Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Bálint Tamás

Helyszín:
/

Szakterület:
/ /

Bálint Tamás, okleveles építészmérnök, okleveles műemlékvédelmi szakmérnök, a Pro Vinea Domini Kft. műszaki igazgatója, egyéni vállalkozó.

2015-ben szereztem diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki karán. Egyetemi éveim alatt megalapítottam a Tabicada kutatócsoportot, mely egy hazánkban kevéssé ismert, igen gazdaságos és rendkívül esztétikus szerkezet, a katalán boltozatok kutatására. Elértük, hogy a katalán boltozatok minden formája mára hazánkban is elérhető áron megépíthetők. Gyakorlati időmet a Kós Károly Egyesülés Vándorépítészeként végeztem, tanulmányozva a magyar és nemzetközi szerves építészetet, mint olyan szemléletmódot, mely a természettel és az emberrel való harmonikus egységben törekszik a téralkotásra és az anyagformálásra. Foglalkozom a történeti szerkezetekkel és épületekkel, azok helyreállításával és újragondolásával, ennek kiteljesítésére 2022-ben szereztem meg a műemlékvédelmi szakmérnöki diplomát. Ugyancsak 2022-ben indítottam el Kanizsár István kollégámmal a Pro Vinea Domini Kft.-t. Célom, hogy a megbízók igényeit a lehető legalaposabban feltárva olyan házakat tervezzek, amelyek valóban az igényekhez szabott terekkel és jól szerkesztett arányos formákkal rendelkeznek, energiahatékonyak és természetes anyagokból készülnek.

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató