Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Gelei Sándor

Helyszín:

Szakterület:

Épületgépészeti kivitelezésekkel 2004-ben kezdtem foglalkozni. 2006-ban telepítettünk először szondás hőszivattyúkat. Levegő-víz hőszivattyús rendszereket, amiket már én ajánlattam, 2008-ban kezdtük el telepíteni. 2009-ben Zubadan hőszivattyút, azóta is ezt a márkát javaslom. 2012-ben találkoztam a Zehnder hővisszanyerős szellőztetőrendszerrel.

A mai napig 46 rendszert valósítottunk meg és üzemeltünk be. 2013 óta hivatalos Zehnder kivitelező és forgalmazó partnerek vagyunk. Ez év janurájától csak Zehnder termékek forgalmazásával és szellőztetőrendszerek kivitelezésével foglalkozunk. Jelenleg kivitelezői és viszonteladói hálózatot építünk ki. Mi üzemeljük be a megvalósult hővisszanyerős szellőztetőrendszereket.

Azért maradtam a Zehnder hővisszanyerős szellőztetőrendszerek forgalmazása és kivitelezése mellett, mert úgy gondolom, hogy a közeljövőben nagyobb szükség van erre a rendszerre, mint esetenként a hőszivattyúra. Szerintem már nem szabad hővisszanyerős szellőztetőrendszer nélkül házat építeni. Számunkra fontos a levegő tisztasága, mint bent, mint a kint.

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató