MILLIÓKAT ÉRŐ TUDÁS HÁZÉPÍTŐKNEK!

Hogyan építs modern, energiatakarékos házat, ablakon kidobott pénz nélkül, úgy, hogy az egészséged és a családi béke is megmaradjon?

Összeszedtünk minden tudnivalót és információt egy helyre, hogy ne kelljen hónapokig reménytelenül kutatnod a neten!

PONT ERRE VAN SZÜKSÉGEM!

„Ha hamarabb írom meg, akkor ma már én is másként építkeznék…”

13 évvel ezelőtt mi is építkeztünk. Akkoriban az egyik legnagyobb magyarországi építőanyag-gyártó cég kereskedelmi vezetőjeként dolgoztam, így az átlaghoz képest nagyon sok segítségre számíthattam. Mégis úgy éreztem, hogy valahogy fel kellene készülni az építkezésre (nem vagyok építész), hogy meg tudjam fogalmazni az igényeimet, hogy szót tudjak érteni az építési szakemberekkel, hogy felelős döntéseket tudjak hozni.
Olyan könyveket kerestem, melyekből laikusként is válaszokat kapok a legfontosabb kérdéseimre, amelyek segítségével át tudom látni az építkezés igencsak bonyolult folyamatát, amelyekben lényegre törően, közérthető formában van összefoglalva mindaz, amire az építkezés során szükségem lehet.
Nem találtam ilyen könyvet, így amikor kikerültem a multis világból, úgy döntöttem, hogy megírom!

Ma már látom, hogy ha ezeket a könyveket 13 évvel ezelőtt írom, a mi házunk is sok mindenben másként nézne ki.
Annak viszont nagyon örülök, hogy az utóbbi 9 évben már több kétezer építkezőnek tudtam segíteni abban, hogy ők viszont átgondoltabban, nyugodtabban, költséghatékonyabban tudjanak építkezni!

Bodnár György, Az építő közösség alapítója, az Építem a házam könyvek szerzője

Milyen nehézségek, milyen veszélyek leselkednek azokra, akik manapság házépítésre, házfelújításra adják a fejüket? (Nem rémisztgetés!)

 • Tapasztalatlanság
  Amire valaki végére ér az építkezésnek, már rengeteg tudással és tapasztalattal bír. Sajnos mindezekre igazán az építkezés elején lett volna szüksége…

 • Hibás tapasztalat
  Az sem sokkal kedvezőbb, ha valaki már építkezett sok évvel ezelőtt. Egy mai ház annyira más, hogy ha valaki az akkori tudását és tapasztalatát próbálja ma felhasználni, sokszor több kárt fog okozni, mint amennyi haszna lesz belőle.

 • Átláthatatlanság
  Egy mai ház annyira bonyolult szerkezet, hogy – kis túlzással – minden mindennel összefügg benne. A szerkezetet, a gépészetet, a villamosságot, a lakberendezést egy egységes egészként kell(ene) kezelni, amire sokszor még a szakemberek sem képesek.

 • Hatalmas a tét
  Egy építkezés során messze nagyobb értékekről szóló döntéseket kell meghozni, mint életünkben szinte bármikor – néha napi szinten. Ez komoly stressz-faktor, ráadásul egy-egy rossz döntésünket nem csak anyagilag szenvedhetjük meg, hanem a későbbi bentlakás kényelmetlenségeiben is.

 • Áttekinthetetlen választék
  Mind az építőanyagokban, mind házba kerülő berendezésekben ma már óriási a választék. Mindenki jól hangzó, és teljesen hitelesnek tűnő érvekkel hirdeti azt, hogy az ő megoldása a legjobb. De kinek higgyünk? És mire alapozva? (A pár soros szlogenek többnyire féligazságokat fogalmaznak meg.)

 • Kevés a jó és tisztességes szakember
  Magyarországon néhány éve közel 40 000 cég nevében szerepelt valamiképpen az „építőipar” szó.
  Hogyan lehet ekkora tömegből választani? És egyáltalán hogyan ítéljük meg azt, hogy valaki jó, tisztességes szakember-e?

 • Nem beszéljük a szakzsargont
  Nem csak kiválasztani nehéz a jó építési szakembereket, hanem később szót is kell érteni velük.
  Ehhez bizonyos alapismeretekre van szükség az építkezések világából, hiszen meg kell tudni fogalmaznunk (egyértelműen!) az elvárásainkat, és meg kell értsük azt, hogy ők mit javasolnak nekünk megoldási lehetőségekként. A mai szakemberhiányos időkben arra ne számítsunk, hogy lesz idő arra, hogy a szakemberek mindent elmagyarázzanak.

 • Meg kell tudnunk ítélni, hogy mi a jó
  Hogyan fogjuk tudni ellenőrizni a nálunk folyó munkát, ha nem értünk hozzá? És ha nem ellenőrzünk, akkor mire fizetünk?

 • Az időnk véges
  Ma az interneten gyakorlatilag bárminek utána lehet nézni, bármilyen tudás elérhető. Csak éppen iszonyatosan sok idő mindennek a felderítése. Az már csak hab a tortán, hogy az egymásnak ellentmondó információk között rendet is kellene tenni – ez pedig szintén nem kevés energiát emészt fel. (Miközben inkább a pénzt kellene megkeresni az építkezéshez…)

 • Nincsenek tuti tippek
  Bár az építkezésben természetesen segítenek az építési szakemberek, de mivel mi vagyunk a beruházók, így a fontos döntéseket nekünk kell meghozni. Elvégre a mi pénzünkről van szó, és a mi jövendő otthonunkról. Helyzetünket nehezíti, hogy bármennyire is szeretnénk, az építkezés világában sincsenek tuti, mindenkire érvényes tippek. A szóba jöhető alternatívák közül nekünk, megbízóknak kell választani – és ehhez bizony egy alaptudásra szükség van.

 • Nincs segítség
  A legtöbb európai országgal ellentétben idehaza az építkezők érdekeit nem védi semmi és senki. Mindenki magára van utalva: vagy megvédi saját érdekeit az építkezés alatt, vagy ezt helyette senki nem teszi meg.

Nem csoda, ha környezetük – hozzáállástól függően – szánalommal, aggódással, vagy éppen kárörömmel tekint az építkezést tervezőkre.
Pedig jó házat építeni, ablakon kidobott pénz nélkül a mai Magyarországon sem reménytelen vállalkozás.
Igaz, nem is megy csak úgy magától…

Az Építem a házam könyvek az első lépést jelentik az átgondolt és sikeres építkezés felé.
Azzal az ALAPTUDÁSSAL ruháznak fel, ami nélkülözhetetlen
– a megfelelő szakemberek megtalálásához,
– a megfelelő anyagok és technológiák kiválasztásához,
– a kivitelezési folyamat szemmel tartásához.

„A tapasztalatom mind a három könyv esetében ugyanaz: maximálisan elégedett vagyok, mert teljes egészében a magyar viszonyokat veszik figyelembe, laikusként is érthetőek, ugyanakkor szakmai alapokon nyugszanak és gyakorlati példákon keresztül illusztrálnak. Úgy érzem, hogy leendő építtetőként megtaláltam a kérdéseimre a válaszokat, illetve már tudom, hogy a melyek azok a kérdések, kritikus pontok, amiket mindenképp tisztázni kell a végleges döntések meghozatala előtt. A kötetek eligazítottak az építőipar, a felhasznált anyagok, a különböző szerkezetek, rendszerek útvesztőjében, egyértelműen felsorolva az előnyöket és hátrányokat, a lehetséges hibapontokat. E kötetek segítségével lehetőséget kaptam, hogy tudatosan, költséghatékonyan, maximálisan a saját igényeinknek megfelelően,  minőségi alapanyagokból és kivitelezésben készült épületben élhessünk.”
Bányai Adrienn

KÉREM A KÖNYVEKET!

Mitől lesz könnyebb (és eredményesebb) építkezni az Építem a házam könyvek adta tudás birtokában?

„Az Építem a házam kötetei letehetetlenül izgalmasak, többször is elolvastam őket. Én szakmám szerint hentes vagyok, ami nem is lehetne távolabb az építkezéstől, de még én is megértettem a leírtakat, és rengeteget tanultam. Mindenkinek ajánlom, hogy még időben forgassa ezeket a könyveket, hogy ne sírjon, hanem nevessen az építkezés után…”
Korcsok Csaba

KÉREM A KÖNYVEKET!

Mi mindenről olvashatsz az Építem a házam könyvekben?

Az Építem a házam 1. kötete az építkezés előkészítéséről szól.
Mi mindent kell megtanulni, megérteni, átgondolni, elintézni és eldönteni a tervezés időszakában?
Hogyan válasszunk építési telket?
Milyenek a jó háztervek?
Mitől tekinthető energiatakarékosnak ma egy ház?
Melyek lépten-nyomon használt építkezési szakkifejezések – és ami még fontosabb: mi ezek valódi tartalma és valódi jelentősége?

A könyv teljes tartalomjegyzékét ide kattintva tudod megnézni!

Az Építem a házam 2. kötetében olyan témákról esik szó, melyek kritikusak a későbbi kivitelezés és a nyugodt bentlakás szempontjából.
Az alap (és esetleg a pince) olyan épületszerkezet, melynek hibáit a későbbiekben szinte reménytelen javítani (vagy csak aranyáron).
A falszerkezet is életre szóló döntés, ami ráadásul valamiképpen megszabja az egész ház “filozófiáját” is.
Melyek az alapozás (és ezen belül kiemelten a vízszigetelés) kulcskérdései?
Milyen falszerkezetek léteznek, és mi ezek a között a különbség?
Mi alapján válasszunk szigetelést?
Milyen homlokzati megoldások léteznek, és mi ezek között az érdemi különbség?

A könyv teljes tartalomjegyzékét ide kattintva tudod átnézni!

Az Építem a házam 3. kötete három fontos témát jár körbe részletesen.
A nyílászárók egy mai modern ház talán legizgalmasabb (és egyik legdrágább…) alkotóelemei. Sok, egymásnak ellentmondó elvárásnak kell megfelelniük, és döntő befolyással bírnak arra, mennyire lesz energiatakarékos jövendő otthonunk.
Hogyan találjuk meg a legjobb ár-érték arányú megoldásokat, és melyek azok a hibák, melyeket mindenképpen kerüljünk el?
Az árnyékolástechnika jelentőségét az egyre melegebb nyarak adják, ráadásul ezen a téren is sokkal bőségesebb a választék, mint előre gondolnánk.
A könyv utolsó része a födémekkel, a padlószerkezetekkel, és azok szigetelésével foglalkozik. Egy olyan terület, amire többnyire kevesebb energia jut, pedig az erről szóló döntések kihatása is egy életre szól. Mutatjuk a döntésekhez szükséges tudnivalókat!

A könyv teljes tartalomjegyzékét ide kattintva tudod megnézni!

Az Építem a házam 4. kötete már az építkezés utolsó szakaszával foglalkozik, bár az első részében még a térrendezéshez, a térkialakításhoz szükséges információkat foglaljuk össze.
Hogyan lehet összeegyeztetni a szépséget és a praktikumot olyan szerkezeteknél, mit a padló és a fal?
Melyek a befejező munkák (burkolás, festés, tapétázás) legfontosabb tudnivalói?
Mi a különbség a különböző burkolatok, a különböző festékek, a különböző tapéták között?

A könyv teljes tartalomjegyzékét ide kattintva tudod áttanulmányozni!

Az Építem a házam legújabb, 5.2. kötete a ház gépészetével foglalkozik: fűtéssel, melegvíz-készítéssel, hűtéssel és szellőztetéssel.
Hogyan találjuk meg az optimális fűtési rendszert? Melyek a választás szempontjai?
Hogyan hozzuk összhangba a különböző gépészeti berendezéseket – egymással és a ház szerkezetével? (Ha erre nem figyelünk, garantáltan milliókat fogunk feleslegesen kidobni az ablakon!)
A két részesre tervezett 5. kötete 5.2. kötetében napjaink legizgalmasabb, legtöbb vitát kiváltó területeit vesszük alaposan szemügyre: az elektromos fűtéseket, a hőszivattyúkat, a légkondicionálókat és a gépi szellőztetőket.

Hogyan használd a könyveket az építkezéshez?

 • Az 1. kötetet minél hamarabb olvasd el az elejétől a végéig! Ebben alapvetően fontos információk és jótanácsok vannak az építkezés első szakaszához, amiket ha nem veszel figyelembe, ha megfeledkezel róluk, akkor már itt, az első lépésnél veszélybe kerül az egész építkezés sikere!

  Legjobb, ha már a telekválasztás előtt elolvasod, de a tervező kiválasztása előtt mindenképpen. Minél előbb, annál jobb!

 • A többi kötetet először csak átfutni érdemes, hogy képet kapj arról a gondolkodásmódról, amivel sikerre lehet vinni egy építkezést. Elsőre nem érdemes elmélyedni a részletekben, de már ekkor érdemes látni, hogy mire kell majd különösen odafigyelni az építkezés egyes szakaszaiban.

 • A tervezési fázisban már érdemes alaposabban elmélyedni a leírtakban, megismerkedni az építkezés egyes szakaszainak fontos információival. A könyveket elviheted magaddal az építészedhez is, a szöveg és képek együtt nagyon sokat fognak segíteni abban, hogy könnyebben szót értsetek.

 • Később, a kivitelés során érdemes ugyanígy eljárni a többi szakemberrel közös munka során is.

 • A fontos döntések előtt, egy-egy konzultációt megelőzően érdemes újra elővenni az adott témáról szóló részeket, és felidézni az összefüggéseket.

 • Ha vége az építkezésnek, a könyvek akkor is könyvespolcod ékéül fognak szolgálni (nagyon szépek 🙂 ). Kölcsönadhatod barátaidnak (nagyon hálásak lesznek érte!), de jól jöhetnek egy későbbi felújítás, továbbfejlesztés esetén is!

Soha ne felejtsd el, hogy az építkezés során neked kell elvárásokat támasztani. Ha ezt nem teszed meg, akkor már csak a szerencsén fog múlni, hogy mit kapsz.

„Mikor nekivágtunk a házunk tervezésének, megpróbáltam alaposan felkészülni, és tucatnyi könyvet vásároltam meg. Sajnos sok már elavult információkat tartalmazott, vagy az építkezés csak egy-egy szűk szeletére terjedt ki. Az Építem a házam könyvsorozat tényleg hiánypótló, de nem csak azért hasznos, mert összegyűjtve tartalmazza az építkezéshez szükséges aktuális ismeretek széles körét (gyakorlati példákkal kiegészítve), hanem mert logikusan és rendszerezetten, érthetően mutatja be az információkat, elmagyarázva az okokat és összefüggéseket.
Számomra utólag ez bizonyult a legfontosabbnak: egy építkezés során rengeteg – az általam előzetesen vártnál sokkal több – döntést kell meghozni, a könyvsorozat pedig annak megértésében segített a legtöbbet, hogy az egyes döntések mennyire fontosak és miért, hogyan hatnak egymásra.”
Marcinkovics Rezső

KÉREM A KÖNYVEKET!

Most ajándékok is járnak a könyvek mellé!

A könyvek mellé most 3 olyan ajándékot adunk, melyek mind további segítséget nyújtanak az építkezésre felkészüléshez, és aztán később magához a kivitelezéshez is!

 • Az építkezés tervezési szakaszában óriási segítséget jelentenek a Budapesten 3 hetente megrendezésre kerülő Tervcafék, ahol a legkülönbözőbb építési szakemberekkel tudsz kötetlenül beszélgetni, konzultálni.
  A könyvcsomag vásárlójaként részvételed (pároddal együtt!) korlátlan számban ingyenes!

 • Az Építem a házam könyvcsomag vásárlójaként ingyenesen megkapod az Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell című konferenciánk teljes videófelvételét.
  12 előadás a téma avatott szakembereitől, melyek végigveszik az építkezés valamennyi fontos témáját, akár új építésről van szó, akár komolyabb házfelújításról!
  A videócsomag értéke 4990 Ft!

 • Az Építem a házam könyvsorozat vásárlójaként tagja lehetsz Az építő közösség VIP Programjának, melynek keretében vezető magyar építőanyag-gyártó cégeknél lehetsz VIP-ügyfél!

   

Mennyibe kerül?

 • Minden szükséges tudás és információ egy helyre gyűjtve, és rendszerezve

 • Ellenőrzött információk, nem csak féligazságok

 • Közérthető, olvasmányos nyelvezet, előzetes szaktudás nélkül is követhető

 • 5 db időtálló, exkluzív megjelenésű könyv, A4-es formátumban, színes nyomással, egyenként átlagosan 240 oldal terjedelemmel, rengeteg magyarázó fotóval és ábrával
  A könyvek értéke egyenként 9 490 Ft

 • Korlátlan számú ingyenes részvételi lehetőség a Tervcafékon 2 fő részére
  Értéke 2 000 Ft/alkalom

 • Ajándék videócsomag: “Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell”
  Értéke 4 990 Ft

Az 5 kötetes Építem a házam könyvcsomag ára most ajándékokkal
71 940 Ft helyett csak 39 490 Ft!

KÉREM A KÖNYVEKET ÉS AZ AJÁNDÉKOKAT!

„Ezúton is szeretnék gratulálni a könyvhöz – egyszerűen fantasztikus. Kötelező házi olvasmány kellene legyen mindenkinek,akinek csak megfordul a fejében, hogy egyszer talán saját családi házat szeretne. Minden elismerésem, hogy nagyon sok olyan buktatót említ a könyvben, ami sok ember fejében meg sem fordul: csak egy-egy ilyenért is érdemes a könyvet elolvasni! (Sajnos néhányat a saját bőrömön tapasztaltam. Sok pénzt ért volna, ha ezt 10 évvel ezelőtt már olvasom.)”
Forray Zsolt

Ne vegyél zsákbamacskát! Olvass bele!

Olvass bele minden kötelezettség nélkül az Építem a házam 2. kötetébe, hogy lássad, mire számíthatsz!

Felkészült építkező garancia

Nem kockáztatsz semmit!
Amennyiben úgy érzed, hogy az Építem a házam könyvsorozat nem jelent számotokra akkora értéket, mint vártad, ha nem lettél tőle felkészültebb építkező, akkor csak küldd vissza nekünk a könyveket, és mi kérdés nélkül visszatérítjük a vételárat!

“Amikor „érett” a családiház-építés gondolata, egyre többet nézelődtem a témában az Interneten és hamar rátaláltam az Építem a házam könyvsorozatra. Bevallom, először sokalltam az árát, azonban amikor ténylegesen az építkezés útjára léptünk (ami esetünkben egy kockaház komplex felújítását-újjáépítését jelenti) a következőképp győztem meg magamat a vásárlásról: Valószínűleg találok legalább egy olyan tanácsot a könyvben, amelyet megfogadva meg is spórolom azt, amibe került. Azt hiszem ez teljesült is, de még inkább hozzájárultak az olvasottak, hogy a mindennapoknak megfelelőbb, minőségibb eredmény szülessen majd végül. A könyv stílusa, szerkesztése  szinte feledteti, hogy szakkönyvet olvas az ember, még olyanok is élvezettel olvashatják, akik konkrét cél nélkül csak érdeklődnek a mai (családi ház) építőipar iránt.”
Pethes Péter

Ha most arra gondolsz, hogy…

 • … igen, de 9 000 Ft nagyon sok pénz egy könyvért…

 • .. akkor egyrészt igazat kell adnom neked. Ennyi pénzért komoly művészeti albumokat lehet kapni a könyvesboltban. (Bár meg fogod látni, hogy az Építem a házam könyvek is gyönyörű kiállítású, nagyon szép könyvek! 🙂 )
  Gondolj azonban mindig arra, hogy egy építkezés során egyetlen hasznosítható jótanács, egyetlen felismert hiba több tízezer, de inkább több százezer forintos pénzmegtakarítást jelenthet!
  Vagy gondolj arra, hogy mi minden hasznosabbra lehetne fordítani azt az időt, amit az Interneten történő végtelen keresésre fordítasz?!

 • … igen, de minek ezért pénzt kiadni, ma már minden információ a neten is megtalálható…

 • Ez igaz, DE!
  Az iszonyatos mennyiségű információ fellelése és elolvasása önmagában is rengeteg időt igényel (amit a családdal, vagy éppen az építkezéshez szükséges pénz keresésével is eltölthetnél…), a megtalált információk rendszerezéséhez, igazságtartalmuk megítéléséhez  viszont éppen hogy egyfajta alaptudásra lenne szükség. A kör bezárult.
  Az Építem a házam könyvekben rendszerezett, az összefüggéseket is bemutató, szakmailag ellenőrzött tudást kapsz!

 • … igen, de a nyomtatott könyvekben levő információk hamar elavulnak…

 • Az Építem a házam könyvekben elsősorban alapelveket osztunk meg – melyek igazak lesznek holnap is. Ezeknek az alapelveknek, alapösszefüggéseknek a birtokában már te magad is képes leszel egy-egy újdonság megítélésére.
  Az aktualitásokat (melyek leginkább a támogatásokhoz, szabályozásokhoz kötődnek) Az építő közösség blogbejegyzéseiben próbálom naprakészen megosztani – immáron veletek is.

 • … igen, de miért higgyek éppen ezeknek az embereknek?

 • Közel húsz éven keresztül dolgoztam vezető hazai építőanyag-gyártó cégek vezetőjeként, így volt szerencsém(?) látni azt, hogy miért és hogyan csúszik félre a magyar építkezések kétségbeejtően nagy része.
  Ezeket a tapasztalatokat ötvöztem saját építkezésem (szintén nem elhanyagolható mennyiségű…) tapasztalatával.
  Szerzőtársam, Tóth Balázs építészmérnök, a szakma egyik legelismertebb előadója az építési konferenciákon – több évtizedes szakmai múlttal a háta mögött.
  Végül, de nem utolsó sorban, Az építő közösség kilnec év alatt már több ezer építkezőnek segített, az Építem a házam könyvsorozat lassan már az ötödik köteténél jár, az 1. kötet pedig már túl van a 3. kiadásán is! (A 2. és 3. kötetek a 2. kiadásnál járnak.)

 • … igen, érdekel, de óvatos vagyok, először megnéznék egyetlen kötetet!

 • Ennek semmi akadálya! Könyváruházunkban egyedileg, és változatos csomagokban is hozzáférhetsz az Építem a házam könyvekhez! Csak kattints ide! (De hidd el, ez a legjobb ajánlat 🙂 )

 • … igen, de én inkább elektronikus formában olvasnám a könyveket!

 • Ennek sincs akadálya! Az építő közösség Tudástárában már megtalálható az első három kötet elektronikus eszközökre optimalizált változata, sőt jónéhány fejezet önálló e-könyv formájában is kapható! Ha érdekel, kattints ide!

„Amikor az interneten rábukkantam a könyvre, a következő mondatot találtam: “Az Építem a házam című könyvsorozat „a házépítők-bibliája”, amilyen még nem létezett Magyarországon”
Ez a mondat számomra Magyarországon kicsit hiteltelen, és csak egy üres reklámszövegnek gondoltam. Aztán megnéztem a könyv árát is. Már épp bezárni készültem az oldalt, amikor átfutott rajtam: De mi van, ha mégis kapok olyan tippeket a könyvből, amivel jobbá, élhetőbbé, vagy gazdaságosabbá tehetem a majdan felépítendő házamat? Mi van, ha csak egy olyan apróságra felhívja a könyv a figyelmemet, amire egy laikus nem is gondol, de a valóságban sokkal nagyobb jelentősége van? Mi van, ha csak egy olyan hibát sikerül a könyv által kiküszöbölni, amibe egyébként belefutnék? Ebben az esetben az ára jelentéktelen!
Most, hogy elolvastam a könyvet, azt kell mondjam, hogy megérte! És azt is tudom, hogy még sokszor le fogom venni a polcról, hogy belelapozzak feleleveníteni néhány dolgot!”
Szécsényi Krisztián

Minden tudás és információ egy helyen, amire egy házépítésre készülő családnak szüksége lehet az átgondolt és költségtakarékos építkezéshez!

– Könyvenként több mint 200 színes oldal, A4 formátumban, keménykötésben, összesen több száz magyarázó ábrával és fotóval
– Korlátlan számú ingyenes részvétel a Tervcafékon
Tagság Az építő közösségben
– Ajándék videócsomag, összesen 12 előadás felvételével az egyes építkezési témák avatott szakembereitől

Most csak 39 490 Ft (bruttó)

Rendeld meg most, hogy már néhány napon belül sokkal nagyobb felkészültséggel folytassátok az építkezés előkészítését!
Kattints a gombra!

KÉREM A KÖNYVET ÉS A BÓNUSZOKAT!

Mi történik a megrendelést követően?

 • A könyvek számlázását és kiszállítását logisztikai partnerünk, a Webshop Iroda Kft. végzi. A beérkezett megrendeléseket nekik továbbítjuk. (Kivétel a személyes átvétel.)

 • Amennyiben az előre utalásos fizetést választod, akkor a megrendelés beérkezését követően díjbekérőt kapsz, ennek kiegyenlítése után pedig futárral küldjük a könyvet. (A futár egyeztetni fogja veled az időpontot.)

 • Amennyiben utánvétes kiszállítást választasz, akkor fizetni kiszállításkor a futárnál tudsz. (A futár egyeztetni fogja veled az kiszállítási időpontot.)

 • Amennyiben a budapesti (vagy gödöllői) személyes átvételt választod, akkor ennek módját telefonon fogjuk egyeztetni veled.

 • Az ajándék videócsomagot a könyvek átvételét követően küldjük meg. (A videókhoz személyes könyvtáradban férhetsz majd hozzá korlátlan ideig.)

 • Ha bármilyen kérdésed, kérésed adódna, hívj bizalommal a 30/9820-797-es telefonszámon, vagy írj nekem emailt a bodnargy@epitemahazam.hu címre!

 • Az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) ide kattintva, új Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tudod elolvasni.