Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Pardi Géza

Helyszín:
/

Szakterület:

Okleveles építészmérnök, felelős műszaki vezető.

Diplomáit 1993-ban és 1996-ban, a Pécsi Pollack Mihály Műszaki Főiskolán, illetve Ybl Miklós Építészeti Főiskolán szerezte.

„Több mint húsz éves tervezői és kivitelezői gyakorlattal rendelkezem. Számomra az építészet az esztétikum és praktikum egyenrangú házassága. Az, hogy melyik rész ebből a férfi és a nő, mindenki maga döntse el. De egy biztos: ha az egyensúly felbomlik, kudarc lesz a vége. Hogy hosszú távon jól működjön, már az elején a tervezésnél eldől. Ha sikerül a harmóniát megteremteni, otthon válik a falakból, terekből. Az optimalizált építészet elkötelezett híve vagyok. Célom az egyszerű, nem költséges, energiahatékony megoldásokkal hosszú távú, fenntartható épületek, lakóházak létrehozása.„

www.pardesign.hu

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató