Szakértők - Építem a Házam

Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Nagy György

Nagy György a KM Par-Ker Kft., hazánk egyik legnagyobb melegburkoló cégének az operatív igazgatója. A KM Par-Ker Kft. egy 28 éve működő családi vállalkozás, ami több mint 50 állandó alkalmazottal dolgozik az ország egész területén. Minden melegburkolati típussal foglalkozik: gyárt, forgalmaz, vagy kivitelez, magánszemélyeknek, és nagyobb projekteknek egyaránt. A cég elegáns enteriőrök teljeskörű kialakítására is képes, asztalosműhellyel is rendelkezik, intarziakészítéssel, és faszobrászattal színesítve a palettát. A KM Par-Ker Kft. egyik fő erőssége intarziaparketták, egyedi felületű melegburkolatok gyártása, és kivitelezése. Az ország egész területén közel három évtizede folytatott melegburkolási munkák kapcsán nagy munkatapasztalattal rendelkezik a cég, de a folyamatos külföldi munkák során külön figyelmet fordítanak a szakember gárda képzésére, új technológiák kifejlesztésére, honosítására. A KM Par-Ker Kft. különlegessége a rugalmasság, amivel a különleges feladatokhoz áll: a legegyedibb megoldásokat is magas minőségben képesek megvalósítani.

Nagy György nem ezen a vonalon kezdte a pályafutását. 12 éve a cég operatív ügyeit intézi, ellenőrzi a gyártást, forgalmazást, és a kereskedelmet. Mivel az intarziakészítéshez rengeteg egzótát használnak, ezen fajok gyakorlati felhasználásának egyik szakértője, akkreditált, kreditpontos oktatásokat is tartanak építészeknek, tervezőknek, lakberendezőknek. Napi munkája során rengeteg gyakorlati problémával szembesül, hiszen cégük évi 450-500 projektet csinál meg, ami tartalmaz magánházakat, és több tízezer négyzetméteres projekteket is. Kollégáival együtt a sok valós munkatapasztalatra alapozott, szakértő segítséget tudnak nyújtani bárkinek a melegburkolatok terén, de ha valaki nem akarja megtanulni az egész szakmát, akár teljes körű kivitelezést is végeznek.