Szabó-Vedress Krisztina

Szabó-Vedress Krisztina

Szabó-Vedress Krisztina

Szabó-Vedress KrisztinaSzabó-Vedress Krisztina, lakberendezés-belsőépítészet tervezés-kivitelezés, szakszerű Ingatlanfelkészítés (Home Staging).

„Okleveles lakberendező és ASP, IAHSP Ingatlanfelkészítő szakember vagyok. Lakberendezéssel – hivatásszerűen – 8 éve foglalkozom.

Ez idő alatt számos családi ház, lakás, vállalkozási célú helyiség berendezését-átalakítását bízták rám Ügyfeleim. A „klasszikus” lakberendezési megbízásaim mellett lehetőségem nyílt stylistként dolgozni különböző magazinok részére, valamint rendszeresen publikálok és dolgozom szakértőként.Az Otthon kialakítása komoly – gyakran egy életre szóló – befektetés, ezért az a célom, hogy az erre szolgáló anyagi keretet minél hatékonyabban használjuk fel. Azért fogadtam el Az építő közösség meghívását, mert meggyőződésem, hogy ha már az építészeti tervezés fázisában elkezdjük a lakberendezési tervezést (a Megbízókkal és az Építésszel együttműködve) akkor később nem kell pl. falak mozgatására, ajtók, konnektorok és más elektromos kiállások áthelyezésére pénzt és időt pazarolni, a plusz munkák miatt bosszankodni. Az így „megspórolt” pénznek pedig egy építkezésen mindig van jó helye. Vagy csak marad pénz egy klassz házavatóra is…”

Kategóriák: Lakberendező

Vélemény? (0) ↓