Piszkerné Váczi Alexandra

Piszkerné Váczi Alexandra

Piszkerné Váczi Alexandra

Több mint tíz éve foglalkozom lakberendezéssel, átalakításokkal, felújításokkal, bútortervezéssel, valamint festészettel.
Egy budapesti ingatlanfejlesztő külső munkatársaként nehezen eladható rossz elrendezésű lakások áttervezésével, az eladásra szánt lakások berendezésével és ajándék konyhák tervezésével is foglalkozom.
Mindenképp fontosnak tartom, hogy a lakberendező már a tervezés folyamatában aktívan részt vegyen az építésszel karöltve, így elkerülhetők az utólagos kellemetlenségek.
A célom a család minden tagja számára egy élhető kellemes otthon kialakítása mely ebben a rohanó világban a nyugalom és béke szigetét jelenti, ahol jó lenni…

Kategóriák: Lakberendező, Szakértő

Vélemény? (2) ↓

2 Hozzászólások

 1. Herner Tamás november 4, 2019

  Tiszteletem Alexandra.
  Egy ismerősöm ajánlotta önt mint Pesten tevékenykedő lakberendezőt.
  Egy Budapest belvárosi (Blaha) 50nm lakás teljes berendezése ügyében keresem önt. Ha van kapacitása erre, felvenném önnel a kapcsolatot.
  Köszönöm válaszát.
  Herner Tamás. +3670/2441517

  reply
 2. Herner Tamás január 26, 2020

  Tisztelt Építő közösség és Kedves Alexandra.
  Tavaly novemberi megkeresésemet követően sikeresen felvettem a kapcsolatot Alexandrával, és egy teljes körűen frissen felújított belvárosi lakás komplett berendezésével bíztam meg. Szerencsémre volt rám kapacitása és elvállalta a munkát. Elmondtam az alap elképzelésem, ezután teljes mértékben az ő szakértelmére hagyatkoztam. Minden általa javasolt apró módosítást és a teljes bútorzat kiválasztását is igyekeztem az ő szakértő kezeiben hagyni. Ez vezethetett ahhoz a rendkívül barátságos és egyedi gyöngyszemhez melyet kihozott a lakásból.
  Nagyon örülök, hogy ráleltem egy ilyen kiváló szakemberre mint amilyen Alexandra, és hagytam kibontakozni a benne rejlő művészt.
  Ezúton köszönöm az Építő közösség részvételét is.
  Maradok további tisztelettel.
  Herner Tamás.

  reply

Vélemény?