MUREXIN

murexin_telepA Murexin Kft. 1993. óta forgalmaz Magyarországon Murexin hidegburkolat ragasztási, melegburkolat ragasztási anyagokat, építési vegyianyagokat, különféle speciális lakkokat, festékeket. Elsősorban minőségi termékeink, vevőink minél szélesebb körű kiszolgálása, pontos, korrekt szállítás jellemzi tevékenységünket. Magyarországon 30 munkatárssal több, mint 1,6 milliárd forintos forgalmat bonyolítunk.

A Murexin Kft. nemzetközi háttérrel rendelkezik. Anyavállalatunk a Murexin AG 1931-ben alakult, 1987 óta a Schmid Holding tagja. A cégcsoporthoz tartozik többek között pl. a Baumit és az Austrotherm Kft. A Murexin cégközpont saját laboratóriummal rendelkezik, ahol fontos szempont a kutatás-fejlesztés. A Murexin jelenleg több, mint 25 országban van jelen. Holdingunk rendelkezik a ma már elengedhetetlenül szükséges ISO 9001 követelményeinek megfelelő bizonyítvánnyal.

Csemperagasztási rendszerünk teljes körűen tartalmazza a felület előkészítéshez szükséges anyagokat, kenhető vízszigeteléseket, burkolatok ragasztóanyagait a legszélsőségesebb igényeket kielégítően, fugázó anyagokat és szilikonokat széles színskálán, illetve egyéb kiegészítő kellékeket mint pl. élzáró sínek, dilatációs profilok, melyek mind élettartamot növelő tulajdonságukkal, mind esztétikai szempontból a rendszer fontos kiegészítő elemei.
A hidegburkolat ragasztási rendszerbe tartozó termékek alkalmasak nedves, vizes, akár vegyszernek kitett építészeti blokkok felületeinek szigetelésére, ragasztására, felújítására. Bármilyen típusú alapfelületre tudunk előkészítő és burkolatragasztási anyagot ajánlani.

Melegburkolat ragasztási rendszerünk magában foglalja a különféle felületekre alkalmazható alapozókat, aljzatkiegyenlítőket beltérbe, PVC- és textilburkolat-ragasztóanyagokat, linóleum-, parafa- és gumiburkolatragasztókat, vezetőképes burkolatragasztókat, parketta- és faragasztókat. A hagyományos vegyszeres lakkok mellett, a környezetbarát vizes bázisú termékeink köre egyre bővül. Tisztítás, ápolási termékeink megkönnyítik a munkát, valamint megnövelik a burkolat élettartamát is.

Építési vegyi anyagaink, a beton-, esztrich- és habarcs-adalékszerek nagy mértékben javítják az anyag fizikai tulajdonságait, tapadásjavító hatásúak, növelik a fagyállóságot. Beton utókezelő szereink megakadályozzák a frissen elkészült cementhabarcs, beton- és vasbetonszerkezetek víztartalmának idő előtti elpárolgását. Műgyanta padlóbevonati rendszereink a védő és vastagbevonatoktól a többrétegű vezetőképes padlórendszerekig széles skálán mozognak.. murexin_labor

A Festék- és bevonattechnika széles körben alkalmazhatók belső és külső fa, fém és egyéb felületek kezelésénél, lakkozásánál, festésénél.

Cégfilozófiánkhoz tartozik a megoldás orientáltság, vásárlóink partnerként, nem egyszerű vevőként történő kezelése, a dinamizmus és innováció.
Szolgáltatásainkkal – beruházások menedzselése, szaktanácsadás, gépkölcsönzés, árajánlat készítése az építéshelyszíni adottságok figyelembevételével – megrendelőink igényeit magas szinten törekszünk kielégíteni. Áraink kialakításánál alkalmazkodunk a rendelési mennyiségekhez. Széles körű referenciákkal rendelkezünk mind nemzetközileg, mind Magyarország területén, nagy beruházások, csarnokok, színházak, lakóparkok, beton-létesítmények építésénél.

murexin_logo2
Murexin Kft.
1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
Tel:+36-1-262-6000
Fax:+36-1-261-6336
https://www.murexin.hu/
e-mail: murexin@murexin.hu

Egy hasznos Murexin-Tipp:
Kapcsoljon az új Murexin Ragasztó Programra!
Bármilyen típusú ragasztáshoz optimális megoldás.
További információ:https://www.ragasztohabarcs.hu/