Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Balogh Balázs

2001 óta dolgozom az építőiparban. Ezalatt az idő alatt volt alkalmam a terepen és a hatósági oldalon is kipróbálni magam. Volt szerencsém nagy projektekben részt venni (M6 alagutak, pécsi Árkád, budapesti lakóparkok, strandok építése) és számos családi ház építésénél is igyekeztem az építtetők hasznára lenni. 

A saját házunk építése rengeteg új tapasztalatot hozott. 

Én voltam egy személyben a beruházó és kivitelező. Megnéztünk minden forintot, hogy mire költjük. Sok mindent magam végeztem és sokszor segítettek a rokonok és a barátok is.

Ebben az időben építésvezetőként dolgoztam és vártuk első gyermekünk megérkezését. Sokszor voltam magam alatt a fáradságtól és a kiadásoktól, de a ház végülis elkészült és meleg családi fészekként szolgál azóta is.

Ezt követően határoztam el, hogy tudásommal és saját tapasztalatokkal felvértezve segíteni fogok másoknak is az álom otthonuk megvalósításában.

Küldetésem, hogy az építkezés ne rémálom legyen a családnak, hanem egy izgalmas utazás ahol álmaik otthonát látják megvalósulni! 

Amennyiben szakmai támogatásra lenne szüksége kérem keressen bizalommal!

Munkát Szekszárd 80 km-es körzetében vállalok.

Balogh Balázs okleveles építőmérnök
műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető
06-30-547-84-60
iroda@omep.hu
honlap: www.epitkezesabc.hu, www.omep.hu
Facebook: https://www.facebook.com/epitkezes.kezdoknek/

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató