Egy házépítésnél, házfelújításnál az első lépések a legfontosabbak

90 perc alatt megmutatom Önnek, hogyan tud sikeresen nekikezdeni az építkezésnek – akár tapasztalatok nélkül is!

Az építkezés elején biztosan tele van kérdésekkel. Itt felteheti őket-  és választ is kap rájuk!

Hogyan válasszunk telket?
Hogyan találjuk meg a nekünk ideális építészt?
Mire figyeljünk oda különösen az építkezésen, hogy minél kevesebb pénzt dobjunk ki feleslegesen az ablakon?
Mik a leggyakoribb hibák, amit az építkezők elkövetnek – és mi hogyan kerülhetjük el ezeket?

Százezreket, milliókat érő kérdések – és a személyes konzultációnkon mind szóba kerülhetnek!

KÉREM A KONZULTÁCIÓT!
0
Év szakmai tapasztalat
0
Év vezetői tapasztalat
0
Éve tanácsadóként
0
Egyedülálló könyv építkezőknek
0
Tag Az építő közösségben

Személyes konzultáció – akár az interneten keresztül!

Üdvözlöm, Bodnár György vagyok. 15 évet töltöttem el neves építőanyag-gyártó cégek vezetőjeként, mielőtt 8 évvel ezelőtt létrehoztam Az építő közösséget.
Ennek célja, hogy tudással, információval, tanácsokkal segítse a házépítőket és házfelújítókat abban, hogy már az építkezés előtt olyan felkészültek legyenek – mint amilyenek egyébként csak az építkezés végére lennének.
Az Építem a házam könyvek, a Tervcafék, az Építem a házad Klub mind ennek a jegyében születtek meg.
Mivel többen kérték, most ezekhez csatlakozik a személyes konzultáció lehetősége, amiben 25 éves iparági tapasztalataimat, az Építem a házam írása közben szerzett tudásomat, Az építő közösség 8 évének tapasztalatait – és nem utolsó sorban saját építkezésünk tapasztalatait osztom meg Önnel.

Másfél óra alatt több heti utánjárást takarít meg!

A személyes konzultációra az Önnek megfelelő időpontban és módon kerül sor.
Ha Önnek az a kényelmes, akkor a kényelmes otthoni karosszékből is beszélgethet velem a neten keresztül, de ugyanezt megtehetjük személyesen, egy kellemes kávézás mellett is!
Sőt, vegyenek részt a konzultáción párjával együtt – elvégre egy építkezés igazi családi vállalkozás!

Miért éri meg igénybe vennie a személyes konzultációt?

Eligazodás az útvesztőben

Az építkezés elején tapasztalatok nélkül kell egy csomó fontos és bonyolult dologban döntést hozni.
Átláthatja, hogy ezek közül mi az igazán fontos – és miért!

Lista a teendőkről – és azok miértjeiről

Pontosan látni fogja, mi mindent kell átgondolnia, eldöntenie, elintéznie és megtanulnia – még az építkezés elején. Sőt, ahhoz is segítséget kap, miként tudja ezt hatékonyan megtenni!

Már az elején spórolhat

A telekválasztásnál, a tervezőválasztásnál, és aztán a tervezésnél rengeteg pénzt lehet megspórolni – vagy éppen kidobni az ablakon. Tanácsokat, hogyan ne folyjon el a pénze feleslegesen!

Sok hetes utánjárást takarít meg

Az interneten rengeteg információ található építkezőknek – de ezek végigolvasásához, átlátásához és rendbe rakásához nagyon sok időre van szükség. A legfontosabb, az induláshoz szükséges információkhoz most koncentráltan hozzájuthat.

Párját is jobban bevonhatja a döntésekbe

Az építkezés családi vállalkozás. A konzultáción párjával egyszerre juthatnak értékes információkhoz, melyekre később közös döntéseiket alapozhatják!

A későbbiekben is segítséget kérhet

Ha elakad, később az építkezés folyamán is segítséget kérhet. Az építő közösség egyfajta biztos támasz lesz Önnek a házépítés vagy házfelújítás során!

27 év szakmai (és személyes) tapasztalatából meríthet

15 éves anyaggyártói tapasztalatomat, 4 építkezőknek szóló könyv írása során szerzett tapasztalatomat, Az építő közösség 8 éve során szerzett tapasztalatomat – és nem utolsó sorban saját építkezésünk tapasztalatát osztom meg Önnel!

Azonnal felteheti a kérdéseit!

Egy kellemes és hasznos másfél órás beszélgetésre invitálom, ahol azonnal felteheti a kérdéseit, tanácsot kérhet az induláskor felmerülő dilemmáihoz.

A későbbiekben is segítséget kérhet

Ha elakad, később az építkezés folyamán is segítséget kérhet. Az építő közösség egyfajta biztos támasz lesz Önnek a házépítés vagy házfelújítás során!

Egy olyan konzultáció, ahol már egyetlen jótanács révén az ár sokszorosát keresheti vissza!

  • 90 perces személyes konzultáció – a lehető legnagyobb hatásfokért

  • Akár személyesen (Budapesten), akár a neten keresztül igénybe vehető

  • Az Önnek leginkább megfelelő időpontban

  • Akár párjával közösen is igénybe vehetik

  • Leginkább azoknak ajánlott, akik az építkezés elején járnak

KÉREM A KONZULTÁCIÓT!

Semmit nem kockáztat!
100% elégedettségi garancia

A személyes konzultációval semmit nem kockáztat. Ha a konzultáció végén úgy érzi, nem azt az értéket kapta, amit várt, ha úgy érzi, hogy nem lett Önből felkészültebb építkező, akkor a konzultáció díját teljes egészében visszafizetjük Önnek!

Vágjon bele felkészülten az építkezésbe!

Felkészültség = Átgondolt, megfontolt döntések

Átgondolt, megfontolt döntések = Kevesebb kapkodás, kevesebb felesleges pénzkidobás

Kevesebb kapkodás, kevesebb felesleges pénzkidobás = Nyugodt építkezés

A másfél órás személyes konzultációval egyszerre spórol meg pénzt, időt és idegeskedést!

15 év építőanyag-gyártói tapasztalatát, Az építő közösség 8 évének tapasztalatát, közel 100 Tervcafé tapasztalatát, az Építem a házam könyvsorozat írása során szerzett tapasztalataimat – és nem utolsó sorban saját építkezésünkön szerzett tapasztalataimat osztom meg Önnel!

A másfél órás személyes konzultáció ára 20 000 Ft  + ÁFA

KÉREM A KONZULTÁCIÓT!

Csomagban még jobban megéri!

A szó elszáll, az írás megmarad!
A személyes konzultáció az építkezés első lépéseihez ad hatalmas segítséget, az Építem a házam könyvsorozatban viszont mindazt a tudást és információt foglaltuk össze közérthető, olvasmányos formában, amire az építkezés későbbi, tervezési és kivitelezési szakaszában szüksége lesz!
Nélkülözhetetlen segédeszköz minden építkező család számára!

Ha személyes konzultációt a könyvekkel együtt rendeli meg, akkor nem csak teljes körű segítséget kap, de a tanácsadást szinte ajándékba kapja. (Sőt, még más ajándékok is vannak!)

BŐVEBB INFORMÁCIÓ IDE KATTINTVA!

Azok mondták, akik már igénybe vették a konzultációt

„Még a telkünk sem volt meg, mikor igénybe vettük a személyes konzultációs lehetőséget. Ebben a teljesen új, ismeretlen helyzetben jó volt egy olyan ember tapasztalatait meghallgatni, aki már sok-sok ilyet látott. Ahol kellett, óvatosságra intett, mert nem csak az elméletet, hanem az aktuális magyarországi helyzetet is ismeri, máshol pedig biztatott, hogy sikerülni fog, mert másoknak is sikerült már. Adott egy kiindulási alapot az első lépésekhez, a sok példa, történet által pedig megelevenedtek a könyv lapjai. :)”
Stefán Gábor
„Megvásároltam az Építem a házam könyvsorozatot, utána Györggyel simán ment a személyes találkozó egyeztetése, eljött hozzánk egy kávéra. Elmondtam a csapásirányt a fő megoldásoknál, gépészet, falazat, stb. Voltak homályos foltok, ezeket segített rendbe rakni a fejemben. Nagyon kedves úriember, szeret beszélni, de ez nem hátrány, ha az ember bizonytalan bizonyos témákban. Nem nézegette az óráját, biztosan többet volt, mint egy óra. Segített megoldásokat és cégeket találni nekem, és utána is nagyon segítőkész telefonos segítségkérésnél. Abszolút elégedett vagyok vele.”
Földes Ádám
„Új szemléletet, bátorítást és rengeteg hasznos gyakorlati tanácsot kaptunk, hogyan kezdjünk neki egy ilyen hatalmas projektnek. Az első beszélgetés alkalmával megértettük és megtanultuk (és ezért már most nagyon hálásak vagyunk), miszerint a tervezés a legfontosabb, és erre megfelelő mennyiségű időt kell hagyni. ha kell, akkor egy évet vagy még többet is.
A szemléletes és helyenként humoros példák mind nagyon meggyőzők voltak, és azt igazolják, hogy az elkapkodott, át nem gondolt részleteket tartalmazó terv a mi zsebünkre megy.
Arra is kitértünk a beszélgetés folyamán, hogyan célszerű kommunikálni az építésszel és a kivitelezővel, valamint a felelősség kérdéséről. Ezek ugyanis csak elsőre tűnnek triviálisnak, a gyakorlat egészen mást mutat.
Őszinte és szívből jövő köszönet ezért a nagyszerű lehetőségért, hogy egészségben tudjunk majd örülni az elkészült háznak.”
Imre Gábor és Gerencsér Katalin

Mit történik a rendelés után?

A személyes konzultáció díját vagy banki átutalással vagy biztonságos bankkártyás fizetéssel fizetheti ki.
A pénz megérkezését követően telefonon felveszem Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a konzultáció idejét, helyét, és módját.

Ha bármi kérdése adódik, hívjon bizalommal a 30-9820-797 számon, vagy írjon nekem emailt a bodnargy@epitemhazam.hu címre!

Ne halogassa! Minél előbb jut a konzultáció jótanácsaihoz, annál több hasznukat veszi!

KÉREM A KONZULTÁCIÓT!