klub

 

Ha építési szakemberként szeretne egy további üzletszerzési lábat az esetleges nehezebb időkre.

Vagy csak azt szeretné, hogy már most is felkészültebb, a minőséget és tudást jobban elismerő építkezőkkel dolgozzon együtt, akikkel könnyű és nem időt rabló szót érteni.

Esetleg szívesen tenne maga is azért, hogy a magyar családi házas építőipar minőségibb, jó értelemben véve európaibb legyen.

Vagy éppen örömmel venne egy olyan közeget, ahol más szakmák hasonlóan gondolkodó szakembereivel tudna találkozni, előremutató szakmai kapcsolatokat építve. 

Ha a lehetőségek közül egyre is felkapta a fejét, akkor már érdemes tovább olvasnia!  

 

 

                                                             

 

 

Üdvözlöm, Bodnár György vagyok, Az építő közösség alapítója.
Bár magam annak idején villamosmérnöknek tanultam, de életem nagy részét az építőanyag-gyártásban töltöttem. Több mint 10 éven keresztül voltam a Wienerberger kereskedelmi igazgatója, és szűk 2 évig a Nikecell ügyvezetője.

Aztán a multis világ után 2010-ben létrehoztam Az építő közösséget, amelynek fő célja –most már több mint 8 éve -, hogy felkészült, az építkezésen felelős döntéseket hozni képes házépítőket, házfelújítókat neveljen.

Természetesen egy  felkészült építkező még kevés a sikerhez, ahhoz szükség van felkészült építési szakemberekre is
Az Építem a házad Klubot eredetileg azért hoztam létre, hogy az ide csatlakozott szakembereket ajánlhassam Az építő közösség házépítőinek, házfelújítóinak.

 

 

 

Mindez még „a válság” alatt történt, amikor egy-egy jó ügyfél még igen nagy kincs volt.
Mára nagyot fordult a világ, Önnek valószínűleg az Építem a házad Klub és Az építő közösség építkezői nélkül is sok munkája van.
Miért lehet mégis érdemes csatlakoznia kis közösségünkhöz?

 

 

Az Építem a házad Klubot nem egy egyszerű szakember-ajánlónak szánom, amennyire lehet személyességet is szeretnék mögé tenni. 
Az építő közösség kapcsán is meggyőződésem, hogy ma már csak jó értelemben vett személyességgel lehet (vissza)építeni azt  a bizalmat, ami megrendelők és és szakemberek között – hosszú évtizedek „szívós munkájának eredményeképpen” – kialakult, és ami napi szinten mérgezi a közös munkát. (Sajnos a bizalomvesztéshez a jelenlegi piaci helyzet csak további alapot szolgáltat…)
Az Építem a házad Klub tagjait például időről-időre szívesen látjuk személyesen is Az építő közösség egyik legsikeresebb rendezvényén, a Tervcafékon.

 

Amikor valaki vállalkozásba kezd, akkor kicsit meg szeretné váltani a világot, nem?
Az én egyik titkos vágyam (az építkezők és a családi házas építkezések segítésén túl), hogy megmutassam, az építkezések világában is el lehetne érni, hogy minden szereplő megkapja az neki fontos értéket: az építkezők a jó ár-érték aránnyal megépült „álmaik otthonát”, az építési szakemberek pedig munkájuk, tudásuk, tapasztalatuk jogos ellenértékét.
Ehhez azonban megint csak bizalomra, a minőség el-, és felismerésére lenne szükség – amit Az építő közösségben szeretnénk fokozatosan építgetni.
Ha Ön is fontosnak tartja ezt a „missziót”, akkor várjuk közénk!

 

 

Talán manapság már Önnek is az az egyik legnagyobb kihívása, hogy válogasson a potenciális megbízók között, kinek a megbízását fogadja el.
És talán a válogatásnál az Ön szemében sem egyedül a legmagasabb kínált ár számít.
Talán Ön is szívesebben dolgozik együtt felkészült, a munkáját értékelni tudó építkezőkkel, akikkel élmény a közös munka, a közös gondolkodás.
Csak remélni merem, hogy Az építő közösség ilyen tekintetben jó szűrő: akik elolvassák az Építem a házam könyveket, akik eljönnek egy-két Tervcaféra, azok esetében sokkal kevesebb időt és energiát igényel az Ön részéről az, hogy egy nyelven tudjanak beszélni.

 

 

Az építő közösség által képviselt legfontosabb üzenet: egy mai modern házon már minden mindennel összefügg, azt csak egy egységes RENDSZERKÉNT érdemes kezelni. (Olyan építkezőket szeretnénk „nevelni” akik ennek tudatában építkeznek és választanak szakembereket!)
Márpedig egy ilyen ház csak a szakemberek közös munkájával, szoros összedolgozásával hozható létre.
A Tervcafék egyik legizgalmasabb és legfontosabb jellegzetessége az is, hogy ezeken sokféle építési szakemberrel lehet beszélgetni és konzultálni.
Ezek után természetes, hogy az Építem a házad Klub a különböző szakmák hasonlóan gondolkodó, hasonló értékrend szerint dolgozó szakembereinek találkozóhelye szeretne lenni – ahol élő kapcsolatokat is lehet építeni.

 

Végül, de nem utolsó sorban: most jól megy, és ez még akár évekig is eltarthat. De aki már megélte a 2008-ban kezdődő válságot, az óvatosabb, nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy nem lesz mindig úgy, mint manapság.
Az Építem a házad Klubra tekinthet úgy, mint egy üzletszerzési lábra a több közül. A mi listánkon a válság alatti években is több ezer potenciális építkező szerepelt.
Az Építem a házad Klubba éppen olyan szakembereket várok, akik gondolnak a jövőre is, nem csak a jelenben élnek.

 

 

Ha szimpatikusak az elképzeléseink, de szívesen megtudna róluk többet, akkor hívjon a 30-9820-797-es telefonszámon, vagy írjon nekem a bodnargy@epitemahazam.hu címre!

Ha már az olvasottak alapján is szívesen csatlakozna hozzánk, akkor azt mindjárt jelezheti is!

 

Mi történik a jelentkezés után?

A megadott telefonszámon keresni fogom, és egy megbeszélt időpontban személyesen is átbeszéljük az Építem a házad Klub nyújtotta lehetőségeket!