Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Szecsődi István

Helyszín:

Szakterület:
/

Szecsődi István vagyok, a Szefa Bútor Kft. alapítója és vezető konyhatervezője. A csapatommal együtt azért dolgozunk minden nap, hogy praktikus, korszerű, álomszép konyhát tervezzünk és valósítsunk meg az elégedett ügyfeleink részére.

Tökéletesen hiszünk benne, hogy egy igazi nagybetűs KONYHA a lakásban és a családi életben központi szerepet tölt be, ahol sok időt töltesz el az évek során, erősen meghatározza a mindennapjaidat és azt, hogyan érzed magad.  Ezért nemcsak bútordobozokat készítünk, hanem abban segítünk, hogy most végre olyan konyhád legyen, amiben biztosan nem fogsz később sem megbánni semmit, ami kényelmes, ahol öröm főzni, jó érzés lenni, ahol boldogan gyűlik össze a család, és amit büszkén meg lehet mutatni az ismerősöknek.

Több, mint 20 éve kezdtem el egyedi bútorokat készíteni, így gyakorlatias, megvalósítható megoldásokat tervezek számodra, és segítek elkerülni a hibákat. Az elmúlt 1 év alatt 100-nál is több konyhát terveztem meg. Pontosan tudom, hogy mik a tervezés és az ergonómia szabályai, rengeteg jó tanáccsal és praktikus ötlettel segítek, hogy számodra is a tökéletes konyhát alkossuk meg.

Kapcsolat

info@szefabutor.hu

+36-30-7735709

szefabutor.hu

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató