Kiss Csaba

Kiss Csaba

Kiss Csaba

Elsősorban családi házak tervezésével és kivitelezésének lebonyolításával foglalkozom, több, mint 20 éve.
Építész stúdiónkban komplett szakági tervezők bevonásával készítünk el minden a kivitelezéshez szükséges tervdokumentációt.
Vezető tervezőként fontos számomra az optimális és funkcionális elrendezés, a minőségi, de költséghatékony építőanyagok használata, valamint az energia hatékony épületek tervezése. A tervezés során a kivitelezési tapasztalatainkat is hasznosítjuk.
Tudjuk hogyan kell házat tervezni! Tudjuk hogyan kell megépíteni és tudjuk hogyan lehet majd energiatakarékosan üzemeltetni is! Ismerjük a kivitelezés során elkerülendő problémákat és ismerjük a házépítés teljes folyamatát! Ehhez igény szerint tervezői művezetéssel, költségvetés készítéssel, e-napló vezetéssel is szolgálunk.
Minden ami a házépítéshez kell!

Kategóriák: Építész

Vélemény? (1) ↓

1 Comment

 1. Garda Mihályné március 25, 2017

  Tisztelt Kiss Csaba!

  Az építőközösség tagjaként az epitemahazam.hu oldalon olvastam az Ön bemutatkozását. Építészt keresek egy Dömösön lévő 3 szintes ház komplett felújításához, bővítéséhez. Gyakorlatiag már most kezdődhetne a tervezés és kivitelezés, a forrás meg van hozzá. Amennyiben tudnák vállalni a tervdokumentáció elkészítését, úgy kérem szíveskedjen elérhetőségeimen keresni.

  Tel: 06-20/266-0067

  Üdvözlettel,
  Garda Mihályne

  reply

Vélemény?