Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Maracskó Péter

Helyszín:

Szakterület:

Elsősorban energia megtakarítást eredményező felújításokkal és alacsony energiafelhasználású házak építésével foglalkozunk. Szakembereink az ország több pontján is rendelkezésre állnak, mind tervezők, mind kivitelezők tekintetében.
Komplex szolgáltatást nyújtunk, így ügyfeleinknek nem kell „szakembertől szakemberig rohangálni”. Az ötleteléstől a szükséges tervek (építészeti, statikai, belsőépítészeti, gépészeti stb.) elkészítésén át, a finanszírozásig, illetve a kivitelezésig valamennyi munkafolyamatot elvégezzük.
Javaslataink során szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit, elképzeléseit, költségkeretét. Mindenkinek személyre szabott megoldásokat javaslunk, melyek során figyelembe vesszük a jövőbeni, 2021-től kötelező törvényi előírásokat is, annak érdekében, hogy az ingatlan ne csak alacsony fenntartási költségekkel rendelkezzen, de értéktartó is legyen.

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató