Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Kovács László

Helyszín:
/

Szakterület:

Kovács László vagyok, az Incelor Kft. ügyvezetője. Egyik diplomámat informatikából szereztem, így érthető hogy közel állt hozzám az okos eszközök világa.
Cégünk okos házak tervezésével, kivitelezésével és szervizelésével foglalkozik az ország teljesen területén. Kezdetben rendszerfüggetlen okos otthon telepítőként kezdtük meg működésünket, azonban 2014 óta annak megbízhatósága és komplexitása miatt fő profilunk az osztrák Loxone okos otthon rendszere felé tolódott. Az évek alatt sikeresen átadott projektjeinknek köszönhetően, jelenleg a gyártó kiemelt Gold Partner fokozatú telepítő partnerei vagyunk.

Az elmúlt évek alatt számos családi ház, lakás és egyéb épület intelligens rendszerét építettük ki, szembesülve és tökéletesen alkalmazkodva a folyamatosan változó piaci és megrendelői igényekhez. Célunk teljes mértékben egyezik a Loxone gyártó szlogenjével („No Gimmicks. Real Smart Homes.”), azaz olyan komplex, minden erőforrásra kiterjedő okos ház megoldásokat kiépíteni megrendelőik számára, melyek jövőbiztos, stabil, bővíthető, igény esetén átprogramozható de legfőképp minden igényt kielégítő valódi okos otthon funkcionalitást kínálnak.

Hiszünk abban, hogy egy jól megtervezett és a felmerülő igényekhez megfelelően felprogramozott épületautomatika rendszer amellett hogy biztonságosabbá és energiahatékonyabbá teszi az épületeket, egy teljesen új kényelem érzetet biztosítanak a felhasználók számára. Olyat, amiről sokan még csak nem is hallottak.

weboldal: https://incelor.com
e-mail: info@incelor.com

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató