Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Kárpáti József

Helyszín:

Szakterület:

2009-től a Készház Menedzser Kft ügyvezetője, az Első Innovációs Készház Klaszter Menedzsere. Ebben a minőségében a hálózat és piac építés, együttműködés fejlesztése a készház gyártók között, közös marketing kialakítása, közös kivitelezés, készház technológia fejlesztése a tudásközpontokkal, a versenyképesség növelése a feladata. Készház tanácsadó és értékesítő.

2002 és 2009 között az ÉVOSZ Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozat elnökhelyettese, majd elnöke volt. Érdekvédelemmel, szakmai továbbképzések szervezésével foglalkozott. A nevéhez kötődik a Készház ÁBC, és Készház Magazin kiadása, Önálló Készház Vásárok szervezése. Ez idő alatt a szövetség minősítő tevékenységét jogszabályban is elismerték, a technológia piaci részaránya 3.6%-ról 14.7%-ra nőtt.

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató