Maracskó Péter

Maracskó Péter

Maracskó Péter

Maracskó Péter

Elsősorban energia megtakarítást eredményező felújításokkal és alacsony energiafelhasználású házak építésével foglalkozunk. Szakembereink az ország több pontján is rendelkezésre állnak, mind tervezők, mind kivitelezők tekintetében.


Komplex szolgáltatást nyújtunk, így ügyfeleinknek nem kell „szakembertől szakemberig rohangálni”. Az ötleteléstől a szükséges tervek (építészeti, statikai, belsőépítészeti, gépészeti stb.) elkészítésén át, a finanszírozásig, illetve a kivitelezésig valamennyi munkafolyamatot elvégezzük.
Javaslataink során szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit, elképzeléseit, költségkeretét. Mindenkinek személyre szabott megoldásokat javaslunk, melyek során figyelembe vesszük a jövőbeni, 2021-től kötelező törvényi előírásokat is, annak érdekében, hogy az ingatlan ne csak alacsony fenntartási költségekkel rendelkezzen, de értéktartó is legyen.

Kategóriák: Kivitelezési szakértő

Vélemény? (1) ↓

1 Comment

 1. Tóth László április 23, 2019

  Kedves Péter,
  Az egyik Építem a házam YouTube videódban szerepelt egy sor:
  „2021-es előírásokat ismerő és annak megfelelően dolgozó kivitelezői csapat”
  Mit értünk ezeken a 2021-es szabályokon előíráscím szerint? (megpróbálom megszerezni őket) Honnan tudjuk, hogy ezek kötelezőek lesznek, vagy csak ajánlások? Az OTÉK az ami meghivatkozza ezeket, vagy más törvény?
  Köszönöm a segítséget.
  Üdv,
  Tóth László.

  reply

Vélemény?