MINDEN TUDÁS EGY HELYEN, AMIRE EGY HÁZÉPÍTÉS ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGED VAN!

Közérthető, olvasmányos tippek és jótanácsok ahhoz, hogy már első házatok építésének is profi módon álljatok hozzá, és ne dobjatok ki milliókat feleslegesen az ablakon!

IGAZI KÖNYV!

KÉREM A KÖNYVET!

A könyv tiszta, logikus szerkezete, a szakmaiságot nem nélkülöző, de közérthető nyelvezete, az olvasmányos felépítés hamar magával ragadott, és az első napokban nehéz volt letenni, mindent tudni akartunk egyszerre.
(Dr. Badacsonyi Tamás)

A könyv olvasása közben, gépészként, megértettem az építészet és az építkezés rejtett bugyrait, és választ kaptam több olyan hiedelemnek gondolt problémára, ami fizikai alapokon nyugszik. (Miért húznak a falak?) Építkezés előtt állva, a könyv, mint egy lexikon használható.
(Erdei Mihály)

Igazi hiánypótló könyv, mely az egész építési feladatot átfogóan, szemléletesen,
s olyan szakértői, mégis közérthető módon mutatja be, hogy nem szakszavakkal
túlzsúfolva veszi el a kedvünket az olvasástól, hanem érdekes, olvasmányos-szakértői
stílusban szinte “letehetetlenné” varázsolja.
(Kovács Attila)

25 év szakmai tapasztalata, és egy saját építkezés tapasztalatai összegyűjtve!

Már több mint 1 300 elégedett olvasó!

Mi mindent kell átgondolni, megtanulni, eldönteni és elintézni az építkezés előkészítési szakaszában?

Összegyűjtöttünk minden információt és tudást egy helyre!

 • Nem kell éjszakákba nyúlóan böngészned a netet – mert mindent egy helyen megtalálsz!

 • Nem kell vért izzadva rendet tenni a sokszor ellentmondásos információk között – mert logikus, összerendezett és áttekinthető tartalmat kapsz!

 • Egy strapabíró, exkluzív megjelenésű valódi könyvet kapsz – melyet bármikor leemelhetsz a polcról az építkezés teljes ideje alatt. (Sőt, később is!)

A házépítés nagy csapdája

A legtöbb család tapasztalatok nélkül vág bele élete legnagyobb (és legköltségesebb) vállalkozásába.
Aztán amikorra a végére érnek az építkezésnek, már nagyon sokat tudnak – de akkor már késő…

Az Építem a házak könyvek azért íródtak, hogy az építkezés végére összegyűlő tudás nagy részével már az építkezés előtt rendelkezzetek.
Akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Mi mindenről olvashatsz az Építem a házam 1. kötetében?

1. fejezet Az első döntés: biztos, hogy családi ház?
Sorra vesszük az új családi ház előnyeit (nyilvánvalóbbak) és hátrányait (szeretünk elfeledkezni róla).

2. fejezet Hogyan válasszunk építési telket?
Minden, amit a tájolásról, benapozottságról, beépíthetőségről, építménymagasságról, a talajviszonyok megítéléséről (és még sok minden másról) tudni érdemes. (Egy mai háznál már egy csomó minden itt eldől!)

3. fejezet Mielőtt építészhez mennénk
Megmutatjuk, hogy tudjátok a leghatékonyabban megfogalmazni a házzal kapcsolatos igényeiteket, bemutatjuk a különböző tervfajtákat, az ezek közti különbségeket, a teljes tervezési folyamatot és annak buktatóit.

4. fejezet Hogyan legyen XXI. századi a házunk?
Részletesen végigvesszük, mi kell ahhoz, hogy egy valóban energiatakarékos házat építhessetek magatoknak, és megmutatjuk az ezzel kapcsolatos legaktuálisabb előírásokat is.

5. fejezet A költségvetés
Megismerhetitek, hogy az építkezés során milyen költségekkel kell számolni – és milyen ütemezésben. Ennek alapján már megalapozott pénzügyi tervet készíthettek a lebonyolításra. (Ha ezt a fejezetet mindenki elolvasta volna, akkor ma nem lenne annyi kétségbeejtő helyzetű devizahiteles…)

6. fejezet Hogyan találjuk meg a legjobb szakembereket?
Értékes tippeket adunk arra, hogyan találhatjátok meg a nektek legmegfelelőbb építési szakembereket, és azt is sorra vesszük milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a fővállalkozói megbízás és a saját szervezésű építkezés.

7. fejezet Mindaz, amit a szakzsargonból tudni érdemes
Beavatunk benneteket a legfontosabb és leggyakoribb építési kifejezések rejtelmeibe, megmutatva azok értelmét és lényegét. Ennek a tudásnak a birtokában a mesterek is előre fognak köszönni nektek! 🙂

NE VEGYÉL ZSÁKBAMACSKÁT! OLVASS BELE!

Az Építem a házam 1. kötetébe (Az előkészítés) itt tudsz beleolvasni!

ÉPÍTEM A HÁZAM 1. KÖTET (3…. by on Scribd

KÉREM A KÖNYVET!

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!
3 különleges bónusz a könyv mellé, melyek mind abban segítenek, hogy könnyebben, sikeresebben, kevesebb ablakon kidobott pénzzel építkezzetek!

 • Az Építem a házam könyvsorozat 1. kötetének megvásárlásával jogot szereztek arra, hogy korlátlan számban ingyenesen vegyetek részt a Tervcafékon!
  A Tervcafék a háztervek tökéletesítgetésének remek eszközei. Három hetente kerülnek megrendezésre Budapesten és negyedévente Győrben.
  A Tervcafék olyan kötetlen, jókedvű esték, ahol a legkülönbözőbb építési szakemberekkel (építészekkel, kivitelezőkkel, gépészekkel, villamos szakemberekkel, pénzügyi szakemberekkel, lakberendezőkkel) lehet találkozni és konzultálni.
  Kihagyhatatlan és egyedülálló lehetőség a háztervek optimalizálására!

 • Az Építem a házam 1. kötet (Az előkészítés) megvásárlásával jogot szereztek arra, hogy részt vegyetek Az építő közösség VIP Építkező Programjában.
  Ennek keretében Magyarország vezető építőanyag-gyártó cégei nyújtanak személyre szabott segítséget nektek az építkezéshez.

 • Az Építem a házam 1. kötetének megvásárlásával Az építő közösség tagjává váltok. Rendszeres értesítést kaptok rendezvényeinkről, blogbejegyzéseinkből folyamatosan értesülhettek az építkezőket érintő legfrissebb támogatási lehetőségekről, jogszabály-változásokról – sok egyéb érdekesség mellett.
  Ezen kívül tagjai lehettek az Építő közösség zárt Facebook-csoportjának, melyben más építkezőkkel cserélhettek véleményt és szakemberektől kérdezhettek.

„Az Építem a házam kötetei letehetetlenül izgalmasak, többször is elolvastam őket. Én szakmám szerint hentes vagyok, ami nem is lehetne távolabb az építkezéstől, de még én is megértettem a leírtakat, és rengeteget tanultam. Mindenkinek ajánlom, hogy még időben forgassa ezeket a könyveket, hogy ne sírjon, hanem nevessen az építkezés után…”
Korcsok Csaba
„Mikor nekivágtunk a házunk tervezésének, megpróbáltam alaposan felkészülni, és tucatnyi könyvet vásároltam meg. Sajnos sok már elavult információkat tartalmazott, vagy az építkezés csak egy-egy szűk szeletére terjedt ki. Az Építem a házam könyvsorozat tényleg hiánypótló, de nem csak azért hasznos, mert összegyűjtve tartalmazza az építkezéshez szükséges aktuális ismeretek széles körét (gyakorlati példákkal kiegészítve), hanem mert logikusan és rendszerezetten, érthetően mutatja be az információkat, elmagyarázva az okokat és összefüggéseket.
Számomra utólag ez bizonyult a legfontosabbnak: egy építkezés során rengeteg – az általam előzetesen vártnál sokkal több – döntést kell meghozni, a könyvsorozat pedig annak megértésében segített a legtöbbet, hogy az egyes döntések mennyire fontosak és miért, hogyan hatnak egymásra.
Mindhárom kötet nagyon sokat segített a házunk tervezése során, mert a reális alternatívák előnyeinek és hátrányainak ismeretében már érdemben tudtunk egyeztetni a tervezőnkkel a számunkra optimális megoldásokról.
A könyvsorozatot minden építkezés előtt állónak jó szívvel ajánlom, de különösen azoknak, akik a piacon elérhető termékek, technológiák megismerésén túlmenően szeretnék meg is érteni a folyamatokat, és a megalapozott választáshoz szükséges alapvető műszaki összefüggésekre is kíváncsiak.”
Marcinkovics Rezső

Felkészült Építkező Garancia

Nem kockáztatsz semmit!
Amennyiben úgy érzed, hogy az Építem a házam 1. kötete nem jelent számotokra akkora értéket, mint vártad, ha nem lettél tőle felkészültebb építkező, akkor csak küldd vissza nekünk, és mi kérdés nélkül visszatérítjük a vételárat!

KÉREM A KÖNYVET ÉS A BÓNUSZOKAT!

„Amikor az interneten rábukkantam a könyvre, a következő mondatot találtam: “Az Építem a házam című könyvsorozat „a házépítők-bibliája”, amilyen még nem létezett Magyarországon”
Ez a mondat számomra Magyarországon kicsit hiteltelen, és csak egy üres reklámszövegnek gondoltam. Aztán megnéztem a könyv árát is. Már épp bezárni készültem az oldalt, amikor átfutott rajtam: De mi van, ha mégis kapok olyan tippeket a könyvből, amivel jobbá, élhetőbbé, vagy gazdaságosabbá tehetem a majdan felépítendő házamat? Mi van, ha csak egy olyan apróságra felhívja a könyv a figyelmemet, amire egy laikus nem is gondol, de a valóságban sokkal nagyobb jelentősége van? Mi van, ha csak egy olyan hibát sikerül a könyv által kiküszöbölni, amibe egyébként belefutnék? Ebben az esetben az ára jelentéktelen!
Most, hogy elolvastam a könyvet, azt kell mondjam, hogy megérte! És azt is tudom, hogy még sokszor le fogom venni a polcról, hogy belelapozzak feleleveníteni néhány dolgot!
Kíváncsian várom a második kötet megjelenését!”
Szécsényi Krisztián
Ezúton is szeretnék gratulálni a könyvhöz – egyszerűen fantasztikus. Kötelező háziolvasmány kellene legyen mindenkinek, akinek csak megfordul a fejében, hogy egyszer talán saját családi házat szeretne. Minden elismerésem, hogy nagyon sok olyan buktatót említ a könyvben, ami sok ember fejében meg sem fordul: csak egy-egy ilyenért is érdemes a könyvet elolvasni! (Sajnos néhányat a saját bőrömön tapasztaltam… Sok pénzt ért volna, ha ezt 10 évvel ezelőtt olvasom.)
Forray Zsolt

Minden tudás és információ egy helyen, amire egy házépítésre készülő családnak szüksége lehet!

Rendeld meg most, hogy már néhány napon belül sokkal nagyobb felkészültséggel folytassátok az építkezés előkészítését!
Kattints a gombra!

– 232 színes oldal, A4 formátum, keménykötésben, 171 ábrával és fotóval
– Korlátlan számú ingyenes részvétel a Tervcafékon
– Részvételi lehetőség Az építő közösség VIP Programjában
– Tagság Az építő közösségben

9 490 Ft (bruttó)

KÉREM A KÖNYVET ÉS A BÓNUSZOKAT!

Ha most arra gondolsz, hogy…

 • … igen, de 9 490 Ft nagyon sok pénz egy könyvért…

 • .. akkor egyrészt igazat kell adnom neked. Ennyi pénzért komoly művészeti albumokat lehet kapni a könyvesboltban. (Bár meg fogod látni, hogy az Építem a házam könyvek is gyönyörű kiállítású, nagyon szép könyvek! 🙂 )
  Gondolj azonban mindig arra, hogy egy építkezés során egyetlen hasznosítható jótanács, egyetlen felismert hiba több tízezer, de inkább több százezer forintos pénzmegtakarítást jelenthet!
  Vagy gondolj arra, hogy mi minden hasznosabbra lehetne fordítani azt az időt, amit az Interneten történő végtelen keresésre fordítasz?!

 • … igen, de a nyomtatott könyvekben levő információk hamar elavulnak…

 • Az Építem a házam 1. kötetét éppen most, 2019 elején aktualizáltuk, így hozzád már a legújabb, 3. kiadás jut el!
  Ettől függetlenül is: az Építem a házam könyvekben elsősorban alapelveket osztunk meg – melyek igazak lesznek holnap is. Ezeknek az alapelveknek, alapösszefüggéseknek a birtokában már te magad is képes leszel egy-egy újdonság megítélésére.
  Az aktualitásokat (melyek leginkább a támogatásokhoz, szabályozásokhoz kötődnek) Az építő közösség blogbejegyzéseiben próbálom naprakészen megosztani – immáron veletek is.

 • … igen, de miért higgyek éppen ezeknek az embereknek?

 • Közel húsz éven keresztül dolgoztam vezető hazai építőanyag-gyártó cégek vezetőjeként, így volt szerencsém(?) látni azt, hogy miért és hogyan csúszik félre a magyar építkezések kétségbeejtően nagy része.
  Ezeket a tapasztalatokat ötvöztem saját építkezésem (szintén nem elhanyagolható mennyiségű…) tapasztalatával.
  Szerzőtársam, Tóth Balázs építészmérnök, a szakma egyik legelismertebb előadója az építési konferenciákon – több évtizedes szakmai múlttal a háta mögött.
  Végül, de nem utolsó sorban, Az építő közösség hét év alatt már több ezer építkezőnek segített, az Építem a házam könyvsorozat már negyedik köteténél jár, az 1. kötet pedig már túl van a 2. kiadásán!

KÉREM A KÖNYVET ÉS A BÓNUSZOKAT!

Mi történik a megrendelést követően?

 • A könyvek számlázását és kiszállítását logisztikai partnerünk, a Webshop Iroda Kft. végzi. A beérkezett megrendeléseket nekik továbbítjuk. (Kivétel a személyes átvétel.)

 • Amennyiben az előre utalásos fizetést választod, akkor a megrendelés beérkezését követően díjbekérőt kapsz, ennek kiegyenlítése után pedig futárral küldjük a könyvet. (A futár egyeztetni fogja veled az időpontot.)

 • Amennyiben utánvétes kiszállítást választasz, akkor fizetni kiszállításkor a futárnál tudsz. (A futár egyeztetni fogja veled az kiszállítási időpontot.)

 • Amennyiben a budapesti (vagy gödöllői) személyes átvételt választod, akkor ennek módját telefonon fogjuk egyeztetni veled.

 • Ha bármilyen kérdésed, kérésed adódna, hívj bizalommal a 30/9820-797-es telefonszámon, vagy írj nekem emailt a bodnargy@epitemahazam.hu címre!

 • Az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) ide kattintva, új Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tudod elolvasni.