsorozat közérthető, olvasmányos nyelven vezet be az építkezés bonyolult világába és olyan alaptudást ad az építkezőknek, melynek birtokában megfontoltan hozhatnak nagy értékű döntéseket az építkezés folyamán és egyenrangú tárgyalófelei lehetnek bármely építési szakembereknek.
Rengeteg hasznos jótanács és tipp egy helyen, melyek közül akár egy is a csomag árának sokszorososát takaríthatja meg Önnek!

Bodnár György, a könyvek egyik szerzője hosszú éveken keresztül volt vezető magyar építőanyag-gyártó cégek vezetője, és ezen évek alatt pontosan látta azt, miért végződik kudarccal oly sok magyar építkezés. Széles körű szakmai kapcsolataira és bő tizenöt év tapasztalatára alapozva írta meg (és írja ma is) közérthető, olvasmányos formában Magyarországon egyedülállónak számító könyvsorozatát, melynek fő célja, hogy az építkezők, felújítók valóban felkészülten vághassanak bele életük nagy vállalkozásába, átlássák az építkezés bonyolult folyamatát, meg tudják fogalmazni valódi igényeiket, hatékonyan tudjanak kommunikálni az építési szakemberekkel, árgondolt döntéseket tudjanak hozni – és pontosan lássák azt, hogy mit várhatnak el jövendő otthonuktól a XXI. század elején.

Karácsonyi csomagunkban most az Építem a házam könyvsorozat mind a három, eddig megjelent kötete az Öné lehet – rendkívül kedvező áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

Az 1. kötet december elején megjelent második, teljesen aktualizált és kibővített kiadása részletesen foglalkozik a háztervek készítésének folyamatával és Az építő közösség négy évének tapasztata alapján ötleteket ad arra nézve is, hogyan lehetne a magyar gyakorlathoz képest hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot.
Tippeket ad ahhoz, hogyan találhatjuk meg a nekünk legmegfelelőbb építési szakembereket.
Bemutatja a napjainkban egyre fontosabbá váló energiahatékonysági elvárásokat és előírásokat, hogy mindenki megfontoltan dönthesse el, milyen energiafogyasztású házat szeretne magának.
Végezetül közérthetően bemutatja azokat a szakkifejezéseket és a műszaki paramétereket, melyeket mindenki lépten-nyomon használ az építkezés során – de sokszor még maguk a szakemberek sincsenek tisztában a valódi jelentésükkel…

Nélkülözhetetlen útmutató az építkezés kezdeti szakaszához, óriási segítség az építkezésre történő felkészüléshez!
ExkluzÍv A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 1. kötetébe!

A 2. kötet a kivitelezés első, és talán legfontosabb szakaszához nyújt segítséget.
Ekkor készülnek ugyanis el azok a szerkezetek (alap, falak), melyek hibái utóbb alig, vagy csak „aranyáron” javíthatóak!
A könyv részletes bepillantást ad a hő- és vízszigetelés rejtelmeibe, megismertet az alapok és falszerkezetek legfontosabb típusaival, az ezek közötti különbségekkel, és bemutatja a homlokzatok kialakításának legfontosabb tudnivalóit.
A könyv elolvasása után már sokkal könnyebb lesz dönteni olyan gyakori dilemmákban, mint hogy miből épüljenek a falak, hány centi szigetelést tegyünk a falra, vagy éppen milyen vakolat kerüljön a házunk homlokzatára!

Exkluzív A4-es formátumban, 240 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 2. kötetébe!

A 3. kötet olyan témákat tárgyal, melyek egyformán izgalmasak új házat építőknek és felújítóknak egyaránt. Miben különböznek egymástól napjaink nyílászárói? Min múlik az, hogy a hatalmas kínálatból jól választunk-e?
Milyen szerepe van napjaink árnyékolóinak és melyek a redőnyök legújabb alternatívái?
Melyek e két épületszerkezet beépítésének leggyakoribb buktatói?
Milyen födémeket alakíthatunk ki egy családi házban és hogyan kerüljük el, hogy ezek bosszantó zajforrások vagy éppen hőhidak legyenek?
Hogyan épülnek fel a jó padlószerkezetek és melyek a beépítés legfontosabb tudnivalói beltéren és a teraszokon?

Exkluzív A4-es formátumban, 196 oldalon, időtálló keménykötésben, reklámok nélkül!

Olvasson bele az Építem a házam 3. kötetébe!

 

 

A Fekete öves mester csomag karácsonyi kiadásához most ráadásul temérdek értékes ajándékot is hozzácsomagoltunk – hogy még több és még átfogóbb segítséget nyújthassunk a házépítőknek, házfelújítóknak!

Ajándék #1

A könyvek mellé most egy értékes szolgáltatást is kap.
Az építő közösség VIP Programjának keretében az Építem a házam könyv vásárlói exkluzív segítséget kaphatnak Magyarország jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégétől – szaktanácsadást a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztásához, tippeket a beépítéshez és a leggazdaságosabb anyagbeszerzéshez!

 

Ajándék #2

Különleges karácsonyi ajándékként most egy kétlemezes DVD-el is meglepjük Önt!
Az „Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című lemez 12 tömör, lényegre törő előadása áttekintést ad az építési, felújítási folyamat egészéről – a finanszírozástól kezdve, a szigetelésen, a nyílászárókon át, egészen a ház fűtési- és szellőzési rendszerének kialakításáig.
Áttekintés napjaink trendjeiről és mindannak bemutatása, mire kell különösen odafigyelni egy-egy szakterületen – a szakma legkiválóbb képviselőinek előadásában!

 

Ajándék #3

Szintén csak mostani karácsonyi csomagunkban!
Összegyűjtöttük Az építő közösség négy évének valamennyi blogbejegyzését egyetlen e-könyvbe – és ezt most a karácsonyfa alá tesszük.
200 oldalnyi érdekes, tartalmas és hasznos olvasnivaló a családi ház, a házépítés, a házfelújítás világából – csak most hozzáférhetően!

 

Ajándék #4

Karácsony alkalmából még egy értékes szakkönyvvel is megajándékozzuk Önt az építkezés világából. A készlet szerint választható könyvek témája jól kiegészíti az Építem a házam könyvsorozatot, mivel többségében a gépészet (fűtés és hűtés) témakörét öleli fel. (Az Önnek legvonzóbb könyvet telefonon egyezetjük Önnel.)

 

Ajándék #5

Bodnár Györgynek, az Építem a házam könyvsorozat írójának, a Tervcafé létrehozójának személyes ajándéka a csomag vásárlóinak: egy óra személyes konzultáció és tanácsadás!
Óriási segítség, rengeteg hasznos tipp ahhoz, hogyan érdemes belevágni egy építkezésbe?
Hol hibáznak legtöbbször az építkezők?
Mire érdemes különösen odafigyelni?
Hogyan lehet a legjobban kihasználni Az építő közösséget?
Merítsen Ön is 15 év szakmai tapasztatából és Az építő közösség működésének négy évnyi tanulságaiból!

 

Ugye most már elhiszi, hogy ennél gazdagabb, tartalmasabb és hasznosabb ajándékkal nem lepheti meg építkezésre, felújításra készülő szeretteit – vagy éppen önmagát?

                                         

 

Rendelje meg most az Építem a házam  Fekete öves mester karácsonyi csomagot soha nem látott akciós áron!
Csak 2014. december 10.-24. között!

         

 

 


100% elégedettségi garancia – csak nyerhet!

Ön semmit sem kockáztat a megrendeléssel!
Ha mégsem lenne elégedett a Fekete öves mester karácsonyi csomaggal, ha úgy érezné, hogy semmilyen segítséget nem jelentett az Ön számára a házépítésénél, akkor küldje vissza egyszerűen nekünk a könyveket és mi visszatérítjük Önnek a csomag teljes árát!

   A megrendeléshez kattintson ide! 

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés beérkezéséről azonnal visszaigazolást kap.
Ezt követően kolléganőnk telefonon egyeztet Önnel az ajándék könyvről.
A csomag kiszállítását logiszitkai partnerünk, a Webshopiroda (www.webshopiroda.hu) intézi.
Utánvétes megrendelés esetén a futár telefonon egyeztet Önnel kiszállítási időpontot, a számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
Amennyiben az előre fizetés fizetési módot választotta, a Webshopiroda egy előszámlát küld Önnek. Az összeg beérkezését követően a futár ebben az esetben is telefonon egyeztet Önnel a kiszállításról. A végleges számlát a csomaggal együtt kapja kézhez.
A VIP Program részleteiről külön levélben tájékoztatjuk.
A csomagban található e-könyvet az Ön által megadott  megadott email-címre (esetleg a kolléganőnkkel egyeztetett email-címre) küldjük meg.

A szállítással kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül a Webshopirodához fordulhat:
Telefon: :(06 20) 221-3566       Email: logisztika@webshopiroda.hu.
Bármilyen egyéb kérdésével, esetleges reklamációjával Az építő közösséget keresse ide kattintva!