Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Mohila Nóra

Helyszín:
/

Szakterület:

2019 óta foglalkozom hivatásszerűen a lakberendezéssel. Ezzel nagy álmom valósult meg, amiért egy több mint 20 éves sikeres karriert hagytam a hátam mögött – optikai területen dolgoztam, eleinte üzletben, később egy nagyvállalatnál vezető beosztásban.

Mindig vonzott a lakberendezés. Amint belépek egy lakásba, rögtön azon gondolkodom, hogyan lehetne még inkább a benne élők igényeire alakítani. A korábbi munkám és a lakberendezés ugyan első hallásra meglehetősen távol állnak egymástól, mégis nagyon sok párhuzam fedezhető fel a kettő között, ezért szerencsére sok tekintetben hasznosítani tudom a korábbi tapasztalataimat. Lakberendezőként is arra törekszem, hogy javítsam a hozzám forduló ügyfelek életminőségét.

Munkáim során nagyon nagy hangsúlyt helyezek arra, hogy alaposan megismerjem a megrendelők igényeit, jelenlegi élethelyzetüket, szokásaikat és a későbbiekre vonatkozó terveiket, álmaikat. A kényelmes, funkcionális, jól működő otthon kialakítása egy közös folyamat, amelyben a tulajdonosnak éppolyan fontos szerepe van, mint a tervezőnek. Minél hamarabb bekapcsolódhatok az építkezés vagy felújítás folyamatába, annál biztosabb, hogy a végeredmény egyezik majd a megrendelő elképzeléseivel.

A teljes lakberendezési szolgáltatás keretében a klasszikus tervezés mellett vállalom az építést, felújítást végző szakemberekkel való egyeztetést, felügyelem az átalakítás menetét, segítséget nyújtok a burkolatok, bútorok, berendezési tárgyak beszerzésében. Szívesen vállalok egy-egy helyiségre vonatkozó tervezést is, vagy akár tanácsadást. Eladó, kiadó lakások felkészítésében is van tapasztalatom, ilyen jellegű megbízással is fordulhatnak hozzám bizalommal.

 

elérhetőségek:

mohila.nora@gmail.com

+36302540225

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató