Simich Tibor - Építem a Házam

Simich Tibor

Simich Tibor

Simich Tibor

A köztudatban nagyrészt úgy szerepel, hogy építkezni drága, idegesítő, és hosszadalmas. Avatatlan kezekben valóban egy óriási pénznyelővé is válhat a folyamat, pocsék végeredménnyel.

20 éve dolgozom az építőiparban és annak szinte minden szakipari munkálatát a földkiemeléstől a kulcsátadásig magam is elvégeztem. Magas szakmai tudással, kiváló beszállítói és gyártói háttérrel, valamint munkájukra igényes szakember munkatársaimmal állunk megrendelőink rendelkezésére. Napi szinten tapasztalom, hogy otthont teremteni, hosszú távon igényes élettereket biztosítani, nem csupán pénz, hanem szakmai felelősségvállalás és tudás kérdése. Csakis olyan projektek mögé állok, amihez nevemet adva cégem hitelét és a megrendelőink bizalmát hosszú távon képviselni tudom.

A Tervcafé közösségben másfél éve vagyok szakértő. Részvételem célja az, hogy az építő kedvű és igényű érdeklődőket segítsem, hogy az átgondolt, ésszerű, megfelelő döntések meghozatalában, támogassam az otthonra vágyókat. Elképzeléseiket a műszaki lehetőségekkel összhangba hozni és megóvni megrendelőinket az olcsó, de életképtelen megoldásoktól.

Cégvezetőként az a hitvallásom, hogy a megrendelőnek nem dolga érteni az építőipar megannyi szakmájához. Nekünk, szakembereknek kötelességünk megfelelő tájékoztatást nyújtani! Szakmai tapasztalataink minden tudásával segíteni, támogatni, ötleteket adni, hogy a megfelelő döntéseket könnyű legyen meghozni.

Kategóriák: Kivitelező

Vélemény? (0) ↓

Vélemény?