Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Balaskó Béla

Balaskó László

Helyszín:

Szakterület:

Egyik angliai utazásom alkalmával leltem rá azokra a kerekeken guruló kis csodákra, szállítható mini házakra, melyeket már közel 20 éve hozok Magyarországra.

Egyszerűen nagyszerűnek tartottam egyből, amint megláttam őket az angol mobilház parkokban, és még hazautazásom előtt eldöntöttem, megismertetem ezzel a lehetőséggel az itthoni embereket. Fantasztikus hangulata tud ám lenni egy ilyen parknak – mobilházak mellett kis virágoskertek, hangulatos teraszok, szépen kiépített utak, parkon belüli éttemek, kávézók, uszoda, játszóház – azonban sejtettem, hogy hasonlók hazai kialakítására még várni kell. Úgy gondoltam, kezdetben főként saját tulajdonú telkekre fogják elhelyezni őket, s ez így is történt, de mindemellett nagy örömmel tapasztaltam, hogy akadtak/akadnak olyan kempingek is, ahol lakókocsi helyett telepíthetők.

A kezdetektől fogva az volt a célkitűzésem, hogy a mobilházak által elérhetővé tegyem a kevesebb pénzzel rendelkezők számára is egy nyaraló, hétvégi ház, iroda, rendelő, vagy otthon megteremtését, legyen szó a fiatalabb, vagy akár idősebb korosztályról egyaránt.

Szerettem volna bevinni a magyarországi emberek szívébe azt a felszabadító érzést, miszerint nincs feltétlenül szükség több tízmillió forintra ahhoz, hogy megvalósítsák álmaikat. Számos esetben telepítünk mobilházat olyan telekre, ahol már áll egy ház, de nem szolgálja több generáció együttélését, ezért a fiatalok, vagy az idősebb szülők, nagyszülők számára a mobilház jelenti az optimális megoldást. Elkerülhetővé válik így a napi konfliktus a családban, de ami emelett még legalább ilyen fontos, mindenki főként az együttélés előnyeit tapasztalhatja meg. Szebbnél szebb területeken helyezzük el őket olyan családok nagy örömére, akik számára ezáltal válik elérhetővé a nyaraló, hétvégi ház megteremtése, de készült már az általunk beszerzett mobilházakból iroda, szépségszalon, reiki stúdió, családi napközi, lovardába melegedő…

Nagyon sok embernek segítettünk az elmúlt 2 évtizedben, és őszintén bízom abban, hogy még rengeteg alkalommal megoldást fogunk jelenteni ezután is az összkomfortos, guruló házainkkal. Az új generációs, európai éghajlatra tervezett új mobilházainkkal megvalósítható az építkezésmentes, kulcsrakész ház megteremtése, megszabadulva a hagyományos építkezésre jellemző korlátoktól…

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató