Mezei Gábor - Építem a Házam

Mezei Gábor

Mezei Gábor

Mezei Gábor

Az MP Generál Kft céget, mely műszaki előkészítéssel, projektvezetéssel, generál kivitelezési munkákkal – lakások és irodák felújításával, igényes lakóépületek generál kivitelezésével – felelős műszaki vezetéssel foglalkozik, jelenlegi formájában 2006-ban alapítottam és jogfolytonosan működtetem egyszemélyes irányítással. Korábbi nagy cégeknél és beruházásokon szerzett tapasztalataimat 2000 óta a kis társas vállalkozásokban és kisebb léptékű munkákon kamatoztatom.
A cégem öt és ötvenmillió forint közötti munkákon teljesített eredményesen az elmúlt időszakban is. Főtevékenységeink közé tartozik a lakásfelújítás, lakóház átépítés bővítés és új lakóépület építés.
Építőmesteri munkákat saját fizikai létszámmal, a szakipari tevékenységet (gépész-villanyszerelés) bevált, évek óta foglalkoztatott alvállalkozókkal teljesítjük.
A cég felelős műszaki vezetői tevékenységét én látom el.(FMV) Elektronikus építési naplót is vezetünk, van (NÜJ) számom. A cég 2014 óta rendelkezik felelősség biztosítással.

Kategóriák: Építész, Kivitelező

Vélemény? (0) ↓

Vélemény?