Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Szabó-Vedress Krisztina

Helyszín:

Szakterület:

A Cristal Interiors vezető tervezője. Okleveles lakberendező és ASP, IAHSP Home Staging (Ingatlanfelkészítő) szakember vagyok. Lakberendezési és belsőépítészeti tervezéssel – hivatásszerűen – 2006 óta foglalkozom.

Ez idő alatt számos családi ház, lakás, vállalkozási célú helyiség kialakítását-átalakítását bízták rám Megrendelőim. A klasszikus belsőépítészeti-lakberendezési megbízásaim mellett lehetőségem nyílt stylistként dolgozni különböző magazinok részére, valamint rendszeresen publikálok és dolgozom szakértőként.

A házépítés során a „holisztikus” szemlélet híve vagyok. Az a tapasztalatom, hogy a legtöbb „klasszikusnak” számító tervezési hibaforrás elkerülhető, ha már az építészeti tervezés fázisában – az építtetőkkel valamint az építész- és szakági tervezőkkel karöltve – megkezdjük az előrelátó belsőépítészeti-lakberendezési tervezést.

Minden egyes projekt egy új, izgalmas „világ”. Legyen szó teljeskörű tervezési és kivitelezési megbízásról, vagy néhány órás konzultációról – a munka minden esetben az Önök igényeinek feltérképezésével kezdődik, és ezeket mindvégig szem előtt is tartom – így a végeredmény mindig „testre szabott”.

Az Építő Közösség Tervcaféin 2014 februárja óta veszek részt, a Közösség szakértőjeként többször nyílt alkalmam előadásokat tartani a klub eseményein és szakmai konferenciákon.

KATTINTS IDE és nézd meg a portfoliómat, melyben bővebben tájékozódhatsz rólam, szolgáltatásaimról, illetve referencia munkáimról.

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató