Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Hegedűs Attila

Helyszín:
/

Szakterület:
/

Okleveles építészmérnök, minősített passzívház tervező

Lassan 25 éves tapasztalattal rendelkező, gyakorlott tervezőként hiszek abban, hogy egy jó házhoz nem elegendő az igényes külső, a megrendelő igényeihez igazodó, jól használható belső, hanem az alkalmazott műszaki megoldásoknak is magas színvonalúnak kell lennie. Vallom, hogy a valós építtetői igények megismerését követő racionális, funkcionális és alapos tervezői hozzáállás a sikeres épület egyik forrása.

Tudásom és szakmai látóterem folyamatos tágításának fontos állomása a 2011 óta üzemelő, az energiatudatosság témájának szélesebb összefüggéseit taglaló és az építtetők tájékoztatására fókuszáló internetes blog (holnaphaz.blog.hu ). Az utóbbi években szakmai rendezvényeken meghívott előadóként is részt vettem, cikkeim, elemzéseim jelentek meg építészeti és energiatudatossági kérdésekben internetes és nyomtatott médiumokban.

holnaphaz.hu 

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató