Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Somlyai Zoltán

somlyai

Helyszín:

Szakterület:

Somlyai Zoltán vagyok a Pécsi Tudományegyetem Gépészmérnöki Karán végeztem, mint épületgépész mérnök. 2018 óta foglalkozom épületgépészeti tervezéssel és 2019-ben indítottam el vállalkozásom, aminek a profilja családi házak, társasházak, középületek és ipari csarnokok épületgépészeti rendszereinek tervezése.

Célom, hogy segítsek olyan komplex épületgépészeti rendszerek megtervezésében, amelyek megfelelnek a korszerű követelményeknek, valamint környezet- és energiatudatos gondolkodásmódnak.

Ahány helyzet, annyi jó megoldás létezik ezért mindig törekszem, hogy szakági kollégáimmal együttműködve és az ügyfél igényeinek megfelelően készítsem el az adott szituációhoz legmegfelelőbb terveket.

www.szgepesz.hu

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató