Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Antal Balázs

Helyszín:
/

Szakterület:
/

Antal Balázs vagyok, a Kandó Kálmán Főiskolán végeztem műszaki menedzser szakon.

20 éve foglalkozom innovatív rendszerekkel és jó ideje a német Theben cég LUXORliving okosotthon megoldásával. Egyik feladatom az okosotthon rendszer telepítésének és felprogramozásának oktatása villanyszerelő és rendszerintegrátor partnereinknek, ezáltal rengeteg tapasztalattal rendelkezem az okosotthon témában. Számos bemutatót tartok a LUXORliving rendszer iránt érdeklődőknek. Szakmai tapasztalatom szívesen megosztom azokkal, aki építkezés előtt vagy már építkezés közben vannak és szeretnék otthonukat okossá tenni és beköltözés után élvezni annak előnyeit.
Kérdése van, keressen és segítek. Szívesen bemutatom Önnek a rendszer működését előzetes időpont egyeztetés után bemutató termünkben.

 

 

 

Antal Balázs

mérnök értékesítő

Mobil: +36 30 351 5200

E-mail: antal.balazs@ek.hu

Web: www.luxorliving.hu

Facebook: LUXORliving okosotthon csoport

Cím: Elektro-Kamleithner Kft. – 1095 Budapest, Soroksári út 48. 14-es épület (EK Loft Bemutatóterem)

 

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató