Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Molnár Martina

Helyszín:

Szakterület:

Molnár Martina vagyok, a Sistem Air Magyarország csapatának tagja, 2019-ben végeztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen, gazdálkodási és menedzsment szakon. Családi vállalkozás révén, cégünk munkájában már hosszú évek óta aktívan részt veszek, a tanulmányaim során megszerzett szemléletmóddal pedig próbálom magasabb szintre emelni és modernizálni működésünket.

Úgy gondolom, manapság a modern házakban már sok rendszer alapvetőnek számít, a takarítást mégis sokan elfelejtik. Célom, hogy idővel, a központi porszívó rendszer is egy újépítésű ház alapfelszereltségévé váljon, hiszen ez a leghatékonyabb és legegészségesebb takarítási mód.

Tapasztalataink alapján sokan még nem, vagy nem eléggé ismerik a központi porszívózást, ez nem baj, mindenki érdeklődését szeretettel várjuk, aki nyitott arra, hogy többet tudjon meg a rendszer működéséről és előnyeiről, amelyek miatt nem érdemes kihagyni.

Építészeti tervrajz alapján, megtervezzük a központi porszívó rendszer nyomvonalát és pontos árajánlatot készítünk, széles termékskálánkból mindenki kiválaszthatja a saját igényeinek megfelelő készüléket és kiegészítőket. Több évtizedes szakmai háttér áll rendelkezésünkre Édesapám és anyacégbeli, olasz kollegáink révén, így a legspeciálisabb helyzetekre is megtaláljuk a megoldást!

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató