Szakértők - Építem a Házam

Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Szabó-Vedress Krisztina

Helyszín:

Szakterület:

Okleveles lakberendező és ASP, IAHSP Ingatlanfelkészítő (Home Staging) szakember vagyok. Lakberendezéssel – hivatásszerűen – 8 éve foglalkozom. Ez idő alatt számos családi ház, lakás, vállalkozási célú helyiség berendezését-átalakítását bízták rám ügyfeleim. A „klasszikus” lakberendezési megbízásaim mellett lehetőségem nyílt stylistként dolgozni különböző magazinok részére, valamint rendszeresen publikálok és dolgozom szakértőként.

Az Otthon kialakítása komoly – gyakran egy életre szóló – befektetés, ezért az a célom, hogy az erre szolgáló anyagi keretet minél hatékonyabban használjuk fel.

Azért fogadtam el Az építő közösség meghívását, mert meggyőződésem, hogy ha már az építészeti tervezés fázisában elkezdjük a lakberendezési tervezést (a Megbízókkal és az Építésszel együttműködve) akkor később nem kell pl. falak mozgatására, ajtók, konnektorok és más elektromos kiállások áthelyezésére pénzt és időt pazarolni, a plusz munkák miatt bosszankodni. Az így „megspórolt” pénznek pedig egy építkezésen mindig van jó helye. Vagy csak marad pénz egy klassz házavatóra is…