Szakértők - Építem a Házam

Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

ifj. Czinege Károly

ifj. Czinege Károly elektromos fűtésspecialista, tanácsadó, “Az elektromos fűtés a jövő megoldása!” könyv írója. 

3 diplomás mérnök, 3 gyermek édesapja, a Czinege és Fiai Kft. ügyvezető tulajdonosa. Rendkívül gyakorlatias szakember. Rendszeresen részt vesz Európa piacvezető elektromos fűtésgyártóinak képzésein. Kitartóan kutatja a szakmával és a kereskedelemmel kapcsolatos szakirodalmat.
Tanácsadóként rendszeresen látogat villamos- és épületgépész tervezőket, segíti munkájukat. Első elektromos padlófűtését 1982-ben készítette, ami azóta is karbantartás nélkül üzemel. Évek óta rendszeres előadója szakmai/épületgépészeti konferenciáknak, ahol nem teóriákról beszél, hanem gyakorlati példákat mutat be.

Az említett könyvben 20 év saját tapasztalatát, és munkatársai hasznos észrevételeit foglalja össze, osztja meg közérthető formában, hogy bárki hiba nélkül alakíthassa ki álmai otthonát.